- Konu Sahibi kxuxllxuxmango
uzun süre kullanımda zararlı diye duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar herkes bu listerineden çok memnun. bende buna istinaden gidip aldım listerine coolmint. yalnız gargara yaparken yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil . gargaradan sonra suyla çalkamayın dendiği için sadece gargarayı kullanıyorum yaklaşık 1 hafta oldu akşamdan kullanıyorum sadece ve inanılmaz bi kuruluk oluyor boğazımda . su içsem bile geçmiyor 2 gün ara verdim düzeldi biraz. öksürük oluyo kuruluktan. ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum herkes bu kadar memnunken ??? siz nasıl kullanıyorsunuz ??
aynı markayı bende kullanıyorum ve aynı şikayetlerim var, memnun olanlar nasıl oluyor bende anlayamadım.
(null)
bence listerine 1 numara kızlar.ben de yıllardır mavi olandan kullanıyorum.ilk başlarda dayanamıyordum 30 saniye,dayanabildiğim kadar çalkalıyordum ama artık alıştım.cidden çok yakıyor agzın içini ve dili ama sonuc gercekten HARİKA!!! ne agız kokusu ne bakteri ne mikrop hiçbişi kalmıyor agızda tertemizzz ferah bır nefesınız oluyor. tabi ki dişinizi guzelce fırcaladıktan sonra yapıyoruz gargarayı.her gun de yapmıyorum.sık gargara kullanımı hem agız florasını bozuyormus hem de dişllerde sararmalar olabilirmiş.2 günde bir sabahları yapıyorum tüm gün misler gibi dolaşıyorum :))) mavi olanın tadı ve kokusu çok keskin ama bence en etkılısı.dıgerlerının tadları daha hafif.bir de zero cıkmıs o da alkolsuz.kesinlikle tavsıye ederim medikal bir gargara kadar etkılı dıyebılırım kaldı ki diş hekımlerının cogu eczanede satılan gargaraları tavsıye etmek yerıne bunu tavsıye ettıyse.. fazla söze gerek yok :)
arkadaşlar bu markayı kullanan var mı? çok etkili oldugunu okudum. ancak sık kullanımda dışlerinin rengini koyulaştırdıgınıda okudum o yuzden emin olamıyorum kullanmakta.
yaa başka önerebıleceginiz bır gargara var mı? dişlerin daha beyaz ve agız için daha saglıklı olmasına yardımcı olacak?
Listerine gargara %40 alkol içerir. Alkol yanak dudak dil dokusunda tahribata ve zamanla ağız kanseri riskine yol açar. Yine alkol, diş yüzeyinde aşınmalara dolayısı ile zamanla sararma çürük ve hassasiyet oluşturur.
Ağız bakımınız için florlu/florürlü alkol içermeyen gargaralar kullanmalısınız.
Bende kullanıyorum ve diş doktorumun tavsiyesi. Şimdi kime ve neye inanalım şaşırmış durumdayım. kansere yol açan bu tedaviyi neden doktor tavsiye eder peki.
Listerine gargaranın içerisindeki alkol oranının bu denli yüksek olduğu yeni araştırmalarda ortaya çıktı ve tabi ki ticari kaygılarla bu bilginin yayılmasının önüne geçiliyor. Ben de katıldığım bir seminerdeki hocalardan tesadüfen öğrendim. Gargara ismini ağızlarından almak için tabiri caizse cımbız kullandık.. Pek çok doktor da maalesef bilemediği için öneriyor. Çünkü görünürde gerçekten iyi bir gargara.
Bu sebeple ben de zaten listerine kesinlikle kullanmayın demiyorum. Sadece alkollüsünü kullanmamaya çalışın,illa listerine kullanacaksanız ya zero olan alkolsüz çeşidini tercih edin ya da klasik gargarayı bol bol bol bol bolllll sulandırarak kullanın..
Listerine gargara %40 alkol içerir. Alkol yanak dudak dil dokusunda tahribata ve zamanla ağız kanseri riskine yol açar. Yine alkol, diş yüzeyinde aşınmalara dolayısı ile zamanla sararma çürük ve hassasiyet oluşturur.
Ağız bakımınız için florlu/florürlü alkol içermeyen gargaralar kullanmalısınız.