Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüz kol bacak vs.agda sonrası geç cikmasi icin neler yapiyorsunuz kizlar.soyulmalar kizarikliklardan nasil kurtuluyosunuz?
malesef ister istemez oluyor soyulmada kızarıklıkta bende başa çıkamadım
ayrıca bir haftayı bulmuyor kökleri görünmeye başlaması için
bende illallah edip lazer yaptıranlardanım
artık bu konuda çok sorun yaşamıyorum
ağda ömürlük iş
kesin çözümlere bakman lazım
malesef ister istemez oluyor soyulmada kızarıklıkta bende başa çıkamadım
ayrıca bir haftayı bulmuyor kökleri görünmeye başlaması için
bende illallah edip lazer yaptıranlardanım
artık bu konuda çok sorun yaşamıyorum
ağda ömürlük iş
kesin çözümlere bakman lazım
yine kk'dan öğrenmiştim..
tüyleri aldıktan sonra limon suyu ve tuzu karıştırıp sürüyorsun..
geçen denedim, hakkat işe yaradı
ama fena yakıyor, dayanabilecek olan yapsın
Ben SADECE BACAKLARIMA limon kolanyasi sürüyorum. Sprey sisede olanlar cok pratik. Benimde bacaklarimdakiler özelikle cok cabuk uzardi. Her hafta alirdim. Simdi ise 3 haftada anca alinacak kivama geliyorlar. Bende ise yaradi ama herkezde yararmi bilmem tabi ve önceden test et. Belki hassas ciltlerde iyi degildir.
Bu "orayada" uygulayabilirmiyiz?yine kk'dan öğrenmiştim..
tüyleri aldıktan sonra limon suyu ve tuzu karıştırıp sürüyorsun..
geçen denedim, hakkat işe yaradı
ama fena yakıyor, dayanabilecek olan yapsın
Bayramlarda falan dokulen kolonya mi? Bende limon suruyorum ama zor oluyor. Kolonya ayni isi gorur mu?
Bu "orayada" uygulayabilirmiyiz?
evet bildigimiz limon kolonyasi :) aslinda burada bir topikte okuyup uyguladim (ama orada zeytin kolonyasi yaziyodu ama limonda gayet iyi) zaten ben bunu hatta bazi yerlerde hic cikmiyo bile artik ben memnunum ki ilk baska hep yapmadim ve ben sadece hemen aldiktan sonra sürdüm. Su spreyli sisede olanlardan.
Tesekkurler ben de alip deneyim. Umarim kisa zamanda kurtuluruz.
evet bildigimiz limon kolonyasi :) aslinda burada bir topikte okuyup uyguladim (ama orada zeytin kolonyasi yaziyodu ama limonda gayet iyi) zaten ben bunu hatta bazi yerlerde hic cikmiyo bile artik ben memnunum ki ilk baska hep yapmadim ve ben sadece hemen aldiktan sonra sürdüm. Su spreyli sisede olanlardan.
hayir sakin ama sakin yapma bunu. Kolla göbege falan olurda oraya yapma
Niye ki canim cok mu yakar :/
Tam alta degil zatende ön tarafa mesela o ucgen kisma cok asaga inmemek kaydiyla birazcik pamuk kullanarak yapilsa mesela? :/
yok hani yakmasindan degilde ne biliyim denesini bozma oranin birde :) . hani sudan baska birsey sürmeyin bile diyorlar. Helleki tuz ya ne kadar dikkat etsen deger gibi bilemedim