• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusu!

Acikca soyleyebilirsiniz..madem yakin arkadaşınız.
Saglik acisindan onemli bir problem olabilir agzinda hafif bir koku var acaba doktora mi gitsen canim?"diyebilirsiniz..kirilcak bir sey yok ki bunda.

Ayrıca madem yakın arkadaşınız söyleyin. Biz arkadaşlarımıza böyle şeyleri söyleriz. Ağzın kokuyor dikkat et falan. Bence olması gereken bu.

Yorumlarıda okudukça bi an nefes alamadığını hissettim:D
Allah yardım etsin işiniz zor

Eşiniz yada sevgilinizse direk söylerim arkadaşınizsa kendinzi orneklendirin

Ağzının kokusunu alacak kadar yakınsanız o kadar yaklaşmayın.

Sedef hastasıyım kulağımı gören çok yakındakiler kulağında pislik var diyor ve ben gerçekten çok üzülüyorum çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor eve gelip ağladığım çok olmuştur. Saçımda ki dökülmeler için herkes şampuan öneriyor ama benim gitmediğim doktor kalmadı.

Babamın senelerdir ağzı arada kokar mide rahatsızlığı yaşıyor ve kaç senedir ilaç kullanmasına rağmen çözümünü bulamadı doktorlar.

Belki bir sağlık problemi vardır , emin olun ki her insan kendi kokusunu pis koktuğunu bilir, kalp kırmadan iyi niyetle söyleseniz bile o insan üzülür. Rahatsız oluyorsanız uzak durun lütfen.

Ağzının kokusunu alacak kadar yakınsanız o kadar yaklaşmayın.

Sedef hastasıyım kulağımı gören çok yakındakiler kulağında pislik var diyor ve ben gerçekten çok üzülüyorum çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor eve gelip ağladığım çok olmuştur. Saçımda ki dökülmeler için herkes şampuan öneriyor ama benim gitmediğim doktor kalmadı.

Babamın senelerdir ağzı arada kokar mide rahatsızlığı yaşıyor ve kaç senedir ilaç kullanmasına rağmen çözümünü bulamadı doktorlar.

Belki bir sağlık problemi vardır , emin olun ki her insan kendi kokusunu pis koktuğunu bilir, kalp kırmadan iyi niyetle söyleseniz bile o insan üzülür. Rahatsız oluyorsanız uzak durun lütfen.
Teşekkür ederim yorumun için söylemeyeceğim
Kalp kırmak en son isteyeceğim şey

Yanında naneli sakız yada şeker taşı. Onun yanında kendin için çıkar onada sor benim ağzım kokuyomu ya banami öyle geliyor ki sonra onada ver sakız yada şekerden sen böyle yapınca dikkat edecektir bence.

Kalbinin kirilmasi icin bir sebep yok
Yakinlas "ya bisey soylicem ama kirilma bana biraz agiz kokun var"oda sana yaaa iyiki soyledin diyecek:KK15:

Bir yanagin hafif şiş gibi duruyor, diş probleminmi var? Diye sora bilirsin :KK48:
Agız kokusu sadece diş etinden kaynaklı olmuyor ki.
Mide rahatsızlığı
Safra rahatsızlıgı
Sinüzit rahatsızlığı
Bagırsak rahatsızlığı
karaciğer rahatsızlığı
Bademcik rahatsızlığı
Bu saydıklarımın hepsi de, agız kokusuna sebep olan şeylerdir.

Bakın yakın arkadaşsanız diş taşlarını temizletecem tek gitmek istemiyorum sende gelsene diyin.gitiginizdede onada kayıt yaptırın.firsatini bulursanız o ara doktara doykeyin o söylesin ağız kolunuz var diye.ben olsam o yle yaparım.

Genc bir kizsa soylerdim sonucta onun hayatini etkileyen bir sey farkinda degildir buyuk ihtimalle cunku karsi cinsle yakinlasamaz iyilik yapmis olursunuz bence.

Derdim ki canim sana bir sey soyleyecegim ama sakin beni yanlis anlama farketmemissindir diye soylemek istedim son zamanlarda senden bir koku geldigini fark ettim acaba bir saglik sorunun olabilir mi? Dislerinden dolayi vs bence bu konuyu bir arastir vs derdim yani

Back
X