Ağda

Kesinlikle çok kolay. Makinem var a101 e set olarak gelmişti 20tl ordan almıştım. Bacak bölgesi için büyük rahatlık. Kol için de iyi olabilir sürüm açısından.
makineye kartuş yapıştı gibi yorumlar okudum korktum açıkçası sadece bacak için kullanma planım var ama zor gelir mi yıllardır kuaföre gidiyorum
Genital bölge için sakın kartuş kullanmayın ama.
Bacak için büyük rahatlık kartuş.
genital için kuaföre gidiyorum aslında komple ağdaya gidiyorum temiz oluyor evde uğraşamıyoum

Ben kartuşun yapışması gibi bir sorun yaşamadım canım. Çok memnunum.

cihaz hangi marka peki ?

Agis marka. Set olarak almıştım içinde aynı markanın 2 kartuşu birkaç tane de temizleme mendili vardı. Onlar bitince sesunun pembe pudralı kartuşunu aldım.Ağda bantlarını da kuaför malzemesi satan bir dükkandan alıyorum uyguna geliyor.

T.ederim biraz araştırayım cesaret edersem bende alayım daha ekonomik oluyor

Klasik cam sakizi:) sundur sundur yapistir cek.. bantmis spatulaymis ugrasma

Dedigim markada acıyı azaltmak ve kızarıklığın olmaması için mendil var.

Isıtoco makıne var hanı. Ona takıyorum vicet veya sesu.vivet daha ucuz.oyle yapıyorum ben.hatta az once yaptım pratik.

Nerde satılıyo dediginiz markalar,hiç duymadım da,

Gratis watsons gibi yerlerde satilmiyo böyle kuaforlerin alisveris yaptigi daha büyük magazalarda satılıyor hatta toptan satan yerlerde de oluyo
[/QUOTE]

Tanaçan' ın ağdaları tabi ki... Tek geçerim profesyonel ağdacılarda bu markayı kullanır. N11'den alıyorum

Kesinlikle çok kolay. Makinem var a101 e set olarak gelmişti 20tl ordan almıştım. Bacak bölgesi için büyük rahatlık. Kol için de iyi olabilir sürüm açısından.

Genital için ne kullanabiliriz ayrıca tüyleri azaltmak için uyguladığınız bişey var mı ağdadan sonra kzlar

cihaz hangi marka peki ?

Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Bir şey soracaktım birde, morarma oldu biraz, ne yapmam gerek?

Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Bir şey soracaktım birde, morarma oldu biraz, ne yapmam gerek?[/QUOTE]
Biraz buz koyabilirsin ama birkaç güne kadar geçer zaten. Kalıcı değil. Geçmiş olsun :)

Bunu alırsan kıl almada sorun yaşamazsın kartuşu 3tl ve etkili kıl almakta kuaföre gitmene gerek yok birde ağda BanDı aldımı işin tamamdır
agiss iyi bi marka mı? iyi alıyor mu? kartuşunu mu öneriyosunuz? fiyat olarak uygun sanırım ?

yüz için kullanılır mı? şu boncuk boncuk olanlar dimi? pembe rengi mi kullanıyorsunuz? iyi alıyor mu en kısa tüylere kadar?

yüz için kullanılır mı? şu boncuk boncuk olanlar dimi? pembe rengi mi kullanıyorsunuz? iyi alıyor mu en kısa tüylere kadar?
Rengine göre değil de cilt tipinize göre seçim yaparsanız muhtemelen sorun yasamazsınız. Ben kol için kullandım ince ve kısa tüyleri de aldı.

Rengine göre değil de cilt tipinize göre seçim yaparsanız muhtemelen sorun yasamazsınız. Ben kol için kullandım ince ve kısa tüyleri de aldı.
pembe renk pudralı dmeek zaten. hassas ciltler için olanlar pembe oluyor xd teşekkürler

Bıyık, koltuk altı, Genital için vivet pembe renk kavanoz ağda kullanıyorum bacaklar içinde sesunun pembe pudralı kartuş ağdasını tavsiye ederim.
bu dediğiniz ağdalar kaliteli mi? iyi alıyor mu kılı ? kavanoz ağdanın ısıtıcısı mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…