- 16 Temmuz 2015
- 364
- 373
- 103
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Eki Görüntüle 2167464 20tl fiyatı bu takımın kartuş 2tane
Bimden satılan bir hazır ağda bandı var, çok çok ucuz, adını bilmiyorum.
Remove Sir agda.Öncesinde painless diye bir bezi var acıyı azaltıyor
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz?Vi-vet forever.
Ben de onu soracaktım. Mesajımı düzenliyordum. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz diye. Teşekkür ederim.
Öncesinde bir şey sürmüyorum ama bittikten sonra mutlaka sir ağda yağı sürüyorum. Bir de tahriş olabilecek hassas bir yerse krem sürebilirsiniz, merhem tarzı.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz?
Bepanten var. Onu süreyim o zaman. Teşekkür ederim canım.Canım öncesinde birşey sürmüyorum ama bazen tahriş olabiliyor hemen bepanten sürüyorum. İz vs kalmıyor. Evde bulundur derim.
Tamam öyle yaparım. Birde işlem sonrasında oluşan kızarıklık geçer ama demi kalıcı olmaz ya da iz vs olmaz demiöncesinde emla kremi sürebilirsin uyuşturup acıyı azaltıyor ... ayrıca işlem biter bitmez duş alma en az 2 saat bekle
Teşekkür ederim cevap içinÖncesinde bir şey sürmüyorum ama bittikten sonra mutlaka sir ağda yağı sürüyorum. Bir de tahriş olabilecek hassas bir yerse krem sürebilirsiniz, merhem tarzı.
Nasıl ağda yapacağını biliyor musun? Kılların çıkış yönüne doğru çekeceksin bezi. Eğer yanlış çekersen ya da çok zorlarsan morarabilir o bölge. Ama kızarıklık kalıcı olmaz.Tamam öyle yaparım. Birde işlem sonrasında oluşan kızarıklık geçer ama demi kalıcı olmaz ya da iz vs olmaz demi
Tamam öyle yaparım. Birde işlem sonrasında oluşan kızarıklık geçer ama demi kalıcı olmaz ya da iz vs olmaz demi
Ben çam sakızı kullanıyorum ergenlikten beri artık alışkın olduğu için acıma falan pek olmuyor vucudumda,birde jilet kullanmadım hiç azalma bile oldu,eğer daha önce hiç yapmadıysan bilen birisi yardım etsin derim çevrenden.Merhaba. Evde kolaylıkla yapabildiğiniz memnun kaldığınız ağda önerir misiniz hanımlar?
Bilmiyorum. Çıkış yönünün tersine olduğunu biliyorum onu evet. Morarma vs olmaz umarım.Nasıl ağda yapacağını biliyor musun? Kılların çıkış yönüne doğru çekeceksin bezi. Eğer yanlış çekersen ya da çok zorlarsan morarabilir o bölge. Ama kızarıklık kalıcı olmaz.
Çok sağol ya. Kesin bu başıma gelirdi. Dikkat edeceğim.Aynı yeri 2 kere üst üste alma derini kaldırırsın o zaman kararıp kabuk tutuyor. Tabi sonra geçiyor ama bir müddet öyle gezmek sorunda kalıyorsun.
Kararma geçmez mi sonradan, kararırsa ne yapmalıyım?sadece kızarıksa geçer ama acemice çekersen ağdayi ciltde tahris yaparsan kremde sürsen kararma oluyor o bölgece ... kendin alacaksan dikkatli çek ağdayi tek seferde cekmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?