Ağız Gargarası (Listerine )

arkadaşlar herkes bu listerineden çok memnun. bende buna istinaden gidip aldım listerine coolmint. yalnız gargara yaparken yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil . gargaradan sonra suyla çalkamayın dendiği için sadece gargarayı kullanıyorum yaklaşık 1 hafta oldu akşamdan kullanıyorum sadece ve inanılmaz bi kuruluk oluyor boğazımda . su içsem bile geçmiyor 2 gün ara verdim düzeldi biraz. öksürük oluyo kuruluktan. ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum :KK52::KK52: herkes bu kadar memnunken ??? siz nasıl kullanıyorsunuz ?? :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

aynı markayı bende kullanıyorum ve aynı şikayetlerim var, memnun olanlar nasıl oluyor bende anlayamadım.

bende Listerine kullaniyorum, kendi dis doktorumun tavsiyesi idi. disleri uzun vaadede renk degisime ugratirmi diye sordum, Listerine boyamaz, genelde meridol isimli gargarada görülüyor renk degismesi dedi.

ayrica listerini yari yariya sulandirin, diger türlü bende sorun yasamistim. sulandirmadan gargara yapiyordum ve bogazim yaniyordu sanki sonrasinda.

"Listerine icinde eterik yaglar var, bu yüzden de tadi cok keskin oluyor, fakat sulandirarak gargara yaptiginizda, etkisinin ayni oldugu kantilanmistir"<<<doktorumun söyledigi cümle kizlar....

aynı markayı bende kullanıyorum ve aynı şikayetlerim var, memnun olanlar nasıl oluyor bende anlayamadım.

cnm ben çözümü şöyle buldum. günde bir defaya indirdim öncelikle. ayrıca diş fırçaladıktan sonra gargara yapıyrum yalnız suyla tekrar bi çalkıyorum ancak o şekilde yapabiliyorum onun dışında kuruluktan hasta ediyo nerdeyse. su çok fazla etkisini gideriyormu bilemiyorum ama dier türlü kullanmam imkansız :)

hamileyim,diş etimde iltıhap oldu
doktora gıtsem antibiyotik verecek antıbıyotik içmemk için her yolu deniyorum.tuzlu su garagara yaptım 3gun şimdide bu listerne ye başladım bakalım insin şu diş etimdeki şişlik,bebğime antibiyotik içirmek istemiyorum

bence listerine 1 numara kızlar.ben de yıllardır mavi olandan kullanıyorum.ilk başlarda dayanamıyordum 30 saniye,dayanabildiğim kadar çalkalıyordum ama artık alıştım.cidden çok yakıyor agzın içini ve dili ama sonuc gercekten HARİKA!!! ne agız kokusu ne bakteri ne mikrop hiçbişi kalmıyor agızda tertemizzz ferah bır nefesınız oluyor. tabi ki dişinizi guzelce fırcaladıktan sonra yapıyoruz gargarayı.her gun de yapmıyorum.sık gargara kullanımı hem agız florasını bozuyormus hem de dişllerde sararmalar olabilirmiş.2 günde bir sabahları yapıyorum tüm gün misler gibi dolaşıyorum :))) mavi olanın tadı ve kokusu çok keskin ama bence en etkılısı.dıgerlerının tadları daha hafif.bir de zero cıkmıs o da alkolsuz.kesinlikle tavsıye ederim medikal bir gargara kadar etkılı dıyebılırım kaldı ki diş hekımlerının cogu eczanede satılan gargaraları tavsıye etmek yerıne bunu tavsıye ettıyse.. fazla söze gerek yok :)

bence listerine 1 numara kızlar.ben de yıllardır mavi olandan kullanıyorum.ilk başlarda dayanamıyordum 30 saniye,dayanabildiğim kadar çalkalıyordum ama artık alıştım.cidden çok yakıyor agzın içini ve dili ama sonuc gercekten HARİKA!!! ne agız kokusu ne bakteri ne mikrop hiçbişi kalmıyor agızda tertemizzz ferah bır nefesınız oluyor. tabi ki dişinizi guzelce fırcaladıktan sonra yapıyoruz gargarayı.her gun de yapmıyorum.sık gargara kullanımı hem agız florasını bozuyormus hem de dişllerde sararmalar olabilirmiş.2 günde bir sabahları yapıyorum tüm gün misler gibi dolaşıyorum :))) mavi olanın tadı ve kokusu çok keskin ama bence en etkılısı.dıgerlerının tadları daha hafif.bir de zero cıkmıs o da alkolsuz.kesinlikle tavsıye ederim medikal bir gargara kadar etkılı dıyebılırım kaldı ki diş hekımlerının cogu eczanede satılan gargaraları tavsıye etmek yerıne bunu tavsıye ettıyse.. fazla söze gerek yok :)

canim ben Listerine´i dis hekimimin tavsiyesi üzerine kullandim, anlattigin gibi müthis bir etkisi var. Ayrica ben hergün kullaniyorum ve sararma olmuyor hic. Doktorum kendisi de Listerine kullaniyormus ve kesinlikle sararma yapmaz, diger markalardaki gibi degil demisti . O yüzden rahatlikla günlük de kullanabilirsiniz, agizi bayagi yaktigi dogru, hafif sullandirmak etkisini azaltmaz demisti doktorum, ben yinede sulandirmadan kullaniyorum

arkadaşlar bu markayı kullanan var mı? çok etkili oldugunu okudum. ancak sık kullanımda dışlerinin rengini koyulaştırdıgınıda okudum o yuzden emin olamıyorum kullanmakta.
yaa başka önerebıleceginiz bır gargara var mı? dişlerin daha beyaz ve agız için daha saglıklı olmasına yardımcı olacak?

