Agiz kokusu bademcik.

Yasemin_cc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
10
1
3
32
Kizlar merhaba canim cok sikkin agzim kokuyo gibi hissediyorum sirf bunu konusmak icin actim konuyu. Nasil anlarim diye cok arastirdim bileginizi yalayip bi sure sonra koklayin diyor yaptim koku Yok ama bu test ne kadar guvenilirdir bilmiyorum. Bademcik tasi diye birsey varmis agzima isikla baktim belli olan birsey yok. Ama parmagimla bademciklerime dokundum ve elimi koklayinca hafif farkli bir koku var ama bu normal mi bilmiyorum bana yardimci olabilecek kimse var mi ?

Eğer ağzınız kokuyor gibi hissediyorsanız muhtemelen kokuyordur
ama koku mideniz sebebiyle geliyorsa, bademcikten gerekli sonucu alamayabilirsiniz
veya çürük diş de koku yapar...

bilek olayini suan bende yaptim bi bakiyim nasilmis diye.
Benim agzimda kokuyo o zmn ona bakarsak?
kendimdende supelendirdin simdi he..
Bence bagdasmayan bi test.

Eğer ağzınız kokuyor gibi hissediyorsanız muhtemelen kokuyordur
ama koku mideniz sebebiyle geliyorsa, bademcikten gerekli sonucu alamayabilirsiniz
veya çürük diş de koku yapar...
Yani kokuyor gibi hissediyorum derken nasil desem bademcigime elimi surup koklayip degisik bi koku almam disinda hicbir belirti Yok. Kardesimin cok kokardi acaba ondan mi etkileniuorum bilmiyorum ki
bilek olayini suan bende yaptim bi bakiyim nasilmis diye.
Benim agzimda kokuyo o zmn ona bakarsak?
kendimdende supelendirdin simdi he..
Bence bagdasmayan bi test.
Bilek olayini yapinca benimkinden koku gelmiyo bademcigine parmagini sur bi kokacak mi :)

Bilek olayini yapinca benimkinden koku gelmiyo bademcigine parmagini sur bi kokacak mi :)

yaptim, boguluyodum.. kokuyo yaa.
ama benim agzim kokmazki.
su an psikolojim alt ust oldu...

kizlar hepiniz yapsaniza bi belkide herkeste vardir o koku???
kafama takildi gece gece.

Bademcik tasi bademcikler uzerinde beyaz sarimtirak noktalar seklinde olan ve dokundugunuzda bademcik uzerinddn aldiginiz ve inanilmaz pis kokan birseydir. Bende cok sik oluyordu ozellikle usuttugumde bogazima birsey takiliyormus gibi hissediyordum. Ne zaman kefir icmeye basladim hepsi gecti gitti kayboldu cok sukur..

yaptim, boguluyodum.. kokuyo yaa.
ama benim agzim kokmazki.
su an psikolojim alt ust oldu...

kizlar hepiniz yapsaniza bi belkide herkeste vardir o koku???
kafama takildi gece gece.
Yaa bu psikoloji ile guldurdun ya beni alemsin cok yasa :))) ben bogulacak kadar bi koku almadim ama vardi Yine de. Senin de moralini bozdum afedersin

Yani gozle gorulur beyaz seyler mi bende oyle bisi Yok internette okudum bazilarininki dusuyomus felan oyle bisi yok gorunmuyo ama iste dokununca koku var. Kefir ne ise yariyo ?

elinizi bademciğinize sürerseniz kokar tabi. sonuçta elinize tükürük bulaşıyor ve tükürüğünde kendine has bir kokusu var. he derseniz bu koku tükürük kokusundan ayrı bişi. ona lafın yok.

Bende var bademcik tasi. Igrenc kokuyor. Ozellikle peynir tarzi gidalar yedigimde qrtiyor. Dondurmafalan o delikleri genisletiyor sonra icine kacan yiyecek artiklari igrenc kokuya neden oluyor.
Lakin surekli biragiz kokusu yapmiyor bu. bana dokunmayanyilan bin yasasin kivaminda.

Ay bilek testini denedim de bende kokmuyor ya da ben koku alamiyorum bilemedim bu garanti bi test miymis aksam aksam hepimiz bilegimizi yaliyoruz

Yaa bu psikoloji ile guldurdun ya beni alemsin cok yasa :))) ben bogulacak kadar bi koku almadim ama vardi Yine de. Senin de moralini bozdum afedersin

ama gercekten kokuyo kiz.
hic hosuma gitmedi bu konun.
gidip dislerimi fircalayip gargara yapicam bi guzel, sonra tekrar deniycem aynisini

Ay bilek testini denedim de bende kokmuyor ya da ben koku alamiyorum bilemedim bu garanti bi test miymis aksam aksam hepimiz bilegimizi yaliyoruz

aynen gece gece yatakta bilegimi yaladim :)

arkadaşım Bazen bende hissediyorum oda uzun süre aç kaldıgimda

Nerden biliyosun sende oldugunu gozle gorulen bisi mi?

Bilek yöntemini bende denedim şimdi kokmuyor Acaba doğru yöntem mi?

Elinizi agzinizla burnunuza koyun hoh yapın nefes verince koklayin ya da yorganin altına girin hoh yapıp koklayin. Ben hep öyle yaparım

aynen gece gece yatakta bilegimi yaladim :)

arkadaşım Bazen bende hissediyorum oda uzun süre aç kaldıgimda

Bilek yöntemini bende denedim şimdi kokmuyor Acaba doğru yöntem mi?
Kizlar bilek degil bilekte benimki de kokmuyo bademciginize surun parmaginizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…