• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda sonrası sivilcelenme için önerileriniz var mı?

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
ağda sonrası sivilcelenme probleminden muzdarip olup bu duruma bi çare bulabilmiş olan var mı aramızda?yani asıl o sivilcelerin hiç çıkmamasını sağlayacak bi öneriniz varsa daha kıymete geçer çünkü sivilce çıktıktan sonra çok zor iyileşiyo öyle bepantene falan bana fayda etmiyo

yakın zamanda yine ağda yapacağım baştan bi önlem almak çıkmalarına engel olmak istiyorum ağda öncesi veya sonrası yapılabilecekler nelerdir sivilcenin oluşmasını engellemek için????

Tatlım pek çok bayan bu dertten muzdarip tabi ki, özellikle hassas ciltlerde mutlaka oluyor bu. Açık konuşayım belki masraflı diyeceksin ama bu işin tek kesin çözümü lazer epilasyon. Çünkü kıl köklerin yokolmadığı sürece sivilce sorunu olacaktır.

Sivilcelerden banyoda sık sık kese yaparak kurtulabilirsin. Ağda sonrası da gözeneklerinin açık kalıp iltihap oluşmasını engellemek için tonik ve nemlendirici kullanabilirsin.

Tatlım pek çok bayan bu dertten muzdarip tabi ki, özellikle hassas ciltlerde mutlaka oluyor bu. Açık konuşayım belki masraflı diyeceksin ama bu işin tek kesin çözümü lazer epilasyon. Çünkü kıl köklerin yokolmadığı sürece sivilce sorunu olacaktır.

Sivilcelerden banyoda sık sık kese yaparak kurtulabilirsin. Ağda sonrası da gözeneklerinin açık kalıp iltihap oluşmasını engellemek için tonik ve nemlendirici kullanabilirsin.

bende bunun çözümünün bu olduğunu anladım. yılbasından sonra baslayacağım, başka çözümü kalmadı:(

Canım 22 yaşından küçüksen sakın lazere başlama. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum, bu işi para için yapanlar dışında tüm doktorlar 22 yaşına kadar büyüme hormonlarının aktif olmasından dolayı tüylerin kendini tekrar edeceğini söylüyor. Kendim hüsrana uğradığım için söylüyorum 21-22 yaşından küçüksen birkaç sene daha bekle..

Ağdadan önce pudra kullanabilirsin sivilce oluşumunu engellemek için. normal talk bebek pudrası.. Oluşan Sivilceler için de epilasyondan sonra kantaron yağı sür birkaç gün tekrarlarsan faydasını görürsün. (kantaron yağı ağda sonraıs olamsa bile sivilcelere iyi geliyor.)
Ayrıca bepanthane de iyi geliyor sivilcelere. epilasyondan hemen sorna yaparsan daha etkili olur sanırım bende oluşmuyor bile

Son düzenleme:
ağda sonrası kızarıklar vb şikayetlere yağ salgısını(sebumu) dengeleyici ajanlar iyi gelir.
salisilik asitli solüsyonlar (bacak bakımı bölümünde seminay nickli arkadaş başlık açmıştı ,bi bakın isterseniz,eczanede hazırlatmış kendisi)
epilasyon sonrası suyla temas etmeden direk salisilik asitli solüsyon sürülürse çok kısa sürede şikayetler azalır.

ben lazere başldım ama tüm bacağım sivilce doldu bacağımı epilatörle alınca tek tük çıkardı onlara bile gıcık olurdum ama alexandrite lazer yaptırdım hem tüylerim dökülmedi hem de her yerim sivilce doldu ben lazerde olmaz sanıyodum 5 misli daha fazla sivilce oldu benim kıllarım lazere göre ince kalıyolar lazer sert kalın kıllarda daha etkili şimdi ndyag diode gibi lazerleri bacağıma deneticem ama belli bi bölgesine onlarda olmazsa artık epilatöre dönemem ağda yapıcam mecbur

Canım 22 yaşından küçüksen sakın lazere başlama. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum, bu işi para için yapanlar dışında tüm doktorlar 22 yaşına kadar büyüme hormonlarının aktif olmasından dolayı tüylerin kendini tekrar edeceğini söylüyor. Kendim hüsrana uğradığım için söylüyorum 21-22 yaşından küçüksen birkaç sene daha bekle..

Ağdadan önce pudra kullanabilirsin sivilce oluşumunu engellemek için. normal talk bebek pudrası.. Oluşan Sivilceler için de epilasyondan sonra kantaron yağı sür birkaç gün tekrarlarsan faydasını görürsün. (kantaron yağı ağda sonraıs olamsa bile sivilcelere iyi geliyor.)
Ayrıca bepanthane de iyi geliyor sivilcelere. epilasyondan hemen sorna yaparsan daha etkili olur sanırım bende oluşmuyor bile

bepantene bana fayda etmiyo ağda öncesi pudra kullanıcam bundan sonra daha evvel sadece ağda sonrası kullanırdım cildim düzelirdi ama iki senedir cildim sivilce yapıyo ne sürdüysem de geçmiyo geçene kadar kıllar çıkmış oluyo çoktan

Canım alex kalın tüyler için iyi ancak yanık sorunu olabiliyor gideceğin yeri seçmelisin. doktor gözetiminde yaptırmanı öneririm. Diod ince tüylerde daha iyi. ben 2 yıldır Alex, diod, ıpl tüm lazerleri denediğim ve azalma var anacak istediğim sonuç değil. yaşın küçükse lazerden medet umma diyorum tekrar.

yaşım 24 canım ve de bi poliklinikte lazere başladım ama doktorun kendisi yapmıyo tabii estetisyen yapıyo ben doktora danışıp yaptırmaya başladım hatta üç doktora danıştım biri bu kılları hiç bi makina görmez dedi biri şansımızı deneyelim ufak bi alanda deneriz sonuca göre yaparız dedi sonuç iyi gibiydi dökülmeler olmuştu ama o deneme yaptırdığım yere gidemedim hem çok pahalıydı hem de acaip canımı yaktı doktor ndyag uygulamıştı orda ben de başka bi polikliniğe gittim alex ile yaptılar tüm bacağımı ama sonuç hiç iyi olmadı ndyag mı diode mu karar veremiyorum şimdi neyse konudan saptık çok galiba sağol ilgilendiğin için

ağda sonrası sivilcelenme probleminden muzdarip olup bu duruma bi çare bulabilmiş olan var mı aramızda?yani asıl o sivilcelerin hiç çıkmamasını sağlayacak bi öneriniz varsa daha kıymete geçer çünkü sivilce çıktıktan sonra çok zor iyileşiyo öyle bepantene falan bana fayda etmiyo

Merhaba cnm
Bu ayni zamanda benimde sorunum çok arastirdim en sonunda ağda sonrasi zeytinyagi ni kesfettim sende icin rahat okarak deneyebilirsin bir kaybın olmaz ben denedim işe yaradi sanada tavsiye ederimmm agda sonrası gunde iki kez sart

Back