Kizlar bu parfüm hakkinda biraz bilgi verirmisiniz.burda arastirdim ancak pek yazan olmamis.özellikle kullananlardan rica ediyorum.özel bir parfüm ariyorum,yardim ederseniz cok sevinirim..bayanssulusmile
agent çiçek kokusu guzel bı parfum ama narcıso rodrıguezi ona tercıh ederım onuda bu forum da kullananlar sayılıdır 10 parmagı geçmez cok kısıden duymadım çünkü ben kullanıyorum we cok memnunum bı dene ıstersen
agent çiçek kokusu guzel bı parfum ama narcıso rodrıguezi ona tercıh ederım onuda bu forum da kullananlar sayılıdır 10 parmagı geçmez cok kısıden duymadım çünkü ben kullanıyorum we cok memnunum bı dene ıstersen
ben de merak ediyorum maitresse i. hic koklamadım ama seksi bi koku oldugu soyleniyo. aslında sipariş vermeyi dusunuyorum ama emin diilim kokuyu bilmediğim için.
kullanan varsa bizi bilgilendirsin lüüüttfeeeen :))
geçen yıl aldım sonra dkny be deliciousla değiştirdim,be delicious hem daha hafif hem de üst notaları daha güzel durdu bende çünkü..maitresse güzel,farklı bir koku ama biraz ağır,her tende durmayacak türden..mutlaka deneyip al