• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

Kuaf diye bi marka var kartuş sir agda guzelce ısıtıp ince tabaka halinde suruyosun agda beziyle çekiyorsun benim tuylerimin kökleri kalin olmasina ragmen sürdüğüm yeri alinca bembeyaz temizliyor acisi da ince sürüldüğü icin az oluyor. Eger bulabilirsen kuaf marka agda kullanmani tavsiye ederim. biodax diye vi marka da var bitkisel o da guzel.sesu tavsiye etmiyorum agda beziyle alirken ağdanın yarisi tende kaliyor tecrubeyle sabit
Kararsız kaldım bende. Pek bilgim de yok. Sesu yu çok önermişlerdi.

Bilmiyorum. Çıkış yönünün tersine olduğunu biliyorum onu evet. Morarma vs olmaz umarım.
Ağdayı güzelce sürün, bandı yapıştırın, üstünden elinizle birkaç defa geçin hızlıca. Sıcak olması lazım iyi çekebilmesi için. Sonra nereyi alıyorsanız orayı kenarlarından narince gerdirin ve hızlıca çekin. Tek seferde çekebilirseniz morluk olmaz. Biraz el alışması lazım ama.

Ben çam sakızı kullanıyorum ergenlikten beri artık alışkın olduğu için acıma falan pek olmuyor vucudumda,birde jilet kullanmadım hiç azalma bile oldu,eğer daha önce hiç yapmadıysan bilen birisi yardım etsin derim çevrenden.
Bir süreliğine başka yere geldim burada da bir iki arkadaş var çekinirim söylemeye.

Ağdayı güzelce sürün, bandı yapıştırın, üstünden elinizle birkaç defa geçin hızlıca. Sıcak olması lazım iyi çekebilmesi için. Sonra nereyi alıyorsanız orayı kenarlarından narince gerdirin ve hızlıca çekin. Tek seferde çekebilirseniz morluk olmaz. Biraz el alışması lazım ama.
Çok teşekkür ederim:KK200:

Vi-vet' in Granül Sir El Ağdası çok iyi. Ağda özürlü ben bile kendimi morartman başardıysam herkes yapar. Isıtıp spatula ile sürüyorsunuz, bikaç saniye içinde soğuyup sertleşiyor elinizle çekiyorsunuz. Öyle yapış yapış da olmuyor fazla.

Kuaf diye bi marka var kartuş sir agda guzelce ısıtıp ince tabaka halinde suruyosun agda beziyle çekiyorsun benim tuylerimin kökleri kalin olmasina ragmen sürdüğüm yeri alinca bembeyaz temizliyor acisi da ince sürüldüğü icin az oluyor. Eger bulabilirsen kuaf marka agda kullanmani tavsiye ederim. biodax diye vi marka da var bitkisel o da guzel.sesu tavsiye etmiyorum agda beziyle alirken ağdanın yarisi tende kaliyor tecrubeyle sabit
Nerde satılıyo dediginiz markalar,hiç duymadım da,

Tanaçan' ın ağdaları tabi ki... Tek geçerim profesyonel ağdacılarda bu markayı kullanır. N11'den alıyorum

Konu sahibi arkadaşım daha önce hiç kendine yapmadıysan eğer youtube da videolar var onlara da bakabilirsin.

Back