- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Ben 6 aylık evlıyım
agda yapıyorum sureklı ama calısmaya basladıgım ıcın cok zor oluyor..
Evdeyken bır gunumu ayırıyordum agdaya..
Komple heryerımı alısım 1 saat falan ..
Ama ınan calısınca o bır saatı ayıramıyorsun..
Ztn yenı evlı oldugum ıcın uzatma fırsatım cok olmuyor..
Malum yenı evlı bir çiftin cinsel hayatını tahmın edersınız..
Ama esıme soyluyorum bak azcık uzatmam lazım komple alıcam az bekle dıyorum beklemıyor:44:
O yuzden sorun edecekse yanasmasın yanı...
Merak etmeyın bekarlar.. Erkek ınanın tuyunu muyunu o kadar umursamaz...
Deli gibi oluyolar cunku
hahahhaa direk atlarr isterseen uzat ör diosun yani
yanii bazısıınınn öle bi takıntısı varkii ufacık tüy görse huylanır hemen al ister ama ağdaya gelmyncede alamıyor insan :)) bende şuan evde ooh otrym akşam raht raaht saatlerce alıom heryerimi bikini hariç:) evlennce demkki zorlancaz bende çlşyrm çünkü
tatlım işten geldın hemen yemek yapıcan..
yemek yedık kalktık saat 8 ...
ee benım kocam yerınde durmaz devamlı benımle ugrasır..
hadı sıkıyorsa kapıyı kapatta saatlerce agda yap..
bıde kocamla sadece akşamları gorusuyoruz onunla vakıt gecırmak ıstıyorum..
(kocamı cok sevıyorum belırtmeden edemıyecegım)
bacaklarımı mesela kocamda alır benım ::)
arada eglence yapıyoruz öle..
bacaklarımı epılatorle alıyor ama halını gormen lazım..
bı yandanda üflüyor.. canım acıyormus
bunları sorun etme tatlımm yenı evlendıgınde azda olsa mutlaka tüylü yakalanacaksın cunku ilk zamanlar dur sus anlamıyolar..
aaayyyy bunuda duydum yaa benm hemen bikini bölgemede ağdaya baslatmam lazm düğüne kadar anca alışırmm ama jilet dönüşü kuaför onu sert sert nasl alıcak merk ediyorumm valla kuaförü birbirne katarm ben
yine bir merak sorummevli arkidişlerim:) ablalarım:) evlenince ağdaya zaman ayırmak çalışan bir hanım için zor oluyormu? özllikle çocuktan sonra ne yaporsnuz? hamileyken ağda yapmak zararlımı ? tüyler malum ufak çıkınca kırılıyor biraz bklemek lazm eşler bunu sorun eder mi ?
DÜĞÜNÜNE ÇOK AZ KALMIŞ KIYAMAM YA
bende boyleydım daha 7 ay oncesıne kadar..
en guzel zamanların ıyı degerlendır..
bencedebaslat kı ustuste bıle ilişkiye girdiğiniz cok olur rahat edersın agdayla...
giremem ben öle üst üste felaaan yaaaabartmasınn kocam felan demem dalarım vallaa
iyi değerlndrmeye çlşıorum da işte ah ah bide şu bikini bölge sorunu olmasa :))))))))))
kılı tüyü düşünecegıne ılk gecenı gelecekte guzel gunlerınızı bı dusun..
napcan kılı tuyu hıc yapamadın jıletı vurucan napcan..
dusunme bunları.....
oyle ustuste olmaz falan deme buyuk konusma..
ben kocama ya askım falan bıle desem hıh olmaz 51 kere gunaha gırersın dıyo domuz
erkeklerle ugrasılmaz cnm bnm
eğer vaktin yoksa ağda çileye dönüyor ben de uzun süredir kuaförde yaptırıyordum baktım başa çıkılmıyor kendim kalıp sir ağda aldım onu yapıyorum bu aralar hatta bu akşam yapmam lazım eşim şehir dışından gelicek bu geceama sabahtan dert aldı beni çekmeden önce 1 saat düşünüyorum kendini telkin ediyorum acımıcak diye öyle çekiyorum
Ben 6 aylık evlıyım
agda yapıyorum sureklı ama calısmaya basladıgım ıcın cok zor oluyor..
