Ağız Gargarası (Listerine )

kesinlikle tavsiye ediyorum.. ağızda bıraktığı temizlik hissi mükemmel.. yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. genelde gece diişimi fırçaladıktan sonra kullanıyorum ki gece ağızda oluşan bakterileri önlüyor ve sabah tertemiz bir ağızla uyanıyorum. :KK9:
tabi sigara kullanmadığımıda eklemeliyim

bu arada ben hep turuncu olan sanırım portakallısını kullanıyordum. evelkı gun nanelı olanını aldım hc memnun değilim şeker şerbetı gıbı bır tadı var. turuncu renkte olanının verdıgı ferahlıgı temızlık hıssını vermıyor. dr bosuna dememıs bana turuncu olanı al dıye...

bu markanın fiyatı diğerlerine oranla oldukça yüksek.
başka markaları da kullanmış olanlar bir karşılaştırma yapabilirler mi acaba?
ayrıca günde bir kere kullanıldığında, büyük boy şişesi yaklaşık ne kadar sürede bitiyor?

Son düzenleme:
bu arada ben hep turuncu olan sanırım portakallısını kullanıyordum. evelkı gun nanelı olanını aldım hc memnun değilim şeker şerbetı gıbı bır tadı var. turuncu renkte olanının verdıgı ferahlıgı temızlık hıssını vermıyor. dr bosuna dememıs bana turuncu olanı al dıye...

ben de turuncu olan portakallısını aldım ama beni müthiş rahatsız etti kokusu. kullanmıyorum. duruyor banyoda. sanki ağzıma çamaşır suyu ya da yağ çözle gargara yapıyormuşum hissi uyandırdı. erkek arkadaşım bana ver kullanırım diyo ona vericem.

Ben sağlık için 2 aydır kullanıyorum güzel bir ürün dişlerimi fırçaladıktan sonra kullanıyorum tertemiz oluyor dişlerim :) Biz hep mavisini alıyoruz fena yakıyor kullanınca gözden yaş gelmemesi mümkün değil :) Alıcak olanlar eczaneden değilde marketlerden alırsa çok daha uygun fiyata bulabilirler nişanlım geçen Dia market ten 9 tl ye almış.. İlk aldığımızda eczaneden almıştık 14 ya da 15 tl ödemiştik..

Bende uzun zamandir listerine kullaniyorum. Aksam dislerimi fircaladiktan sonra uyguluyorum ve hergun degil ara vererek kullaniyorum. Nane aromalidan memnunum yalniz resmen gargara yaparken kalbim slklslyor. Agiz kokusunun bircok sebebi olabilir. O yuzden kisiden kisiye alinan verim degisecektir. Ama herhalukarda gargara tamamlayici ve listerine gercekten disetlerinizin temizlendigini hissettiriyor. Baska markalar bu yuzden artik beni tatmin etmiyor.

diş hekimim ağız bakım suyu olarak listerine'i önermişti ve kullandım.. oldukça etkili fakat marketten yenisini almaya gittiğimde öğrendim ki içeriğinde "alkol" var.. dolayısıyla ben de alkolsüz farklı bir ağız bakım suyu kullanmaya başladım,listerine kadar etkili değil fakat içim böyle rahat..

diş hekimim ağız bakım suyu olarak listerine'i önermişti ve kullandım.. oldukça etkili fakat marketten yenisini almaya gittiğimde öğrendim ki içeriğinde "alkol" var.. dolayısıyla ben de alkolsüz farklı bir ağız bakım suyu kullanmaya başladım,listerine kadar etkili değil fakat içim böyle rahat..

Canım alkolsüzü de var listerine zero diye ben de özellikle baktım.

listerine gerçekten çok etkili ve güzel bir üründür, gargaranın faydası dişetlerine, 2 hafta kullanılıp ara verilmes gerekir aksi halde diş minesini aşındırıp renklenmelere neden olur.

listerine gerçekten çok etkili ve güzel bir üründür, gargaranın faydası dişetlerine, 2 hafta kullanılıp ara verilmes gerekir aksi halde diş minesini aşındırıp renklenmelere neden olur.

bende kullanıyorum fakat doktorum arkasındaki talimatta sabah akşam yazıyor sen sadece akşamları kullan sorun olmaz dedi we ara wermedim hiç sen kaç kere kullanıyosun bende ara mı wersem acaba

ben de diş sağlığına önem verenlerdenim
son 2 yıldır çeşitli markaların gargaralarını, son 6 aydırda listerinenin mavi renkli olan gargarasını kullanıyorum ve de çok memnunum
bundan böyle başka bir marka kullanıcağımı hiç sanmıyorum
ancak bunların kesintisiz kullanıldığında diş minesini etkilediğini bilmiyordum
öğrendiğim iyi oldu. artık dönüşümlü olarak kullanıcam

Listerine cool mint kullanmaya basladim bir hafta kadar once inanilmaz memnunum suan. Sozluklerde falanokudugumda cok yakiyor 30 saniye tutamiyorsun gibi bir suruseyler okudum biraz korkarak aldim coolminti amahic sorun olmadi yakmadi agzimi benim sadece hafif bir uyusukluk okuyor iki uc dakika sonrasi ferah nefis bir nefes :))

Bende lısterin'in mavisini kullanıyorum çok memnunum tellerim olmasına rağmen pırıl pırıl oluyor dişlerim,tadı yakıcı olduğu için biraz sulandırıyorum...

Bende lısterin'in mavisini kullanıyorum çok memnunum tellerim olmasına rağmen pırıl pırıl oluyor dişlerim,tadı yakıcı olduğu için biraz sulandırıyorum...

arkadaşlar herkes bu listerineden çok memnun. bende buna istinaden gidip aldım listerine coolmint. yalnız gargara yaparken yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil . gargaradan sonra suyla çalkamayın dendiği için sadece gargarayı kullanıyorum yaklaşık 1 hafta oldu akşamdan kullanıyorum sadece ve inanılmaz bi kuruluk oluyor boğazımda . su içsem bile geçmiyor 2 gün ara verdim düzeldi biraz. öksürük oluyo kuruluktan. ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum :KK52::KK52: herkes bu kadar memnunken ??? siz nasıl kullanıyorsunuz ?? :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bana diş doktorum verdi dişlerimde tartar oluştuğu için günde 2 kez dedi ama arada kullanıyorum akşam diş fırçaladıktan sonra kullansam bile yeter ama tadı biraz kötü olduğu için sanırım kaçıyorum :)

yutmazsanız o içeriğindekı alkolun bır sakıncası olmaz dıye düşünuyorum..

Son düzenleme:
X