Ağda

Yalnız ağda yaptıktan sonra yapışkanlığın gitmesi için bu ürünü mutlaka al Ğda biti minde bunu sür

Canım öncesinde birşey sürmüyorum ama bazen tahriş olabiliyor hemen bepanten sürüyorum. İz vs kalmıyor. Evde bulundur derim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz?
Öncesinde bir şey sürmüyorum ama bittikten sonra mutlaka sir ağda yağı sürüyorum. Bir de tahriş olabilecek hassas bir yerse krem sürebilirsiniz, merhem tarzı.

Tamam öyle yaparım. Birde işlem sonrasında oluşan kızarıklık geçer ama demi kalıcı olmaz ya da iz vs olmaz demi
Nasıl ağda yapacağını biliyor musun? Kılların çıkış yönüne doğru çekeceksin bezi. Eğer yanlış çekersen ya da çok zorlarsan morarabilir o bölge. Ama kızarıklık kalıcı olmaz.

Aynı yeri 2 kere üst üste alma derini kaldırırsın o zaman kararıp kabuk tutuyor. Tabi sonra geçiyor ama bir müddet öyle gezmek sorunda kalıyorsun.

Kuaf diye bi marka var kartuş sir agda guzelce ısıtıp ince tabaka halinde suruyosun agda beziyle çekiyorsun benim tuylerimin kökleri kalin olmasina ragmen sürdüğüm yeri alinca bembeyaz temizliyor acisi da ince sürüldüğü icin az oluyor. Eger bulabilirsen kuaf marka agda kullanmani tavsiye ederim. biodax diye vi marka da var bitkisel o da guzel.sesu tavsiye etmiyorum agda beziyle alirken ağdanın yarisi tende kaliyor tecrubeyle sabit

Merhaba. Evde kolaylıkla yapabildiğiniz memnun kaldığınız ağda önerir misiniz hanımlar?
Ben çam sakızı kullanıyorum ergenlikten beri artık alışkın olduğu için acıma falan pek olmuyor vucudumda,birde jilet kullanmadım hiç azalma bile oldu,eğer daha önce hiç yapmadıysan bilen birisi yardım etsin derim çevrenden.

Eğer cesaret edebilirsen sesu nun agda makinaları var agda bez makina set halinde satiliyor agda bitince kendim alabiliyorsun 30 lira civarı ben onu kullanıyorum ve çok memnunum ama yeşil olanı tavsiye etmem sari ve pembesi iyi

Nasıl ağda yapacağını biliyor musun? Kılların çıkış yönüne doğru çekeceksin bezi. Eğer yanlış çekersen ya da çok zorlarsan morarabilir o bölge. Ama kızarıklık kalıcı olmaz.
Bilmiyorum. Çıkış yönünün tersine olduğunu biliyorum onu evet. Morarma vs olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…