Ağız Gargarası (Listerine )

kxuxllxuxmango

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.490
3
arkadaşlar bu markayı kullanan var mı? çok etkili oldugunu okudum. ancak sık kullanımda dışlerinin rengini koyulaştırdıgınıda okudum o yuzden emin olamıyorum kullanmakta.
yaa başka önerebıleceginiz bır gargara var mı? dişlerin daha beyaz ve agız için daha saglıklı olmasına yardımcı olacak?

Listerine çok etkili bir gargaradır,tavsiye ederim.Kullandığın anda ağzında anında bı temızlık hıssı olur,tatlı nane aromalı var onun tadı da güzel.Bız fakültede hastalarımıza tedavıden önce uyguluyoruz.

Ya bu gargaraların tam olarak görevi ne? Dişimi beyazlatıyor, agız kokusunu mu önlüyor?

Gargaralar direkt olarak dişleri beyazlatma ya da ağız kokusunu giderme görevi yapmazlar.Antiseptik özelliği ile dolaylı olarak dişetlerine ve dişlere faydalıdır.

Benim bildiğim tüm gargaralar uzun sure kullanmada dişleri sarartır.bende bu gargarayı kullanıyorum doktorum onermişti.2 hafta kullan 2 hafta dinlendir demişti dişlerini.

Bende geçen yaz diş taşı temziliği yaptırdım doktorum listerine gargara verdi 3 şişe kullandım ama birdaha kullanırmıyım ASLA. çünki vaad ettiği gibi değil malesef çok kötü ağız kurutuyor ve ağız kokosuna neden oluyor.bilmiyorumkismile

bende diş hekimimin bana tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ve çok memnunum, herkesede tavsiye ederim. ağız kokunu alıyor ve dişlerde daha temiz hissi ve ferahlık veriyor, bu arada ben naneli kullanıyorum.

benimde diş etlerimde sorun var bunun ile ilgili kucuk bir dikisli operasyonda gecirdim, dr bu gargarayı onerdı 1 sise kullandım gercekten cok keskin ve etkili, uzun aradan sonra simdide kendi istegimle bugun alıcam:)

bende diş hekimimin bana tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ve çok memnunum, herkesede tavsiye ederim. ağız kokunu alıyor ve dişlerde daha temiz hissi ve ferahlık veriyor, bu arada ben naneli kullanıyorum.
doktormu yazması gerek bide her gün mü kullanıyorsunuz

Üzerinde sabah akşam yazıyor diye öyle kullanıyorum ben ama ağzımda yanma yapıyor gargara yaparken,sonra geçiyor.Dilimde de geçici bir mavilik yapıyor.Başka kullanan var mı?Ağız kokusunda etkili mi gerçekten?

sabah aksam kullanıyorum agız kokusu hiç yasamadım ki telliyim düşünün yani.. yalnız sarartma kısmı olabilir.. herşey çok güzel ama 1 yanma yapıyor çalkalarken agızda 2.si ise sararma oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…