- 6 Temmuz 2019
- 3
- 3
- 16
- 31
- Konu Sahibi Gemimaymunu
-
Hiç o kısmı düşünmemiştim oraya da baktırayım en iyisiSadece diş etlerinizde değil midenizde de problem olabilir orayıda kontrol ettirin
Peki öyleyse aldırmak mı gerekir?Bademcik tasiniz olabilir oda koku yapiyor
Hayir temizliyorlar sonrada sizin duzenli bakim yapmaniz gerekiyorPeki öyleyse aldırmak mı gerekir?
Sadece diş fırçalamayla diş temizliği olmuyormuş bana da diş doktorum söylemişti. fırçalamaktan daha önemlisi diş ipi kullanmakmış. Koku için bence önce bir temizletin ve sonra da düzenli olarak diş ipi kullanın. koku daha çok dişte kalan bakterilerden yemek artıklarından oluyormuş. Fırçalamakla onlar gitmiyormuş ip kullanarak gideriliyormuşKüçük yaşlardan beri dişlerini fırçalayan biri olarak son 2 yıldır ağız kokusu sorunuyla mücadele ediyorum diş etlerimde problem olduğunu söyledi doktorum nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyorum şu an İçin uygun bir zamanım da yok doktora gitmek için sizce ağız kokusuna iyi gelen bildiğiniz,kullandığınız ürünler var mı? Önerilere açığım,şimdiden teşekkürler
Bende diş ipi kullaniyorum ama sanki butun dis etlerimi yara yaptim hepsi şişmiş gibi hissediyorum.hafif sert bisey bile yiyemiyorumSadece diş fırçalamayla diş temizliği olmuyormuş bana da diş doktorum söylemişti. fırçalamaktan daha önemlisi diş ipi kullanmakmış. Koku için bence önce bir temizletin ve sonra da düzenli olarak diş ipi kullanın. koku daha çok dişte kalan bakterilerden yemek artıklarından oluyormuş. Fırçalamakla onlar gitmiyormuş ip kullanarak gideriliyormuş
acaba çok sert mi ysapıyorsunuz ? Ben bir süre evet dişe etlerimi kanattım ama sonra yumuşak yapmaya başladım, sorun olmadı. Alışma dönemi denebilir bunun içinBende diş ipi kullaniyorum ama sanki butun dis etlerimi yara yaptim hepsi şişmiş gibi hissediyorum.hafif sert bisey bile yiyemiyorum
Belkide bilemedim ki.Bundan sonra biraz daha yumusak yapmaya calisicam bendeacaba çok sert mi ysapıyorsunuz ? Ben bir süre evet dişe etlerimi kanattım ama sonra yumuşak yapmaya başladım, sorun olmadı. Alışma dönemi denebilir bunun için
inşallah düzelirBelkide bilemedim ki.Bundan sonra biraz daha yumusak yapmaya calisicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?