- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
yine bir merak sorummevli arkidişlerim:) ablalarım:) evlenince ağdaya zaman ayırmak çalışan bir hanım için zor oluyormu? özllikle çocuktan sonra ne yaporsnuz? hamileyken ağda yapmak zararlımı ? tüyler malum ufak çıkınca kırılıyor biraz bklemek lazm eşler bunu sorun eder mi ?
yine bir merak sorummevli arkidişlerim:) ablalarım:) evlenince ağdaya zaman ayırmak çalışan bir hanım için zor oluyormu? özllikle çocuktan sonra ne yaporsnuz? hamileyken ağda yapmak zararlımı ? tüyler malum ufak çıkınca kırılıyor biraz bklemek lazm eşler bunu sorun eder mi ?
top sakal bırakmak lazım
ağda her bayanın kabusu offf offf[/COLOR]
çok uzamazsa sorun edeceğini sanmamben kendimden biliyorum sen kendini kötü hissedersin sadece bide isterse rahatsız olsunlar kısacıkken alınmazki ağdayla ama epilasyon aletiyle alabilirsin o küçükleri bile alıyo ama en iyisi lazer kesin çözüm
lazer istemiyorum ya çok arkdşm yaptı yarım bıraktı çok can yaktığı için ve cildi acayip tahriş ettiği için en iyisi mis gibi ağda oda zor oluyor makinyla alınca benm cnm çok yanıyor ve tüyleri çoğlattığını sert çıkarttığını farkediyorumm
ben epilasyon aleti kullanıyorum ağdadan farksız ama ağda tabi ona göre çok iyi ama kısa tüy problemi var ondada ben evlenince yöntem değiştirdim alete geçtim mecburen
bi açıdan alet daha iyi enazndan süreklii aklına estkçe çıkr mknyı al özlkle hamlykenama böle kaymak gibi olmuo ozamnda ağdadaki gibi sinir oluorm
hamileyken sorun değil, çalışırkende sorun değil yarım saat kuaföre ayrlabilir ayda 1-2 kez eşler konusunda ise eşler tabiki hoşlanmaz ama ağda seyrekleştiği için 15 günde bir malum bölge yetiyor
o malum bölgeye ağda yapmak ayrı dert zaten
o bölgeyi makinayla aldığımı düşünemiyorum bile ölürüm herhalde acısından..ağdayla aldırıyorum yinede batık çıkabiliyor zaten sinir oluyorum zerre azalma yok maşşallahı varben kendim yapabilsem keşke ama nerdee kaç kez denedim altlara gelince sürsemde çekemiyorum ağdayı ölecek gibi oluyorum:26:keşke bende kendim halledebilsem..ama şu var kuaförde aldırınca çok pratik oluyor 20 dkda işlem tamam kuş gibi hafifsin
aman yok cnm ben jilete devam valaağdayla kendim aldım annem aldı denedim yanii morardı kanadı resmen parçalanıor yaaa çok ama çok acıor şişiyor ve 2 hafta öle acıor ee ne anladm sonrada tüyler çıkıor zaten hadi gene acı çek birde azalma olduğuda yok dediğin gibi kuaförde de denettim ondada aynı aman uğrasamam canıma yazık ama doğuımda napıcam blmiorm
aman yok cnm ben jilete devam valaağdayla kendim aldım annem aldı denedim yanii morardı kanadı resmen parçalanıor yaaa çok ama çok acıor şişiyor ve 2 hafta öle acıor ee ne anladm sonrada tüyler çıkıor zaten hadi gene acı çek birde azalma olduğuda yok dediğin gibi kuaförde de denettim ondada aynı aman uğrasamam canıma yazık ama doğuımda napıcam blmiorm
cnm bencede ağdaya geçmelisin evlenince jiletle almaya devam etmek çok kötü diken gibi çıkıyor jiletleben 2 senedir kusförde aldırıyorum maximum 20 dk surer acısına gelince evet biraz acıyor ama hem alışıyorsun hem değiyor kuş gibi oluyosun resmen ya alan kişinin becerikli olması lazım 2 ayda alışır o bölgende zaten o kadar kanamaz şişmez bir daha
ay bende hep bunu merak ederdim topigi görüncede hemen daldim bende evli degilim ama hep evlenince naparsin diye düsünürdüm ben 20 yasina kadar hep jilet tüy söktüren krem kullandim baktim bu bu sekilde olmicak evlenince napacaksin simdiden agdaya basladim bacaklarim kol altim ve o malum bölge sevgilimde türkiyede bende almanyadayim o suan askerde ve seneye askerligi bitince gidip söz nisan yapcaz ondan sonraki senelerdede dügün yani toplam 3 senem var evlenene kadar hem o zamana kadar agdayla ki cok canim yandigi kizariklik yara oldugu halde yapiyorum agdadan vazgecmem bacaklarim cok cabuk alisti ve azalti incecik cikiyor artik ve aninda cikinca aliyorum ta kücükler bile cikiyor ki bu duruma getirene kadar neler cektim neler alt bölgem bi bölgeye en az 5 sefer yapistirip cekmem gerekirdiki tüm tüyler gelsin simdi en fazla 2 sefer ayni bölgeye yapistirip cekiyorum yani orasida alisiyor ve daha az cikti kol altimda bi tuaf hemencecik cekiyorum ama 1 hafta icerisinde yine tüyler cikiyor orayida alt bölgemide bacaklarim kadar azaltmayi düsünüyorum bunuda evlenene kadar 3 sene icinde muhakkak basaririm diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?