• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda üstü jilet=batıksız bacaklar

ecem009

HER AN İÇİMDESİN...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
199
1
96
35
Antalya
Arkadaşlar tüylerinizi ağda veya epilatörle aldıktan sonra jiletle üstünden geçin ben öyle yapıyorum ve hiç batık sorunu yaşamıyorum tavsiye ederim:1rolleyes:

bn ağdayla aldıktan sonra kalanları epilatörle alıyordum batıklarım olunca bir kere uzattım:kedi: jiletle iyice aldım batıkların üstleri sıyrıldı böyle minik minik dericikler oluştukaydirigubbakcemile3 sonra minnacık kabuk bağladılar.banyoda keselerken onlar çıktı sonra hepsi gayet güzel uzadı yanikaydirigubbakcemile3 şimdi ağda yaptım bakalım ne olacakaklinialirimsmile zaten batıkları hep epilatör yapmıyor mu?:sm_confused:

bn ağdayla aldıktan sonra kalanları epilatörle alıyordum batıklarım olunca bir kere uzattım:kedi: jiletle iyice aldım batıkların üstleri sıyrıldı böyle minik minik dericikler oluştukaydirigubbakcemile3 sonra minnacık kabuk bağladılar.banyoda keselerken onlar çıktı sonra hepsi gayet güzel uzadı yanikaydirigubbakcemile3 şimdi ağda yaptım bakalım ne olacakaklinialirimsmile zaten batıkları hep epilatör yapmıyor mu?:sm_confused:

evt genelde epilatör yapıyor ben kollarıma sir ağda yaptıktan sonra da batık oluşmuştu o yüzden artık bacaklarıma epilatör yaptıktan sonra ve kollarıma sir ağda yaptıktan sonra üstünden jiletle geçiyorum o derinin içinde kalanlarda böylelikle çıkmış oluyor ve bidahakine daha sağlıklı uzuyoryerimseniben aynı zamanda her banyoda kese yapıyorum bu da çok önemli batık oluşmaması için:)

ozamn hepsıını jıletle alıyım ustunden gecınce ne anlamı varkı sır agda yapmanın cok sacma konuyu acan ark bosuna agda kullanma dırek jılet kullan fark yok cunku

arkadaşlar direk tüyleri jilete vurmuyorum ki niye 2 günde çıksın önce bacaklarımı güzelce epilatörle alıyorum temizledikten sonra üstünden jiletle geçiyorum ozaman gayet pürüzsüz oluyo 2 gün sonra da çıkmıyo zamanla tek tük çıktımı da epilatörle alıyorum ben gayet memnunum ben zaten hiç bi zaman öyle çok uzamalarını beklemem hemen çıkanları epilatörle toplar jilet geçerim çok rahat ediyorum bacaklarım da çok pürüzsüzdür tek bi batık yoktur:nazar: jilet geçmemin sebebi deri altında kalanları çıkarmaktır onlar da bidahakine batık olmadan rahat çıkar bu böyle rutin olur yani tüyler batığa dönüşmeden jiletle geçince rahat çıkar biraz karışık oldu ama kusura bakmayın:kedi:

anladım...aslında üstteki deriyi ağda alıyo yine...ikinci kez deri alınması kıl köklerini iyice açar diye düşündüm de...ilginç...

Benimde ciddi batık sorunum var.. Kıllarım dermin altında büyüyor gözle görülür bir şekilde.. bu yöntemi denicem.. teşekkürlerrr

ben de denedim.
çok manttıklı geldi bakalım görücez sonçlarıı :)

Back