• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusu!

Hmm mesela sen dili degil de ben dili kullanabilirsiniz .Yani canim gecenlerde bir arkadaş kirilma ama bir sey soyleyecegim dedi .Ağzımın koktuğunu disimde bir problem olabileceğini soyledi .Ben de ona hak verdim disciye gittim vs diye bir hikaye uydurabilirsin

Birine onu kırmadan rencide etmeden ağzın kokuyor doktora gitmelisin nasıl denir?
Çok fena :/
Çok içli dışlıysanız bence direk ya kusura bkma ama belkı farkında değilsindir ağzın kokuyor benımde böyle bir problemım vardı ve arkadaşım bır doktora gıtmemı önerdı . Bu sorundan kurtuldum de .

Eğer yook ben söyleyemem dersen yanında naneli şeker bulundur ne zmn yaına gelirse ver :)

Agiz kokusu problemi malesef sadece dişle veya diş etiyle alakali olmuyor. Mide ve bagirsak problemi yasayanlarda da olabiliyor. Kuzenimin oyleydi. Dis etlerinde problem yok. Pek bi caresi yok sanirim

Mesela ben esime pat soylerim hamileyim koku hassasiyetim var kokmasa da kokar dislerini fırçaladin mi der dururum. Ama karşıdakinin kim olduğu cok onemli

Bir yanagin hafif şiş gibi duruyor, diş probleminmi var? Diye sora bilirsin :KK48:

En güzeli naneli veya başka türlü şeker ikram etmek.Daha da yakın kişiyse direk söylemekte fayda var.

Bence bademcik taşlarından konu açıp hatta video açıp baksana bademcik taşları diye bir şey varmış ve ağız kokusuna neden oluyormuş. Doktor çıkartıyormuş, hepimizin ağzı kokuyor, bu yüzden olabilir, bence bir gidip baktıralım deyin.

" Ağzın kokuyor farkında mısın ? Benim de bir ara kokuyordu, arkadaşım söyleyince farkedip dişçiye gittim, meğerse diş taşım varmış. İyi ki gitmişim yoksa dişlerimi kaybedebilirmişim. Bence sen de bir kontrole git. "

Beraber olmak zorunda olduğum bir arkadaşım ağız kokusu çok rahatsız edici bir problem var kesin önceleri geçici bir durumdur diye dayandım da artık dayanamıyorum
Bir kaçkez ima ettim önemsemedi yada ben ifade edemedim
Arkasından da konuşuyorlar ama kimse kırmak istemediği için direk söyleyemiyor

Yakin bir arkadasca guzelce soylenmeli.
Yani..bak olabilir boyle seyler insaniz sonucta istersen bir baktir dislerine senin iyiligin icin vs..diye konuya girilebilir.

Aynı durumu yaşamıştım....
Bayan arkadaşımın ağzı çok kokardı..
Ama öyle böyle degil...
Birgün dayanamadım attım ağzıma nane şekerini
Sonra "agzımmm mı kokuyo benim"dedim
Güldü ve "nane sekeri var ağzında kokmaz ki" dedi
Bende "ama ben öyle bi koku hissediyorum iltihaplı diş kokusu gibi sanki" dedim...
Ertesi hafta dişciye gitmişti
Kırıldı mı acaba diye çok düşündüm ama...
Başka bir yolunu da bulamamıştım ....
Çözülmüştü sorun nihayetinde....

Back
X