Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyiakşamlar hocam benim ağzımın içinde sürekli yaralar cıkıyor ve hep yanağımı ısırıyorum.bazen yemek yerken cok acı cekiyorum yaralarım sızlıyor.sizce neden böyle oluyor bir uzmana görünmem gerekir mi cvbınız için şimdiden teşekkürler
iyiakşamlar hocam benim ağzımın içinde sürekli yaralar cıkıyor ve hep yanağımı ısırıyorum.bazen yemek yerken cok acı cekiyorum yaralarım sızlıyor.sizce neden böyle oluyor bir uzmana görünmem gerekir mi cvbınız için şimdiden teşekkürler
ağızda çıkan yaraların sebebleri,kötü ağız hijyeni,çürük dişler,yanlış yapılmış tedaviler,stres ve vitamin eksikliği.ağzın mutlaka bu faktörler yönünden değerlendirilmesi lazım. yanağınızı ısırmanzın sebebi ya çıkamayan yarı gömük 20 yaş dişleriniz var.yada 20 yaş dişlerinizin çıkarken yanağınıza doğru pozisyon aldı.yeni yapılmış köprü yada kaplamalrınız var ise iyi bir oklüzyon sağlanmadığı içinde ısırma sorunu oluşabilir.