- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumun için söylemeyeceğimAğzının kokusunu alacak kadar yakınsanız o kadar yaklaşmayın.
Sedef hastasıyım kulağımı gören çok yakındakiler kulağında pislik var diyor ve ben gerçekten çok üzülüyorum çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor eve gelip ağladığım çok olmuştur. Saçımda ki dökülmeler için herkes şampuan öneriyor ama benim gitmediğim doktor kalmadı.
Babamın senelerdir ağzı arada kokar mide rahatsızlığı yaşıyor ve kaç senedir ilaç kullanmasına rağmen çözümünü bulamadı doktorlar.
Belki bir sağlık problemi vardır , emin olun ki her insan kendi kokusunu pis koktuğunu bilir, kalp kırmadan iyi niyetle söyleseniz bile o insan üzülür. Rahatsız oluyorsanız uzak durun lütfen.
Allah ıyılıgını versınbu kişi kim? yani çok yakınınız değilse kırmadan söylemenin imkanı yok. devamlı şeker vs teklif edin. belki anlar.
Bu aralar ağzını hiç havalandırdin mi desen
Agız kokusu sadece diş etinden kaynaklı olmuyor ki.Bir yanagin hafif şiş gibi duruyor, diş probleminmi var? Diye sora bilirsin![]()
Herkesin genel bir ağız kokusu vardır ama bu bahsedilen hani şu katlanılamıyan çok pis koku varya ondandırAcaba benimde kokuyormu ya![]()