• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

kızlar bu kuaforler de olan roll on agda ısıtıcıları var yaa

onlardan alıp da kendı kullanan oldu mu hıc ?

yaa cok guzel bırsey ve cok da pratık

obur turlu agda yapıs yapıs oluyor basedemıyorum ben hıc

acaba o roll on agdadan alsam kendım alabılır mıyım dıye

merak edıyorum

deriyi uyuşturan bişeyler aradım ben 2 tane aldım ama hiçbi işe yaramadı. emla krem alayım diyorum o da işe yaramıyomuş bazılarında.

kızlar nasıl alıyosunuz ya, bi de ağda yapış yupuş oluyo iğrenç şey...

Emla kremi tavsiye ederim. ben özel bölgeyi kuaförde aldırıyorum. Gitmeden 1 saat önce sürüyorum. Sonra buzdolabı poşeti koyuyorum üstüne iç çamaşırını giy 1 saat bekle. Sonra peçete ile iyice sil, pudra ile kurut. Sakın su ile yıkama. Etkisini azaltır. Ama ağda yaptırırken hiç anlamıyorsun. Eskiden SSK ödüyordu. 7 Tl ye falan geliyordu. Şimdi SSK karşılamıyor. 50 TL ye canı yanan mecbur alıyor. İçinde 5 tane var. 5 ağdalık iş görüyor yani.

merak edıyorum

Ben Silsew diye bir katalogla satış yapan firmadan aldım. Arkadaşım yapıyor. Kartuş ısıtıcı makinesi, 2 roll-on ağda, ağda bezi, ağda losyonu ve çantası 40 TL. ye aldım. Hiç değilse bacak, koltuk altı ve kol için kuaföre gitmekten kurtuldum. Bacakları 10 dk ya alıyor. Hiç bir yer batmıyor. Tertemiz yapıyorsun. Tavsiye ederim ısıtıcıyı. hem ağdaları da şekersiz olduğundan bacaklar 1,5 ay da zor çıkıyor.

Ben de merak ediyorum rollonları ama cimriliğim tuttu. Az para da değiller, yatıracağım 50 tl yi ama ya onu da kullanamazsam diye korkuyorum.

En güzeli yine Bim'deki ağda setleri:129:

Son düzenleme:

merak edıyorum

Ben roll on makina ile sir ağda kullanıyorum. Bence büyük kolaylık. Eskiden amma eziyet çekiyormuşuz :)

Ben de merak ediyorum rollonları ama cimriliğim tuttu. Az para da değiller, yatıracağım 50 tl yi ama ya onu da kullanamazsam diye korkuyorum.

En güzeli yine Bim'deki ağda setleri:129:

Yo hayır ne 50 TLsi. Kozmetikçilerde makinası ve 2 kartuş ağdası ile 28 tlye bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
bacaklarımı aldırdıktan 1 hafta sonra etek giyemeyeceğim kadar uzuyorlar deli oluyorum:14:

nedir bu kıllardam çektığımız ya
ben devamlı epilasyon aleti ile alıyorum ama ağda kadar güzel olmuyor
ağda bacaktaki ölü deri döküntülerinide aldığı için daha ürüzsüz oluyor bence
ama şu rolonlardan bende emin olamıyorum
kullanabilirmiyim acaba

oynar başlıklı sesu ağdalar çok daha iyi ısıtıyosun sıcak suyun içerisinde kendiliğinden yağ gibi kayıyo çokta geç çıkıyo...koltuk altımı zaten aydan aya alıyorum :1:

Emla kremi tavsiye ederim. ben özel bölgeyi kuaförde aldırıyorum. Gitmeden 1 saat önce sürüyorum. Sonra buzdolabı poşeti koyuyorum üstüne iç çamaşırını giy 1 saat bekle. Sonra peçete ile iyice sil, pudra ile kurut. Sakın su ile yıkama. Etkisini azaltır. Ama ağda yaptırırken hiç anlamıyorsun. Eskiden SSK ödüyordu. 7 Tl ye falan geliyordu. Şimdi SSK karşılamıyor. 50 TL ye canı yanan mecbur alıyor. İçinde 5 tane var. 5 ağdalık iş görüyor yani.

ben kuaföre gidemiyorum utanıyorum :17:

işe yaramadı diyenler vardı o yüzden denemedim emla kremi. ama belki üzerini kaplamamışlardır falan.

heves ettim bugün alayım bari. :55:

teşekkürler :16:

emla kremi araştırırken şöyle bir yazı buldum, paylaşayım dedim. ( ilacpedia.com2dan alıntıdır)

" Uyuşturan ilaçların doz aşımı, çok fazla ilacın cildinizden emilip kanınıza geçmesi halinde ölümcül yan etkilere yol açabilir. Tıbbi doktor tavsiyesi olmadan uyuşturan ilacın kullanılması halinde (örneğin lazer epilasyon gibi kozmetik bir prosedür sırasında) böyle bir durumun meydana gelmesi daha büyük bir ihtimaldir.

