- 17 Ocak 2015
- 291
- 169
- 48
- Konu Sahibi Yasemin_cc
-
Ahanda fircalamaya gidiyorum :))))fircaladim geldim. kokmuyoki kokmuyokiii
isterseniz siraya dizilin herkese hohlarim
Ahanda fircalamaya gidiyorum :))))
yarıldımm ne alemsın yacamasir suyuyla gargara yap pampa, tam cozum.
kimyasallarin tadi agiz kokusu derdini alir gider
Evet, gorulmuyorsa da hissedersin dokundugunda disari cikar.Nerden biliyosun sende oldugunu gozle gorulen bisi mi?
yarıldımm ne alemsın yaama ben ilk defa duyuyorm bademcik taşını nasıl bşeymiş kı o yoksa vardı da ben mı farketmedımm aman Allah'ım yoksa benımkıde
Herhalde gorulebilen bisiy rengine kadar bahsettigime goreNerden biliyosun sende oldugunu gozle gorulen bisi mi?
Yani gozle gorulur beyaz seyler mi bende oyle bisi Yok internette okudum bazilarininki dusuyomus felan oyle bisi yok gorunmuyo ama iste dokununca koku var. Kefir ne ise yariyo ?
Canim bademcik tasi veya bogaz iltihabi sorunun oldugunda gida karbonati(dr oetker kucuk yesil paketler halinde satiliyo)bi kupaya dr oetkerin kucuk yesil paketlerinden 2 paket dok sonra uzerine kucuk cay kasigi kadar tuz 1 damla tentridiyot karistir her aksam gargara yapabilirsin ben grip oldugumda bogazlarim acidiginda iltihaplandiginda 1 hafta yapiyorum bu gargarayi iltihabi temizliyor.buarada uzerine ilik su ilave et karistir ole yap gargarayi hatta damaklarada iyi geliyorKizlar merhaba canim cok sikkinagzim kokuyo gibi hissediyorum sirf bunu konusmak icin actim konuyu. Nasil anlarim diye cok arastirdim bileginizi yalayip bi sure sonra koklayin diyor yaptim koku Yok ama bu test ne kadar guvenilirdir bilmiyorum. Bademcik tasi diye birsey varmis agzima isikla baktim belli olan birsey yok. Ama parmagimla bademciklerime dokundum ve elimi koklayinca hafif farkli bir koku var ama bu normal mi bilmiyorum bana yardimci olabilecek kimse var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?