• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yapamıyorum,canım çok yanıyor

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
kızlar ben ağda yapamıyorum canım çok yanıyor (kendim yapamıyorum yani) diğer türlü de pürüzsüz olmuyor kaşınıyor kuaföre gitmek istiyorum ama utanıyorum :( bi de çok acırsa nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz bana ne yapmalıyım?

acımaması için emla krem sürüyorlar. ben de aldım hatta sürdüm şuan bekliyorum bakalım işe yarayacak mı?

cnm 1.sinde utanırsın ama snra alışırsın kuafre gdip yaptrmak en rahatı emn ol yaptrınca bana hakverceksn bn lazer yaptrmadan önce kuafere yaptrıodum ağdamı ilk gttiğimde çok çekindim daha sonra gder gtmez soyunuodum bi rahatlıkla:1:
çok acıyosa yaptrmadan 1 saat önce emla sür ama emn ol 15-20dkda tüm vüct bitiyo ve inanlmaz rahatlıosun dayanırsn baskası yapınca kendn yaparsan zor olur

adet dönemin yakınsa ağda canını biraz fazla acıtır.

eğer adetin yakın değilse, karnını iyice doyurduktan yarım saat sonra ağdaya git.

bacaklarından başla yaptırmaya...

zamanla alışıyorsun, olayı kafanda büyütmemeye çalış. ağda yapılırken başka şeyler düşün.

mesela haftasonu ne yapacağın gibi?

cnm 1.sinde utanırsın ama snra alışırsın kuafre gdip yaptrmak en rahatı emn ol yaptrınca bana hakverceksn bn lazer yaptrmadan önce kuafere yaptrıodum ağdamı ilk gttiğimde çok çekindim daha sonra gder gtmez soyunuodum bi rahatlıkla:1:
çok acıyosa yaptrmadan 1 saat önce emla sür ama emn ol 15-20dkda tüm vüct bitiyo ve inanlmaz rahatlıosun dayanırsn baskası yapınca kendn yaparsan zor olur[/QU

çok acıyor mu peki ben çok korkuyorum:)

adet dönemin yakınsa ağda canını biraz fazla acıtır.

eğer adetin yakın değilse, karnını iyice doyurduktan yarım saat sonra ağdaya git.

bacaklarından başla yaptırmaya...

zamanla alışıyorsun, olayı kafanda büyütmemeye çalış. ağda yapılırken başka şeyler düşün.

mesela haftasonu ne yapacağın gibi?

adetim bugün başladı 4 gün sürüyor bir de tüylerin iyice uzaması mı gerekiyor? bacaklarımı alabiliyorum kendim ama bikini bölgesi işte :(

çok acıyosa yaptrmadan 1 saat önce emla sür ama emn ol 15-20dkda tüm vüct bitiyo ve inanlmaz rahatlıosun dayanırsn baskası yapınca kendn yaparsan zor olur

çok acıyor mu peki ben çok korkuyorum :)

Konu "İstenmeyen Tüyler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Hiç utanmayın onların işi bu senin gibi kaç kadını gördüklerini düşün ve rahatlat kendini .
Zaten alışacağın için ikincide ya da üçüncüde çok daha rahat hareket edeceksindir .

Hiç utanmayın onların işi bu senin gibi kaç kadını gördüklerini düşün ve rahatlat kendini .
Zaten alışacağın için ikincide ya da üçüncüde çok daha rahat hareket edeceksindir .

utanmam pantolonumu çıkardıktan sonra geçer de hani çok acırsa vereceğim tepkilerden korkuyorum çünkü daha önce hiç yaptırmadım çok mu acıyor?

ben kendim yapabiliyorum ama uzun sürüyor bir kere gittim camasirimi cikartmadim..önce üsten az indirdim sonra kenarlaran filan pek agrimadi

hemende bitti ben saatlerce ugrasiyordum ama bir daha gider miyim asla...hijyen olarak gitmem

ben kendim yapabiliyorum ama uzun sürüyor bir kere gittim camasirimi cikartmadim..önce üsten az indirdim sonra kenarlaran filan pek agrimadi

hemende bitti ben saatlerce ugrasiyordum ama bir daha gider miyim asla...hijyen olarak gitmem

çok acıdı mı peki? bişey sürüyorlar mı önceden

18 yaşındayım tüy dökücü-jilet malesef :(
korkman gayet doğal çünkü jilet sonrası genital bölgenin çıktıgı zaman nasıl oldugunu iyi biliyorum..:20: bende senin gibi jilet falan kullanıyordum sonradan bu işe bi son vermem lazım dedim sirle almaya başladım şimdi çok rahat alıyorum acı hissetmiyorum..
ama sen ilk etapta kendin yapamazsın şu utanmayı bir kenara bırakıp kuaföre gtmen lazım artık sonrasında kendin alışırsın sorun yapma bu kadar..utanmanı gerektirecek te hiç bişey yok canım..

Back