• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞDA SONRASI TÜYLERİN GEÇ CIKMASI İÇin öneri?

benim de üst bacaklar maşallah erkek bacağını aratmıyor altta tek tük yok dencek kadar az ama üst bacak kabusum..bir de ultra beyaz ve hassasım ağdadan 7 gün sonra bile kırmızı nokta nokta bacaklarım ve kökler çıkmış oluyor hiç o reklamlardaki prüzsüz bacağım olmadı , lazer de görmüyor sert ve sarı olduğu için tüylerim. Jiletle alsam 2 güne çıkıyor, ağdayla alsam 1 haftaya çıkıyor bıktım. İğneliye başlasam iyi olcak sanırım.. bu tuz limon işe yarıyorsa deneyim :14:

Emin olduğum birşey var. Ağdayı adetten hemen sonra yaptıracaksın. Adetten önce kıllar çok çabuk uzuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kerede değil belki ama uzun vadede bu yöntemin etkisinin görülebileceği söyleniyor.
afedersiniz kızlar geç cevaplıyorum.
bir kere değil ama yeni denemeye başladım ben.
bacak bölgemde gerçekten farkı gördüm şimdi bıyık bölgesine başladım
bakalım orada da varlık gösterebilecek mi :ssz:

Bu "orayada" uygulayabilirmiyiz?

hiç bilemiyorum.. olsa olsa yanma hissinden ağlarsın herhalde:9:

Yüz kol bacak vs.agda sonrası geç cikmasi icin neler yapiyorsunuz kizlar.soyulmalar kizarikliklardan nasil kurtuluyosunuz?

Kızlar philips in lazer makinası çıkmış evde kullanmak için alsammı bilemedim garantili diyorlar ama çok pahalı gerçi normal lazerede gitsen daha pahalı ama bıktım bu tüğlerden hemen uzuyo yaaa :/

30:30

buradaki her öneriyi denersen yandık... geçen biri ağda sonrası dolunayda idrarımızı sürsek geç çıkıyormuş filan diyordu. :118:

buradaki her öneriyi denersen yandık... geçen biri ağda sonrası dolunayda idrarımızı sürsek geç çıkıyormuş filan diyordu. :118:

çok ilginçmiş :53: millet çaresizlikten ne yapacağını şaşırmış tuhaf şeyler uyduruyorlar :1:

kesinlikle tuz + limon işe yarıyor :34:

yine kk'dan öğrenmiştim..
tüyleri aldıktan sonra limon suyu ve tuzu karıştırıp sürüyorsun..
geçen denedim, hakkat işe yaradı :9:
ama fena yakıyor, dayanabilecek olan yapsın :27:

Aynen bir kere denedim limon miktarını abartmışım sanırım kendimi 3 dk içerisinde küvette temizlerken buldum:1::1::1::1::1:

Back