Evdeyken bır gunumu ayırıyordum agdaya..
Komple heryerımı alısım 1 saat falan ..
Ama ınan calısınca o bır saatı ayıramıyorsun..
Ztn yenı evlı oldugum ıcın uzatma fırsatım cok olmuyor..
Malum yenı evlı bir çiftin cinsel hayatını tahmın edersınız..
Ama esıme soyluyorum bak azcık uzatmam lazım komple alıcam az bekle dıyorum beklemıyor:44:
O yuzden sorun edecekse yanasmasın yanı...
Merak etmeyın bekarlar.. Erkek ınanın tuyunu muyunu o kadar umursamaz...
Deli gibi oluyolar cunku
çok doğru bir tespit . Ben de 6 aylık evliyim ve eşim o anda tüy kıl falan görmüyor. O psikolojiyle orayı kaymak gibi görüyordur belki:)
:)))) ay negüseel darısı bana olsun inşalalah ben zaten fuull ağda yağorum heryerimiii ve zaten az artık 1 ayda deil 3 4 ayda alsamda oluo yani :) ama şmdi orası hep jiletlendiği için tüy kalın ve çok ilk ağdaya nasl dayancm blmiorm geçenlerde gittim deneym die ağladm yarım bırakp çktım :))))))))))))
o malum bölgeye ağda yapmak ayrı dert zaten
tatlım işten geldın hemen yemek yapıcan..
yemek yedık kalktık saat 8 ...
ee benım kocam yerınde durmaz devamlı benımle ugrasır..
hadı sıkıyorsa kapıyı kapatta saatlerce agda yap..
bıde kocamla sadece akşamları gorusuyoruz onunla vakıt gecırmak ıstıyorum..
(kocamı cok sevıyorum belırtmeden edemıyecegım)
bacaklarımı mesela kocamda alır benım ::)
arada eglence yapıyoruz öle..
bacaklarımı epılatorle alıyor ama halını gormen lazım..
bı yandanda üflüyor.. canım acıyormus
bunları sorun etme tatlımm yenı evlendıgınde azda olsa mutlaka tüylü yakalanacaksın cunku ilk zamanlar dur sus anlamıyolar..
Ozel bolgen cok sert kalin ve coktur dusunebiliorum bnde ilk agdadan once o bolgemi 1 hafta icinde hep ara vererek cimbizla aldim tek tek tabi altlari degil sade gorebildigim kadar cimbizla almam sebebi cok canim yanmadan tek tek alayim birseferki agda yapinca en fazla 2 yapistirmadan sonra hepsi gelsin diye ve basardim direk hic cimbizla almadan agda yapsaydin bi kil bile gelmezdi derim siserdi o tek biseferlik cimbizla temizlemem cok fayda ettiki cimbizla cekerken bile canim fena yandi
hemde nasılbende evlendikten sonra ağdaya dönenlerdenim. daha rahat oluyo işten kaçta çıkıosun bilmiorum ama ben iş çıkışı 10 dk. uğrayıp yaptırıorum. zor olmuo pazar gününe bırakmamak en iyisi bence !!! aşkitoşkonla mutluluklar :)
yeni evliyken ağda yapamazsın cnm jilet kullanıcaksın mecburen her gün temiz olman lazım bende yeni evliylen hatta doğuma kadar jilet kullandım doğumdan sonra ağdaya basladım arada makineylede alıyorum çok acelem varsa bazen jiletlede ama genelde ağda yapıyorum bekarkende bazen ağda bazen jilet ve ağdayla almak çok acı veriyodu ama şimdi hiç acı hissetmiyorum sezeryanla doğum yaptığım için biraz hissizleşti orası ve hiç acımıyokalan küçükler oluyo onlarıda ya elimle yada makineyle alıyorum ama benim sinir olduğum tek şey sivilce çıkması ve çok uzun sürede geçiyolar lekeleri kalıyo sonra tekrar çıkıyo kremler nemlendiriceler kullansamda geçmiyolarya kızlar yokmu bunun kremi merhemi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?