ağda ve evlilik :)

hahahhaa direk atlarr isterseen uzat ör diosun yani
yanii bazısıınınn öle bi takıntısı varkii ufacık tüy görse huylanır hemen al ister ama ağdaya gelmyncede alamıyor insan :)) bende şuan evde ooh otrym akşam raht raaht saatlerce alıom heryerimi bikini hariç:) evlennce demkki zorlancaz bende çlşyrm çünkü

bende agda kullanıyorum uzun surelı temız kalmasını saglıyor,jiket ise ozellıkle yaz aylarında pek te tasnip ettıgım bişi degil
kendını alıstımalısın boyle ufak tefek acılara ilerde ne yapacaksın sonra bunun dogumu var kontrolu varr
kuafore gıtmeyee usendıgımde ben alıyorum hatta :)
eşimde çok takmıyor hani utanıyorsun ama onun için farkeden bişi yok...
dogal halimlede seviyor beni

tatlım işten geldın hemen yemek yapıcan..
yemek yedık kalktık saat 8 ...
ee benım kocam yerınde durmaz devamlı benımle ugrasır..
hadı sıkıyorsa kapıyı kapatta saatlerce agda yap..
bıde kocamla sadece akşamları gorusuyoruz onunla vakıt gecırmak ıstıyorum..
(kocamı cok sevıyorum belırtmeden edemıyecegım)
bacaklarımı mesela kocamda alır benım ::)
arada eglence yapıyoruz öle..
bacaklarımı epılatorle alıyor ama halını gormen lazım..
bı yandanda üflüyor.. canım acıyormus
bunları sorun etme tatlımm yenı evlendıgınde azda olsa mutlaka tüylü yakalanacaksın cunku ilk zamanlar dur sus anlamıyolar..

aaayyyy bunuda duydum yaa benm hemen bikini bölgemede ağdaya baslatmam lazm düğüne kadar anca alışırmm ama jilet dönüşü kuaför onu sert sert nasl alıcak merk ediyorumm valla kuaförü birbirne katarm ben

DÜĞÜNÜNE ÇOK AZ KALMIŞ KIYAMAM YA
bende boyleydım daha 7 ay oncesıne kadar..
en guzel zamanların ıyı degerlendır..
bencedebaslat kı ustuste bıle ilişkiye girdiğiniz cok olur rahat edersın agdayla...

Sir ağda makinası aldım ama yapmak biraz sıkıntılı onunla pek uğraşamıyorum. Ilık ağdayla ayda 1-2 kez heryeri 20-30 dk arasında bitiriyorum :) en iyisi lazer tabi ama ona ayırabilecek bi bütcem yok şimdilik.

giremem ben öle üst üste felaaan yaaa abartmasınn kocam felan demem dalarım vallaa
iyi değerlndrmeye çlşıorum da işte ah ah bide şu bikini bölge sorunu olmasa :))))))))))

eğer vaktin yoksa ağda çileye dönüyor ben de uzun süredir kuaförde yaptırıyordum baktım başa çıkılmıyor kendim kalıp sir ağda aldım onu yapıyorum bu aralar hatta bu akşam yapmam lazım eşim şehir dışından gelicek bu gece ama sabahtan dert aldı beni çekmeden önce 1 saat düşünüyorum kendini telkin ediyorum acımıcak diye öyle çekiyorum

giremem ben öle üst üste felaaan yaaa abartmasınn kocam felan demem dalarım vallaa
iyi değerlndrmeye çlşıorum da işte ah ah bide şu bikini bölge sorunu olmasa :))))))))))

kılı tüyü düşünecegıne ılk gecenı gelecekte guzel gunlerınızı bı dusun..
napcan kılı tuyu hıc yapamadın jıletı vurucan napcan..
dusunme bunları.....
oyle ustuste olmaz falan deme buyuk konusma..
ben kocama ya askım falan bıle desem hıh olmaz 51 kere gunaha gırersın dıyo domuz
erkeklerle ugrasılmaz cnm bnm

ahahahha işlerine gelen günahlarıda nasl biliyorlar yok ilk gecemi düşünmem düşünürsem stres oluorum

bende öle kendim denedm de çekerken zatn yarm saat gçior ağda iice yapşıor bukes hiç çeklmiordu :)))))))))))

çok doğru bir tespit . Ben de 6 aylık evliyim ve eşim o anda tüy kıl falan görmüyor. O psikolojiyle orayı kaymak gibi görüyordur belki:)

Ozel bolgen cok sert kalin ve coktur dusunebiliorum bnde ilk agdadan once o bolgemi 1 hafta icinde hep ara vererek cimbizla aldim tek tek tabi altlari degil sade gorebildigim kadar cimbizla almam sebebi cok canim yanmadan tek tek alayim birseferki agda yapinca en fazla 2 yapistirmadan sonra hepsi gelsin diye ve basardim direk hic cimbizla almadan agda yapsaydin bi kil bile gelmezdi derim siserdi o tek biseferlik cimbizla temizlemem cok fayda ettiki cimbizla cekerken bile canim fena yandi

o malum bölgeye ağda yapmak ayrı dert zaten

hemde nasıl bende evlendikten sonra ağdaya dönenlerdenim. daha rahat oluyo işten kaçta çıkıosun bilmiorum ama ben iş çıkışı 10 dk. uğrayıp yaptırıorum. zor olmuo pazar gününe bırakmamak en iyisi bence !!! aşkitoşkonla mutluluklar :)

çok tatlısın umarım evliliğinden hep böle güsel bahsedersin içim açıldı :)

cımbızla tek tek uğraslrmı :) affdrsnde bi delkten 3 4 tane kıl çıkıor jiletle almıssın bilirsin:) hem cımbızda çok sert çıkarır bildiğim kadaryla ?

erken çıkıyorum asslnda 6 gibi felan yakınlarda kuaförlerde çOk bikere bi gidebilseem aah sonrası eminmki gelir o güselliği gördükten sonra ama ilkinde çok canın dior kuaförler :) şu emla kremi mi ne warmş uyuşturan onu denesem diorum ama hep uyusk kalırsa die korkuorum bukesde
teşekkür ederm bu arada

yeni evliyken ağda yapamazsın cnm jilet kullanıcaksın mecburen her gün temiz olman lazım bende yeni evliylen hatta doğuma kadar jilet kullandım doğumdan sonra ağdaya basladım arada makineylede alıyorum çok acelem varsa bazen jiletlede ama genelde ağda yapıyorum bekarkende bazen ağda bazen jilet ve ağdayla almak çok acı veriyodu ama şimdi hiç acı hissetmiyorum sezeryanla doğum yaptığım için biraz hissizleşti orası ve hiç acımıyo kalan küçükler oluyo onlarıda ya elimle yada makineyle alıyorum ama benim sinir olduğum tek şey sivilce çıkması ve çok uzun sürede geçiyolar lekeleri kalıyo sonra tekrar çıkıyo kremler nemlendiriceler kullansamda geçmiyolaryakızlar yokmu bunun kremi merhemi filan

genelde jiletten sonra orflmenin 1 2 tane ürünü var onu çok öneren oldu :) aldım bendee... ağda sonrasında da bepanten merhem ( kremi diil) bunu sürüp üzerine pudra öneriliiyor bunlar bende işe yarıyor ama :) sende yararmı bilemedim:)

ben aslında canımı çok yakmak istemiyorum çünkü israr yolu rahtszlğı gçrdm böbrk rhtszlğı gçrdm hep o bölgde ağrı çktm , jilet yapsam eşim rahtsz olmaz dimi :) 2 günde 1 ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…