- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
ilk defa kol alti ve bacaklarimi agdayla aldim
uc hafta doldu daha cikmadi
cok zorlandim ve aci cektim ama degdi
beyaz tenli olmama ragmen fazlasiyla koyuydular
jiletle aldigim icin uc dort gun sonra tekrar cikiyordu ayrica
simdi cikmayacak gibi duruyorlar
sizler kac zamanda bir aliyorsunuz?
deriyi uyuşturan bişeyler aradım ben 2 tane aldım ama hiçbi işe yaramadı. emla krem alayım diyorum o da işe yaramıyomuş bazılarında.
kızlar nasıl alıyosunuz ya, bi de ağda yapış yupuş oluyo iğrenç şey...
deriyi uyuşturan bişeyler aradım ben 2 tane aldım ama hiçbi işe yaramadı. emla krem alayım diyorum o da işe yaramıyomuş bazılarında.
Konserve ağda kullanmanı tavsiye ederim.
Diğer ağdalar beni hem çok tahriş ediyor hem de almak çok zor oluyor ama kartuş ağdayla çok rahatım.
Ablam epilatörle alıyo benim koltukaltımı
evet yaa çamsakızı öyle oluyo.zaten doğru düzgün kullanmadan eriyo gidiyo. ama artık satenin soğuk ağdasını keşfettimtavsiye ederim hem erimiyo hem de çamsakızı gibi çok zaman almıyor. ama sürerken çok ince bir tabaka halinde sürmeye dikkat etmek lazım.
Bende de Veet in elde ısınan soğuk ağdalarından var. Kolktuk altı için idealdir. Denemeni tavsiye ederim.
Soğuk ağda bandı bende acıtır imajı yaratmıştı hep bende
Yok ya çok rahat. Hatta bikini bölgemi dahi soğuk ağda bandıyla alıyorum nerdeyse 1 ay gidiyor. Acıtmaz merak etme
genital bolgeyı 3 haftada bır alıyorum ağdayla
koltuk altı ıcın epılasyona gıtmıstım ama yenıden cıkmaya basladı yanı bosuna gıttım gene agdaya dönmek zorundayım
bu sıcaklarda ağda yapabılmekte cok zor (tabı el agdası kullananlar ıcın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?