• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusu

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
179
35
98
Merhaba; son zamanlarda sanki dolgu maddesi tadı veren bir koku var ağzımın içinde rahatsız oluyorum 2 sene önce çoğu dişlerim dolgu yaptırmıştım şu an ne bi Apse ne bir çürük var böyle bi problem yaşayan var mı?

Merhaba; son zamanlarda sanki dolgu maddesi tadı veren bir koku var ağzımın içinde rahatsız oluyorum 2 sene önce çoğu dişlerim dolgu yaptırmıştım şu an ne bi Apse ne bir çürük var böyle bi problem yaşayan var mı?
Sizin temizleyemediğiniz bir diş arasına sıkışan bi gıda böyle bi koku yapabilir yada sizin farketmediğiniz bir çürük 6 ayda bir kontrole gitmiyorsanız çürük olabilir

Diş dr’uma gittim çürük yok diyor lekelenme var dedi onları temizleriz dedi
Dil taşı tartar bunlarda yapabilir mide dende bazen olabiliyor dil yanak içi temizliği yapın gargara kullanın bi kaç gün bide öyle bakın diş etleri de koku sebebi olabiliyor bi çok nedeni olabilir

Kbb dr’u mide de olabilir dedi yönlendirdi ama ben dolgu maddesi tadı olduğunu hissediyorum çok Şükür mide vs gibi bi sorunum da yok

eve tdoğru mideden olabilir bademciklerden olabilir ya da diş etleri iltihaplı olabilir. fırçalamak yetmiyormuş arkadaşlar mutlaka her gün diş ipiyle temizlenmesi gerekiyormuş dişlerin

Back