Özür dilerim 14 Aralık kafam karıştıSon adet tarihin 14 Ocak mı ? Yani 10 gün bile geçmedi öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özür dilerim 14 Aralık kafam karıştıSon adet tarihin 14 Ocak mı ? Yani 10 gün bile geçmedi öyle mi
Ay korkudan stresten ben de bildiğimi unuttum vallahi sormayın 14 Aralık olacak kafa karışıklığını düzeltelimSiz 1 haftalık hamile siniz bu hesaba göre , benimde kafam karıştı şimdi bildiğimi unuttum
Heee tamam şimdi olduÖzür dilerim 14 Aralık kafam karıştı
Olur tabii ki öğlen sonucu alacağım mutlaka yazarım beraber öğrenelim iyi ki varsınız kızlar Allah razı olsun sizden bilmediğim şeyleri öğrendim sayenizdeYarın olsun bakalım bende merak ettim buraya yazın olur mu
Doktorum çok çok küçük olduğunu hatta eşime bile söylememem gerektiğini düşündü ne olur ne olmaz diyeKese zaten minnacık yani tam gözükmüyor. Doğru olabilir vajinal ultrasonla görülebilir belli olmaz. Net değil ultrason zaten
Beta HCG değeri geniş bir aralık değişebilir biz ne dersek yanlış olur zaten . En iyisini doktorunuz bilir siz onun dediklerini yapın . Birde kanamam olduğu zaman cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktor geçici bir süre . Size de dedimi bilmiyorum dikkatli olunBen bu doktora bir çok kişinin tavsiyesiyle gittim hatta doktordan çıktıktan sonra taksici bile kulak misafiri olup doktorun ne kadar iyi olduğunu anlattı özel bir klinik ve makinaları da çok iyiymiş acaba o yüzden beta düşük olmasına rağmen kese görmüş olabilir mi makinadan dolayı o aklıma geldi ama yarın doktora zaten soracağım kesin öğrenmiş oluruz
Ay çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız doktorum sadece ağırlık kaldırmamamı ve bir yere uzanmamı söyledi onun dışında ağır olmadıkça günlük hayatına devam edebilirsin bir problem yok endişelenme dedi sabah konuştum ama cinsellikle ilgili bir şey demedi eşimin de benim de aklıma gelmiyor zaten şu durumdaBeta HCG değeri geniş bir aralık değişebilir biz ne dersek yanlış olur zaten . En iyisini doktorunuz bilir siz onun dediklerini yapın . Birde kanamam olduğu zaman cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktor geçici bir süre . Size de dedimi bilmiyorum dikkatli olun