- Konu Sahibi karabibeer
-
acımaması için emla krem sürüyorlar. ben de aldım hatta sürdüm şuan bekliyorum bakalım işe yarayacak mı?
cnm 1.sinde utanırsın ama snra alışırsın kuafre gdip yaptrmak en rahatı emn ol yaptrınca bana hakverceksn bn lazer yaptrmadan önce kuafere yaptrıodum ağdamı ilk gttiğimde çok çekindim daha sonra gder gtmez soyunuodum bi rahatlıkla
çok acıyosa yaptrmadan 1 saat önce emla sür ama emn ol 15-20dkda tüm vüct bitiyo ve inanlmaz rahatlıosun dayanırsn baskası yapınca kendn yaparsan zor olur[/QU
çok acıyor mu peki ben çok korkuyorum:)
adet dönemin yakınsa ağda canını biraz fazla acıtır.
eğer adetin yakın değilse, karnını iyice doyurduktan yarım saat sonra ağdaya git.
bacaklarından başla yaptırmaya...
zamanla alışıyorsun, olayı kafanda büyütmemeye çalış. ağda yapılırken başka şeyler düşün.
mesela haftasonu ne yapacağın gibi?
cnm 1.sinde utanırsın ama snra alışırsın kuafre gdip yaptrmak en rahatı emn ol yaptrınca bana hakverceksn bn lazer yaptrmadan önce kuafere yaptrıodum ağdamı ilk gttiğimde çok çekindim daha sonra gder gtmez soyunuodum bi rahatlıkla
çok acıyosa yaptrmadan 1 saat önce emla sür ama emn ol 15-20dkda tüm vüct bitiyo ve inanlmaz rahatlıosun dayanırsn baskası yapınca kendn yaparsan zor olur
Hiç utanmayın onların işi bu senin gibi kaç kadını gördüklerini düşün ve rahatlat kendini .
Zaten alışacağın için ikincide ya da üçüncüde çok daha rahat hareket edeceksindir .
sen bugüne kadar neyle yaptın canım?utanmam pantolonumu çıkardıktan sonra geçer de hani çok acırsa vereceğim tepkilerden korkuyorum çünkü daha önce hiç yaptırmadım çok mu acıyor?
Acimaz merak etme zaten insan utaniyor o esnada aci Falan hissetmiyor utanctan yani benim icin oyle
sen bugüne kadar neyle yaptın canım?
bide yaşını merak ettim?
ben kendim yapabiliyorum ama uzun sürüyor bir kere gittim camasirimi cikartmadim..önce üsten az indirdim sonra kenarlaran filan pek agrimadi
hemende bitti ben saatlerce ugrasiyordum ama bir daha gider miyim asla...hijyen olarak gitmem
nerde bulabilirm peki bu kremi?
eczaneden alabilirsin
korkman gayet doğal çünkü jilet sonrası genital bölgenin çıktıgı zaman nasıl oldugunu iyi biliyorum..18 yaşındayım tüy dökücü-jilet malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?