• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

merhaba arkadaşlar benim konu ile ilgili çok alakalı değil ama bir sorum olcak bilgilendirme olursa çook sevinirim

roaccutane ilacı kullanmaktayım ve aynı zamanda lazer ile epilasyon tedavisi göreniniz varmı? bana 2sini bir arada yürütemiyeceğimi söylediler bilgisi olan bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim canlarım

ben roaccutane kullandım 9 yıl önce, evet lazer epilasyon, ağda, iğneli, bunların hiç birini yapamazsın , deri cok inceldiği için ağdada derin kalkar ve iz kalır lazerdede öyle yanık riskin cok cok yüksek bu sürede jiletle al , biyıklarınıda yavaş yavaş cımbızla al, çünkü iple bile alsan deri kalkıyor bilgine

ben roaccutane kullandım 9 yıl önce, evet lazer epilasyon, ağda, iğneli, bunların hiç birini yapamazsın , deri cok inceldiği için ağdada derin kalkar ve iz kalır lazerdede öyle yanık riskin cok cok yüksek bu sürede jiletle al , biyıklarınıda yavaş yavaş cımbızla al, çünkü iple bile alsan deri kalkıyor bilgine

bilgiler için çok teşekkür ederim yazdıklarına harfiyen uyucam dokturumda benzer bir bilgilendirmede bulunmuştu. Neyse ki 4 ay kullancam peki 4 ay bittiğinde beklemem gerekcekmi yoksa eski işlemlerimi :) devam ettirebilirmiyim

bilgiler için çok teşekkür ederim yazdıklarına harfiyen uyucam dokturumda benzer bir bilgilendirmede bulunmuştu. Neyse ki 4 ay kullancam peki 4 ay bittiğinde beklemem gerekcekmi yoksa eski işlemlerimi :) devam ettirebilirmiyim

beklemen gerekiyor cilt kendisini toparlayana kadar:)

bende agdayi beceremiyorum yapis yapis oluyor..

koltukalti ve bikini bolgemi ameliat eldiveniyle aliyorum :30:

bacaklarimi epilasyon aletiyle ..

bende nerdeyse 20 gun sonra ancak cikmaya basliyor, gerci bu bolgesel olarak degisiyor,en cabuk koltukaltim uzar. ama en az bir ay rahat ediyorum.

Merhaba, ya dün PNG nin roll on ağdasından aldım, azulen. Kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı tüyleri nasıl alıyor, memnun musunuz yani? Bugün kullanıcm da...

Back