Agiz kokusu bademcik.

Ay ben bademciklerimi 6 yasinda aldirdim ki nasil bakcam :d

Bademcik tasi bende de var ama agzim kokmaz cok sükür. Benim dis fircalamam 10 dk sürer zaten. Kokmamasi bundan da kaynaklaniyo olabilir belki de kokuyodur. Baskasi demedikten sonra anliyamayiz ki

camasir suyuyla gargara yap pampa, tam cozum.
kimyasallarin tadi agiz kokusu derdini alir gider
yarıldımm ne alemsın ya ama ben ilk defa duyuyorm bademcik taşını nasıl bşeymiş kı o yoksa vardı da ben mı farketmedımm aman Allah'ım yoksa benımkıde

Gece gece hem ileklerimi yaladım,hem parmagımı bademcıklerımle sotum,midem bulandı
Gece gece nerden aklına geldı bu

yarıldımm ne alemsın ya ama ben ilk defa duyuyorm bademcik taşını nasıl bşeymiş kı o yoksa vardı da ben mı farketmedımm aman Allah'ım yoksa benımkıde

benim amacim sadece yardim etmek .
Kim bilir belkide son 2 gunluk omrumuz kaldi hepimizin.
Sende parmagini agzina sokanlardanmisin? kokuyomu?

denemedim.Ortamda insan var sanırım denemesem daha ıyı olucak

Bi ara o kadar coktu ki bademciklerimi siktigimda -evet bunj yapiyordum beyaz seyler fistiriyordu.. kesinlikle savunma mekanismasinin dusuklugu ile ilintili simdi immun sistem gelistirici seyler kullaniyorum ve masallah artik yoklar :)

çok rahatsiz oluyorsaniz disçiye kontrol olmaya gittiginizde bir sorun...
bilekte kokar hissiyatina kapilmayin... bilimsel bir sonuç alamazsiniz...
her insanin agzi zaman zaman yediklerinden kokar, mide problemleri varsa devamli kokar...
dis çürügünü arkadas yazmis, katiliyorum...
sogan yediginizde ne kadar zaman sonra kaybolur agzinizdaki sogan kokusu??
ben yedigimde, yedigim sirada ve onu takip eden ilk yarim saat (asiri yemissem) kokar... sonra koku kaybolur...
sucuk gibi... ben biliyorum ki benim agzim kötü kokmaz...
kizlar sizinde yok mu böyle farkina vardiginiz durumlar???

Yani gozle gorulur beyaz seyler mi bende oyle bisi Yok internette okudum bazilarininki dusuyomus felan oyle bisi yok gorunmuyo ama iste dokununca koku var. Kefir ne ise yariyo ?

Evet bademcik taşını hissedersin boğazında. Birsey takılıyo gibi olur.
Bazen de öksürünce gelir.
Yemek artıklarının bademcikte takılıp bakteriler tarafından kokmasından oluyo

Bir ara bendede vardı bademciklerim delik delik ve alınması lazım ben aldirmadim.
mesela bu dediginizi bizzat yaşıyorum usutup hasta olsam hemen bademcik deliklrrimde sarı mi desem hafif yeşil Mi böyle mide bulandirici bişi çıkıyor doktora gittik aşırı iltihapdan kaynakliymis ve alalım dendi ama babam Hayır olmaz dedi aldirmadi ve kaldı bende onlar :/
yani bazen çok zorluyor du bastirarark cikardigim oluyordu şekerim.. bence kulak burun boğaza görün derim

Canim bademcik tasi veya bogaz iltihabi sorunun oldugunda gida karbonati(dr oetker kucuk yesil paketler halinde satiliyo)bi kupaya dr oetkerin kucuk yesil paketlerinden 2 paket dok sonra uzerine kucuk cay kasigi kadar tuz 1 damla tentridiyot karistir her aksam gargara yapabilirsin ben grip oldugumda bogazlarim acidiginda iltihaplandiginda 1 hafta yapiyorum bu gargarayi iltihabi temizliyor.buarada uzerine ilik su ilave et karistir ole yap gargarayi hatta damaklarada iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…