chilekciko Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2011 852 478 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #1 Kizlar agzimin (yanagimin al kisminda) icinde az once farkettigim ici sivi dolu saniyorum seffaf bir baloncuk var nedir bu bilen var mi??
Kizlar agzimin (yanagimin al kisminda) icinde az once farkettigim ici sivi dolu saniyorum seffaf bir baloncuk var nedir bu bilen var mi??
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.442 53.853 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #2 diş eti problemi yada b12 eksikliği .. tuzlu suyla gargara ve günde 2 fırcalama ..
D drykn Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2012 451 657 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #3 B VİTAMİNİ eksikliğinden oluyor genelde.Ağızda oluşan AFTLARA en iyi ağız gargarası yapmak ve b vitamini iyi gelir
B VİTAMİNİ eksikliğinden oluyor genelde.Ağızda oluşan AFTLARA en iyi ağız gargarası yapmak ve b vitamini iyi gelir
chilekciko Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2011 852 478 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #4 drykn .!.: B VİTAMİNİ eksikliğinden oluyor genelde.Ağızda oluşan AFTLARA en iyi ağız gargarası yapmak ve b vitamini iyi gelir Genişletmek için tıkla... Saniyorum bu aft degil aft denilen sey aslinda pamukcuk gibi oluo bu bildigin su toplamis gibi
drykn .!.: B VİTAMİNİ eksikliğinden oluyor genelde.Ağızda oluşan AFTLARA en iyi ağız gargarası yapmak ve b vitamini iyi gelir Genişletmek için tıkla... Saniyorum bu aft degil aft denilen sey aslinda pamukcuk gibi oluo bu bildigin su toplamis gibi
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.409 127.871 37 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #5 pamukcuk karbonatlı tuzlu su gargarası limon ıcmelısın vıtamın eksıklıgınde oluyor kazayla ısırmadın dımı ? gecmıs olsun
pamukcuk karbonatlı tuzlu su gargarası limon ıcmelısın vıtamın eksıklıgınde oluyor kazayla ısırmadın dımı ? gecmıs olsun
chilekciko Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2011 852 478 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #6 nscckts .!.: pamukcuk karbonatlı tuzlu su gargarası limon ıcmelısın vıtamın eksıklıgınde oluyor kazayla ısırmadın dımı ? gecmıs olsun Genişletmek için tıkla... Saol cnm isirmadim ama bu pamukcuk degil su toplamis gibi seffaf ici su dolu..
nscckts .!.: pamukcuk karbonatlı tuzlu su gargarası limon ıcmelısın vıtamın eksıklıgınde oluyor kazayla ısırmadın dımı ? gecmıs olsun Genişletmek için tıkla... Saol cnm isirmadim ama bu pamukcuk degil su toplamis gibi seffaf ici su dolu..
chilekciko Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2011 852 478 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #7 agri felan yok yanmada yok sadece dilime gelince farkettim ben
D drykn Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2012 451 657 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi chilekciko #8 pamukçuk bebeklerde olur zaten.sizde olan o su toplaması bizim ailenin milli hastalığı. kardeşimde b12 eksikliği var ve iğne vuruluyor ayrıca hap alıyor ,biraz b vitamini düştümü hemen ağzında yara oluyor.Merak etmeyin kötü birşey değil
pamukçuk bebeklerde olur zaten.sizde olan o su toplaması bizim ailenin milli hastalığı. kardeşimde b12 eksikliği var ve iğne vuruluyor ayrıca hap alıyor ,biraz b vitamini düştümü hemen ağzında yara oluyor.Merak etmeyin kötü birşey değil