- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.825
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
kızarıklık vesaire olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musun?Sesu sir ağda
Ağdaların ıslak mendilleri var ağdadan sonra onu sür bi iki saat su değdirme kızarıklık gecerkızarıklık vesaire olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musun?
Teşekkür ederim.Ağdaların ıslak mendilleri var ağdadan sonra onu sür bi iki saat su değdirme kızarıklık gecer
Bir kaç yerde de sesu sir ağda önerisi okudum. Dediğinize de bakarım bir. Teşekkür ederim.Bimden satılan bir hazır ağda bandı var, çok çok ucuz, adını bilmiyorum.
Ağda bantları sir ağda gibi değil daha erken cıkarıyor tüyleriTeşekkür ederim.
Bir kaç yerde de sesu sir ağda önerisi okudum. Dediğinize de bakarım bir. Teşekkür ederim.
Mesaj atabilir miyim, birşey soracaktımAğda bantları sir ağda gibi değil daha erken cıkarıyor tüyleri
TabiÖzelden bir şey sorabilir miyim
Merhaba. Evde kolaylıkla yapabildiğiniz memnun kaldığınız ağda önerir misiniz hanımlar?
kol içinde pembe pudralıyı demiBıyık, koltuk altı, Genital için sesu pembe renk kavanoz ağda kullanıyorum bacaklar içinde yine sesunun pembe pudralı kartuş ağdasını tavsiye ederim.
ben evde kendim ilk kez yapacağım da. Ağrısını azaltmak için öncesinden bir şey sürüyor muyuzBunu alırsan kıl almada sorun yaşamazsın kartuşu 3tl ve etkili kıl almakta kuaföre gitmene gerek yok birde ağda BanDı aldımı işin tamamdır
kol içinde pembe pudralıyı demi
Ben de onu soracaktım. Mesajımı düzenliyordum. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz diye. Teşekkür ederim.Az evvel kavanoz ağdanın markasını yanlış yazmışım mesajımı yeniden düzenledim. Ben kollarımı epilatörle alıyorum ama ağdayla alacaklar için sesu pembe renk pudralı kartuş ağda kullanım açısından daha kolay olur. Cildiniz hassassa pudralı ağda almanızı öneririm ya da kendiniz işlem öncesi biraz bebek pudrası dökebilirsiniz.
Teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2167464 20tl fiyatı bu takımın kartuş 2tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?