- 4 Haziran 2011
- 149
- 7
- Konu Sahibi kxuxllxuxmango
güzel sonuç veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben hep turuncu olan sanırım portakallısını kullanıyordum. evelkı gun nanelı olanını aldım hc memnun değilim şeker şerbetı gıbı bır tadı var. turuncu renkte olanının verdıgı ferahlıgı temızlık hıssını vermıyor. dr bosuna dememıs bana turuncu olanı al dıye...
diş hekimim ağız bakım suyu olarak listerine'i önermişti ve kullandım.. oldukça etkili fakat marketten yenisini almaya gittiğimde öğrendim ki içeriğinde "alkol" var.. dolayısıyla ben de alkolsüz farklı bir ağız bakım suyu kullanmaya başladım,listerine kadar etkili değil fakat içim böyle rahat..
listerine gerçekten çok etkili ve güzel bir üründür, gargaranın faydası dişetlerine, 2 hafta kullanılıp ara verilmes gerekir aksi halde diş minesini aşındırıp renklenmelere neden olur.
Bende lısterin'in mavisini kullanıyorum çok memnunum tellerim olmasına rağmen pırıl pırıl oluyor dişlerim,tadı yakıcı olduğu için biraz sulandırıyorum...
diş hekimim ağız bakım suyu olarak listerine'i önermişti ve kullandım.. oldukça etkili fakat marketten yenisini almaya gittiğimde öğrendim ki içeriğinde "alkol" var.. dolayısıyla ben de alkolsüz farklı bir ağız bakım suyu kullanmaya başladım,listerine kadar etkili değil fakat içim böyle rahat..