• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yapamıyorum,canım çok yanıyor

utanmam pantolonumu çıkardıktan sonra geçer de hani çok acırsa vereceğim tepkilerden korkuyorum çünkü daha önce hiç yaptırmadım çok mu acıyor?

Bence fazla tepki vermezsin hani yabancı birisi ya çekinir insan :9:
Çok fazla acıtacağını sanmıyorum çünkü hızlı çektiklerinden acısı fazla olmaz ve bölge hızlı hızlı aldığı için uyuşacaktır
Bir bakmışsın ki çoktan bitmiş bile :)

korkman gayet doğal çünkü jilet sonrası genital bölgenin çıktıgı zaman nasıl oldugunu iyi biliyorum..:20: bende senin gibi jilet falan kullanıyordum sonradan bu işe bi son vermem lazım dedim sirle almaya başladım şimdi çok rahat alıyorum acı hissetmiyorum..
ama sen ilk etapta kendin yapamazsın şu utanmayı bir kenara bırakıp kuaföre gtmen lazım artık sonrasında kendin alışırsın sorun yapma bu kadar..utanmanı gerektirecek te hiç bişey yok canım..

utanmayı geçtim artık acımasından korkuyorum çok mu acıyor :(

Çok fazla acıtacağını sanmıyorum çünkü hızlı çektiklerinden acısı fazla olmaz ve bölge hızlı hızlı aldığı için uyuşacaktır

umarım canım:) şimdi ben jiletle aldığım için çok kısa diken diken bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama yeterince uzamış olur mu sence

umarım canım:) şimdi ben jiletle aldığım için çok kısa diken diken bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama yeterince uzamış olur mu sence

bence 1haftayı geç çünkü bütün tüyler bir anda çıkmıyo kısa tüyler de çıksın sonra bi anda aldır biraz acır ama napalım kadınların derdi bitmez:5:

ben de bu konudan müzdaribim yurtta giden arkadaşlarım var ama ben çok tırsıyorum hadi geçtim birine açıp göstermeyi de acısını düşündükçe kendimden geçiyorum :50::50::50::52::52: kendim almayı deniyorum ama anca üst tarafları yapıp bırakıyorum :19: bigün çok cesaretlenirsem gidicem valla bıktım şu kıl tüyden :19:

Back