listerin alkol oranı çok yüksek bir gargara o yüzden ağız kanseri riskini artırıyor.
alkol içermeyen ve flor içeren gargaralar kullanmanızı öneririm colgete ve ipanada var bu ürünler.
dişlerinizin daha beyaz olması için sadece gargara bir işinize yaramaz, diş ipi de kullanmalısınız ve varsa diş taşlarınız lekelerinizi temizletmelisiniz.
bütün gargaralar fazla kullanıldığı zaman diş renklerinde koyulaşma riski taşır. o yüzden 1 ay kullandıysanız 1- 2 ay ara vermekte fayda var. ve her gün değil haftada 1 2 kere kullanın.

o iğrenç tadına tahammül edebilen var mıdır ki. ayrıca hiç bir iş yaramadı gitti paracıklaaam

Listerine gargara %40 alkol içerir. Alkol yanak dudak dil dokusunda tahribata ve zamanla ağız kanseri riskine yol açar. Yine alkol, diş yüzeyinde aşınmalara dolayısı ile zamanla sararma çürük ve hassasiyet oluşturur.
Ağız bakımınız için florlu/florürlü alkol içermeyen gargaralar kullanmalısınız.

Listerine gargara %40 alkol içerir. Alkol yanak dudak dil dokusunda tahribata ve zamanla ağız kanseri riskine yol açar. Yine alkol, diş yüzeyinde aşınmalara dolayısı ile zamanla sararma çürük ve hassasiyet oluşturur.

Bende kullanıyorum ve diş doktorumun tavsiyesi. Şimdi kime ve neye inanalım şaşırmış durumdayım. kansere yol açan bu tedaviyi neden doktor tavsiye eder peki.

Bende kullanıyorum ve diş doktorumun tavsiyesi. Şimdi kime ve neye inanalım şaşırmış durumdayım. kansere yol açan bu tedaviyi neden doktor tavsiye eder peki.

Listerine gargaranın içerisindeki alkol oranının bu denli yüksek olduğu yeni araştırmalarda ortaya çıktı ve tabi ki ticari kaygılarla bu bilginin yayılmasının önüne geçiliyor. Ben de katıldığım bir seminerdeki hocalardan tesadüfen öğrendim. Gargara ismini ağızlarından almak için tabiri caizse cımbız kullandık.. Pek çok doktor da maalesef bilemediği için öneriyor. Çünkü görünürde gerçekten iyi bir gargara.
Bu sebeple ben de zaten listerine kesinlikle kullanmayın demiyorum. Sadece alkollüsünü kullanmamaya çalışın,illa listerine kullanacaksanız ya zero olan alkolsüz çeşidini tercih edin ya da klasik gargarayı bol bol bol bol bolllll sulandırarak kullanın..

Listerine gargaranın içerisindeki alkol oranının bu denli yüksek olduğu yeni araştırmalarda ortaya çıktı ve tabi ki ticari kaygılarla bu bilginin yayılmasının önüne geçiliyor. Ben de katıldığım bir seminerdeki hocalardan tesadüfen öğrendim. Gargara ismini ağızlarından almak için tabiri caizse cımbız kullandık.. Pek çok doktor da maalesef bilemediği için öneriyor. Çünkü görünürde gerçekten iyi bir gargara.
Bu sebeple ben de zaten listerine kesinlikle kullanmayın demiyorum. Sadece alkollüsünü kullanmamaya çalışın,illa listerine kullanacaksanız ya zero olan alkolsüz çeşidini tercih edin ya da klasik gargarayı bol bol bol bol bolllll sulandırarak kullanın..

Ben artık her branşdaki doktorların uyguladığı tedavilere verdiği ilaçlara şaşırıyorum.1-2 örnek vermek istiyorum yorum sizin...

kadın doğum doktoru rahmimde küçük bir yara olduğunu bunu yakmamız gerektiğini söyledi + alet taktırmak istedim yaradan dolayı olmaz dedi..

Bir başka kadın doktoru (buda erkek)
Rahmimdeki yaranın yakılmasına gerek olmadığını, yaradan dolayı alet takılamaz denildiğini söylediğimde hiç alakası yok alet taktırabilirsiniz demesi...

Bir Diş doktoru
Dişimi çekmek isterken, tavsiye üzerine gittiğim doktorum o dişi kurtaralım deyip kurtarması...

Şuan aklıma gelen 1-2 örnek bu. hangi doktora güvenmeliyiz yada ne yapmalıyız buda farklı bir bakış açısı olsun....

Listerine gargara değil kezzap. Nasıl dayanıyorsunuz ona. Ayrıca ağızda bıraktığı tat korkunç. Plastik gibi saçma sapan bir tat oluyor. Ben Oral-b 3D White Luxe kullanıyorum Listerine'le kıyaslarsak mükemmel. :KK1:

listerinin alkolsüz olanı var ama ben şuanda kullanıyorum mesela zero alkol yani alkolsüz gargarası
konu sahibine cevabım ise ben memnunum listerinden çok etkili gerçekten anında ferah bir nefes

ben de listerine kullanıyorum da dışardan nasıl koktuğunu nasıl anlıyacağım ya bana birisi güzel ferah ve nane kokuyor dedi ama arkadaşım da kullanıyor ona da ilaç gibi kokuyor demiş kafam karıştı. ama yurtdışında da çok beğenilen bir ürün olduğunu biliyorum. siz memnun musunuz kokusundan?

bende aldım listerine cool mint.ama pek faydasını görmedim.tadı cok kotu bence.araba lastiği gibi ve ağzı fena halde yakıyor.20 tl verip almıştım cok az kulladım suandada kullanım süresi 1 yıl olduğu için çöpe attım.cool mint in tadı cok kotuydu kotuydu ama diğerlerini bilmiyorum

X