Agent Provocateur Maitresse

sezen01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
370
3
96
52
İsviçre
Kizlar bu parfüm hakkinda biraz bilgi verirmisiniz.burda arastirdim ancak pek yazan olmamis.özellikle kullananlardan rica ediyorum.özel bir parfüm ariyorum,yardim ederseniz cok sevinirim..bayanssulusmile

agent çiçek kokusu guzel bı parfum ama narcıso rodrıguezi ona tercıh ederım onuda bu forum da kullananlar sayılıdır 10 parmagı geçmez cok kısıden duymadım çünkü ben kullanıyorum we cok memnunum bı dene ıstersen

ben de merak ediyorum maitresse i. hic koklamadım ama seksi bi koku oldugu soyleniyo. aslında sipariş vermeyi dusunuyorum ama emin diilim kokuyu bilmediğim için.
kullanan varsa bizi bilgilendirsin lüüüttfeeeen :))

Iyyyk.kafamçokkarıştı

Hiç beğenmedim, nasıl ağır bir koku. Tütün kolonyası gibi.

o kadar kötü mü kokuyor yahuu bilmiyorumkismile pek bi methini duymuştum bu kokunun ben aklinialirimsmile

geçen yıl aldım sonra dkny be deliciousla değiştirdim,be delicious hem daha hafif hem de üst notaları daha güzel durdu bende çünkü..maitresse güzel,farklı bir koku ama biraz ağır,her tende durmayacak türden..mutlaka deneyip al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…