Doz aşımı belirtileri arasında şu gibi durumlar gözlenebilir: düzensiz kalp atımları, nöbet, konvülsiyon (istem dışı kasılmalar), koma, solunumun yavaşlaması veya solunumun durması. Eğer ilaçtan çok fazla kullanırsanız veya ilacı geniş bir cilt yüzeyine uygularsanız veya tedavi gören bölgeye ısı, bandaj veya plastik sargı uygularsanız; vücudunuz ilacı gereğinden fazla emebilir.

Cildi uyuşturmak veya acıyı hafifletmek için gereken en küçük miktardaki ilacı kullanınız. Doktorunuz tarafından söylenmedikçe Lidokain ve Prilokain topikal’i büyük miktarlarda kullanmayınız veya tedavi olan bölgeyi bandaj ya da plastik sargı ile sarmayınız. Pek çok kozmetik prosedürün tıbbi bir doktor olmaksızın gerçekleştiğini unutmayınız. "

lidokain ve prilokain, emla kremin içindeki maddelermiş buarada...

hormonlar cok caliştigi için kıllar daha cabuk cıkar her ay değişir bu bazen cok terleriz ve kaşintı olur o zanm kıllar tekrardan cıkmaya başlar benim hem kavonoz agdam var hem kartus katusu bacakarımda kullanıyorum cok pratık oluyo kavonoz koltuk altı bıyık özel bolge için cok iyi makınamda var bazen 20 gun oluyo bazen 15 değişiyo surekli epilatorden dolayı batıklarım var sınır oluyorum cıksın dıye beklemekten bıkıyorum ama agdada sir agda kullanmanızı tavsıye ederim şekersiz agda koklerı kurutuyor

Soğuk ağda bantlarından kolay mı peki?

AĞda bantllarından bin kat kolay. Sürüyorsun bezini yapıştır çek. Bu kadar.

Yo hayır ne 50 TLsi. Kozmetikçilerde makinası ve 2 kartuş ağdası ile 28 tlye bulabilirsiniz.

Valla ben 40 TL ye aldım.

bacaklarımı aldırdıktan 1 hafta sonra etek giyemeyeceğim kadar uzuyorlar deli oluyorum:14:

Ağdadan sonra limon sür. Çıkmasını baya geçiktiriyor.

ben kuaföre gidemiyorum utanıyorum :17:

işe yaramadı diyenler vardı o yüzden denemedim emla kremi. ama belki üzerini kaplamamışlardır falan.

heves ettim bugün alayım bari. :55:

teşekkürler :16:

Olabilir. Üzerini buzdolabı poşetiyle kaplayacaksın ki kremi emsin. Kaplamadan iç çamaşırı giyersen iç çamaşırın çeker kremi bir işe yaramaz. Ama en az 1,5 saat bekletmen gerek.

emla kremi araştırırken şöyle bir yazı buldum, paylaşayım dedim. ( ilacpedia.com2dan alıntıdır)

" Uyuşturan ilaçların doz aşımı, çok fazla ilacın cildinizden emilip kanınıza geçmesi halinde ölümcül yan etkilere yol açabilir. Tıbbi doktor tavsiyesi olmadan uyuşturan ilacın kullanılması halinde (örneğin lazer epilasyon gibi kozmetik bir prosedür sırasında) böyle bir durumun meydana gelmesi daha büyük bir ihtimaldir.

Doz aşımı belirtileri arasında şu gibi durumlar gözlenebilir: düzensiz kalp atımları, nöbet, konvülsiyon (istem dışı kasılmalar), koma, solunumun yavaşlaması veya solunumun durması. Eğer ilaçtan çok fazla kullanırsanız veya ilacı geniş bir cilt yüzeyine uygularsanız veya tedavi gören bölgeye ısı, bandaj veya plastik sargı uygularsanız; vücudunuz ilacı gereğinden fazla emebilir.

Cildi uyuşturmak veya acıyı hafifletmek için gereken en küçük miktardaki ilacı kullanınız. Doktorunuz tarafından söylenmedikçe Lidokain ve Prilokain topikal’i büyük miktarlarda kullanmayınız veya tedavi olan bölgeyi bandaj ya da plastik sargı ile sarmayınız. Pek çok kozmetik prosedürün tıbbi bir doktor olmaksızın gerçekleştiğini unutmayınız. "

lidokain ve prilokain, emla kremin içindeki maddelermiş buarada...

Canım ben hamileyken kullandım. İlk başlarda birşey olurmu diye doktora sordum. Doktorda düzgün biçimde rahme geçmeyecek şekilde sürersen bir etki etmeyeceğini söylemişti. Allah'a şükür olmadı da. Zaten epilasyon yapanların bazıları da bu kremi sürüyorlar.

merhaba arkadaşlar benim konu ile ilgili çok alakalı değil ama bir sorum olcak bilgilendirme olursa çook sevinirim

roaccutane ilacı kullanmaktayım ve aynı zamanda lazer ile epilasyon tedavisi göreniniz varmı? bana 2sini bir arada yürütemiyeceğimi söylediler bilgisi olan bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim canlarım

Back