- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurmu kırılabilir incinebilirKalbinin kirilmasi icin bir sebep yok
Yakinlas "ya bisey soylicem ama kirilma bana biraz agiz kokun var"oda sana yaaa iyiki soyledin diyecek![]()
Ayyy hiç sormayın,otobüs deyince aklıma geldi.geçen dolmuşa bindim adamın ağzı öyle bir kokuyordu ki az daha herkesin içinde kusacaktim.Herkesin genel bir ağız kokusu vardır ama bu bahsedilen hani şu katlanılamıyan çok pis koku varya ondandırbazen otobüste falan denk geliyor
![]()
Birde ter kokan versiyonlarıda mevcutAyyy hiç sormayın,otobüs deyince aklıma geldi.geçen dolmuşa bindim adamın ağzı öyle bir kokuyordu ki az daha herkesin içinde kusacaktim.
Bir arkadaşımın kokardı.bildiginiz tuvalet gibi.sukur o yle bir koku yokHerkesin genel bir ağız kokusu vardır ama bu bahsedilen hani şu katlanılamıyan çok pis koku varya ondandırbazen otobüste falan denk geliyor
![]()
Evet dogrudur, ilk once dişciden başlar.. Diş de sorun yoksa, baska yontemlere girer artik arkadaş..Agız kokusu sadece diş etinden kaynaklı olmuyor ki.
Mide rahatsızlığı
Safra rahatsızlıgı
Sinüzit rahatsızlığı
Bagırsak rahatsızlığı
karaciğer rahatsızlığı
Bademcik rahatsızlığı
Bu saydıklarımın hepsi de, agız kokusuna sebep olan şeylerdir.
Arkadasim bana boyle yapsa kendimi heralde kotu hissederdim heralde.Şu aralar malum yılbaşı indirimi var her yerde, ağız bakim suyu diş macunu alıp
- İndirimdeydi dayanamadım fazla fazla almışım bunlar ziyan olucak bende sana getirdim gibi bir konuşma yapsanız nasıl olur
Belki farkında belki değil çürükler,20 lik dişler,diş taşları fena koku yapıyo![]()
Sesli guldulmmGizli mesaj at " Ağzın kokuyor bir dost "![]()
Işte konuşma şekillendirilebilir konu sahibi kendi arkadaşını daha iyi tanır belki o kişi de rahatsız ama çözüm bulamıyo olabilir zor durum :/Arkadasim bana boyle yapsa kendimi heralde kotu hissederdim heralde.vermeden once istermisin sende gecen falan kisiyede verdim ama bi tane daha kalmis dese belki kotu hissetmem
Zor bi durum ya gercektende, yukarda yorumda arkadas yazmis.. Saglik sorunlarindan dolayi istemsizce olan bikac sey... Heralde once ogrenmeye calisirdim, bi saglik sorunu falan varmi diyeIşte konuşma şekillendirilebilir konu sahibi kendi arkadaşını daha iyi tanır belki o kişi de rahatsız ama çözüm bulamıyo olabilir zor durum :/
Rencide etmeyi bırak duyunca yıkılır utanır yazık :) bence de hikaye uydurBirine onu kırmadan rencide etmeden ağzın kokuyor doktora gitmelisin nasıl denir?