• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusu!

mesala eşim olsa hiç düşünmeden söylerim.Ama başkasına söyleyemem her halde arkadaş vs yani.

Kalbinin kirilmasi icin bir sebep yok
Yakinlas "ya bisey soylicem ama kirilma bana biraz agiz kokun var"oda sana yaaa iyiki soyledin diyecek:KK15:
Olurmu kırılabilir incinebilir
Bak bir arkadaş yazmış eve gidip ağladım diyor
Buna sebep olmaktansa çekerim daha iyi

Şeker sakız teklif edemiyorum çünkü ben çiğneyemiyorum ki teklif edeyim sesi rahatsız ediyor :KK14::KK14:

Herkesin genel bir ağız kokusu vardır ama bu bahsedilen hani şu katlanılamıyan çok pis koku varya ondandır :kusmuk:bazen otobüste falan denk geliyor :kusmuk:
Ayyy hiç sormayın,otobüs deyince aklıma geldi.geçen dolmuşa bindim adamın ağzı öyle bir kokuyordu ki az daha herkesin içinde kusacaktim.

Çok sıradan bir şekilde deyin ki, hmmm sen bugün soğanlı sarımsaklı bir yemek yemiş olmalısın :)) ağzı öyle kokmuyorsa diyecek ki, yoo yemedim. Öyle bir koku mu geldi sana. "Yemedin mi? Hmm belki de ben yanlış anlamışımdır. Söyleyemedim ama son zamanlarda hep bu şekilde beslendiğini düşünüyordum. Belki farklı bir şeydendir, olabilir."
Böyle söyleyince demek ki bu kokuyu daha öncede aldığını anlayacak. Ayrıca öyle güler yüzlü ve tiiye alır gibi davranmalısın ki utanmasın.
Bu kişi sevgilinse "Ağız kokusu bazen kötü hastalıkların habercisi olabiliyormuş. Bende de aynısı olunca doktora gittim bilgi almak için. Bu konuda biraz pimpirikliyim. Hastalıklardan çok korkarım. Erken teşhis deyip duruyorlar ya.. Madem ki bunun sebebi yemek değil, doktora gidiyoruz." :))

Agız kokusu sadece diş etinden kaynaklı olmuyor ki.
Mide rahatsızlığı
Safra rahatsızlıgı
Sinüzit rahatsızlığı
Bagırsak rahatsızlığı
karaciğer rahatsızlığı
Bademcik rahatsızlığı
Bu saydıklarımın hepsi de, agız kokusuna sebep olan şeylerdir.
Evet dogrudur, ilk once dişciden başlar.. Diş de sorun yoksa, baska yontemlere girer artik arkadaş..

Şu aralar malum yılbaşı indirimi var her yerde, ağız bakim suyu diş macunu alıp
- İndirimdeydi dayanamadım fazla fazla almışım bunlar ziyan olucak bende sana getirdim gibi bir konuşma yapsanız nasıl olur

Belki farkında belki değil çürükler,20 lik dişler,diş taşları fena koku yapıyo :KK43:

Yakin arkadasinsa, mesela canim ya tanidigin bir disci varmi arkadasin dolgusu dismi onun icin gidecekti diyebilirsin, hayir yok derse onunla oldugun ve baska birisininde oldugu bir anda, digerine ya bildigin bi disci varmi arkadasimin dolgusu dusmus agiz kokusuda yapmaya baslamis rahatsiz olmaya baslamis, disciyide pek sevmez ama naparsin saglik icin mecbur gitmeyi kabul etti:110: dersin

Şu aralar malum yılbaşı indirimi var her yerde, ağız bakim suyu diş macunu alıp
- İndirimdeydi dayanamadım fazla fazla almışım bunlar ziyan olucak bende sana getirdim gibi bir konuşma yapsanız nasıl olur

Belki farkında belki değil çürükler,20 lik dişler,diş taşları fena koku yapıyo :KK43:
Arkadasim bana boyle yapsa kendimi heralde kotu hissederdim heralde.o_O vermeden once istermisin sende gecen falan kisiyede verdim ama bi tane daha kalmis dese belki kotu hissetmem

Arkadasim bana boyle yapsa kendimi heralde kotu hissederdim heralde.o_O vermeden once istermisin sende gecen falan kisiyede verdim ama bi tane daha kalmis dese belki kotu hissetmem
Işte konuşma şekillendirilebilir konu sahibi kendi arkadaşını daha iyi tanır belki o kişi de rahatsız ama çözüm bulamıyo olabilir zor durum :/

Işte konuşma şekillendirilebilir konu sahibi kendi arkadaşını daha iyi tanır belki o kişi de rahatsız ama çözüm bulamıyo olabilir zor durum :/
Zor bi durum ya gercektende, yukarda yorumda arkadas yazmis.. Saglik sorunlarindan dolayi istemsizce olan bikac sey... Heralde once ogrenmeye calisirdim, bi saglik sorunu falan varmi diye :110: yukardaki yorumu okuyunca dusunebildim bunuda.. o_O

Sanki ağzında ki çürüğü görmüş gibi yap ve " aa dişinde çürük var canım doktor â git hemen zamanla koku da YAPAR bu " demek ise yarayabilir ..

Şahsen lafı kendime çevirirken disimde ki curukten dolayı ağzım kokuyo doktora gorunmelyim derdim

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X