• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

kizilca kiyamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.577
642
173
44
ilk defa kol alti ve bacaklarimi agdayla aldim
uc hafta doldu daha cikmadi
cok zorlandim ve aci cektim ama degdi
beyaz tenli olmama ragmen fazlasiyla koyuydular
jiletle aldigim icin uc dort gun sonra tekrar cikiyordu ayrica
simdi cikmayacak gibi duruyorlar
sizler kac zamanda bir aliyorsunuz?

ilk defa kol alti ve bacaklarimi agdayla aldim
uc hafta doldu daha cikmadi
cok zorlandim ve aci cektim ama degdi
beyaz tenli olmama ragmen fazlasiyla koyuydular
jiletle aldigim icin uc dort gun sonra tekrar cikiyordu ayrica
simdi cikmayacak gibi duruyorlar
sizler kac zamanda bir aliyorsunuz?

Nedense yazın daha çabuk uzuyorlar terlediğimiz ve sık sık duş aldığımız için heralde. Kışın 20 günde bir, yazında hemen hemen 15 günde bir alırım. Yazın çok sorunlu oluyor her kıyafeti giyemiyorsun. Epilady ile alınca kıl dönmeleri oluyor bende ama ağdada rahatım. Jilet çoğaltıyor.

Nisan ortası gibi aldım en son,vay 2 ay olmuş :1:
Çok fazla çıkmaz koltukaltı kıllarım
Kendim almayı başaramadığım için ablamın gelmesini bekliyorum :1:
Ama bacak kıllarım çabuk çıkıyo malesef :14:

Son düzenleme:
deriyi uyuşturan bişeyler aradım ben 2 tane aldım ama hiçbi işe yaramadı. emla krem alayım diyorum o da işe yaramıyomuş bazılarında.

kızlar nasıl alıyosunuz ya, bi de ağda yapış yupuş oluyo iğrenç şey...

deriyi uyuşturan bişeyler aradım ben 2 tane aldım ama hiçbi işe yaramadı. emla krem alayım diyorum o da işe yaramıyomuş bazılarında.

Konserve ağda kullanmanı tavsiye ederim.
Diğer ağdalar beni hem çok tahriş ediyor hem de almak çok zor oluyor ama kartuş ağdayla çok rahatım.

Ablam epilatörle alıyo benim koltukaltımı

Son düzenleme:

evet yaa çamsakızı öyle oluyo.zaten doğru düzgün kullanmadan eriyo gidiyo. ama artık satenin soğuk ağdasını keşfettim :D tavsiye ederim hem erimiyo hem de çamsakızı gibi çok zaman almıyor. ama sürerken çok ince bir tabaka halinde sürmeye dikkat etmek lazım.

Konserve ağda kullanmanı tavsiye ederim.
Diğer ağdalar beni hem çok tahriş ediyor hem de almak çok zor oluyor ama kartuş ağdayla çok rahatım.

Ablam epilatörle alıyo benim koltukaltımı

evet yaa çamsakızı öyle oluyo.zaten doğru düzgün kullanmadan eriyo gidiyo. ama artık satenin soğuk ağdasını keşfettim :D tavsiye ederim hem erimiyo hem de çamsakızı gibi çok zaman almıyor. ama sürerken çok ince bir tabaka halinde sürmeye dikkat etmek lazım.

teşekkür ederim. deneyeyim konserve ve satenin soğuk ağdasını.

epilatör bi kere kaptı derimi, ondan beridir çok korkuyorum :17:

bu arada kızılca, bacaklar için 1 ay :34:

Bende de Veet in elde ısınan soğuk ağdalarından var. Kolktuk altı için idealdir. Denemeni tavsiye ederim.

Ben koltukalti ve kol icin epilator bacak icin jilet kullanıyorum. Jilet lazerden dolayı yani ama normalde de epilator kullanırdim. Lazer büyük rahatlik

koltuk altini eldivenle aliyorum 1 bucuk ayi gecti henüz tam alinma kivaminda degil...

bacaklarda ayni tarihteydi onlar alinacak simdi...

agdayla yaptigimdada hepsini yapisitraiyorum parca koparik tek tek cekiyorum

genital bolgeyı 3 haftada bır alıyorum ağdayla

koltuk altı ıcın epılasyona gıtmıstım ama yenıden cıkmaya basladı yanı bosuna gıttım gene agdaya dönmek zorundayım:50:

bu sıcaklarda ağda yapabılmekte cok zor (tabı el agdası kullananlar ıcın)

genital bolgeyı 3 haftada bır alıyorum ağdayla

koltuk altı ıcın epılasyona gıtmıstım ama yenıden cıkmaya basladı yanı bosuna gıttım gene agdaya dönmek zorundayım:50:

bu sıcaklarda ağda yapabılmekte cok zor (tabı el agdası kullananlar ıcın)

Onunda kolayını buldum. Fön makinasına tutuyorum 10 sn de istediğim kıvama geliyor ağda bantlarım. Bunuda deneyin kızlar:1:

Ben bacak koltuk altı filan lazerle hallettim. Epilatörle öönceden alıyordum. Size tavsiyem aslında cok kolay genital bölgeyi bile alabilirsiniz epilatörle işin püf noktası epilatörden önce alacağınız bölgeye bebe pudrası sürün o kısım iyice kuru olur ve rahatlıkla ağrı bile duymadan ki ben felaket ağrı eşiğim düşüktür genital bölgeyi bile aldım rahatlıkla. Pudrayı sürün makina ile rahat rahat alırsınız.

kendı basına alanları tebrık edıyorum valla ,ben hıc beceremem

o yuzden hep kuafore sır agdaya gıderım .

3-4 hafta gıder .agdadan once emla dıye bı krem var onu sur

bırazcık da olsa uyusturuyor

Back