Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ağda yaptıktan sonra böyle oldu. Tüylerin çıkış yönünün tersine çektim yanlış mı yaptım acaba :) Çok kaşınıyor tüyler çıkarken şimdi resmi de ekledim. Bu durum olmaması için ne yapabilirim? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Kızlar ağda yaptıktan sonra böyle oldu. Tüylerin çıkış yönünün tersine çektim yanlış mı yaptım acaba :) Çok kaşınıyor tüyler çıkarken şimdi resmi de ekledim. Bu durum olmaması için ne yapabilirim? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Deriniz kalın, tüyler çıkmakta zorlanıyor:) Benim her ağda sonrası böyle , üstelik ilk çıkmaya başladığında çok can yakıyor, kıyafete takılıyor sürekli İnanılmaz bir acı.
Ben aktardan kabak kesesi aldım Böyle olmaya başladığı anda sabunsuz onunla keseliyorum. Daha iyi oluyor. Ağdadan sonra sürekli nemlendirin bacaklarınızı , deriniz yumuşasın biraz.
nasıl kaşınıyor bir de ne fena bişeymiş önceden epilasyon makinesi ile yaptığımda da böyle oluyordu ağda yaptım gene oldu ben mi yanlış yaptım dedim acaba :)