Ağda Sonrası İzler

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.652
1.126
Merhaba kızlar...Ben 31 ocakta yüzüm için ağdaya gitmiştim bir kuaföre.Aslında tek sorun çene bölgemdeki tüğlerdi,hani erkeklerin sakallarının çıktığı yerde benim de açıkrenkli tüğlerim vardı.Yılbaşı günü de misafirler falan gelecek diye aldırayım dedim.Aldırmaz olaydım.Kadın o kadar salak ve beceriksizdi ki.Tam göz altıma kadar ağda yaptı.Ben yüzümün diğer taraflarında pek tüğ yok,tek sorun çene bölgesi dediysem de yok baya var vs diyerek aklımı çeldi ve yüzümü mahvetti.Yanağımda ağda sonrası kalan yanık yanık izleri geçtim,göz altım beter durumda.Tam gözaltına ağda konur mu kızlar bunun mantığını söyler misiniz bana??Koyduğu zaman a kirpiklerimi mi koparıyo bu salak kadın neyapıyor ki diyerek elimi ağdanın üstüne koyup çektim ama çok geçti.Tam bir tane de kirpiğim yapışmış ağdaya.Ve göz altım şuan çokkötü durumda kızlar,23yaşındayım ama sanki 33 gibi gösteriyorum.Öyle çökük ve şiş duruyor ki. Hep ağdadan sonra oldu.Orası sonuçta yüzdeki en hassas deri,elle bir çektirmede bile halka oluşabilecek bir yerken bizim salak kuafr bozuntusu bildiğin ağdayla çekti göz altımı,mor iz geçmiyor :KK43: ve o çekmenin etkisiyle de halka oluştu iyice gözaltımda. Sizce bundan kurtuluş var mıdır?

O kadar mutsuzum ki ağlayıp duruyorum...

Son düzenleme:
İyide lekeden apayrı.Yani ters bir haraketle işini bilmeyen bir kuaför yüzünden bacağımda bile kılcal damarlarım çıktı ki bu göz altı ya,düşünemiyorum.
Fataldangercım sen çene diye gidiyorsun nasıl cesaret bulup zorla yapıyor istemediğin yerlere?Buz vs. belki geçer ama tamamen geçer mi orası malum.Bunlara haddini bildireceksin ya,sessiz kalmayacaksın sen dediğim yeri yap diyeceksin,sanane gerisinden ya!Çok sinirlendim.Yüzün bu senin özgüvenini etkileyen en önemli kimliğin.Çok üzüldüm,bi dermotolojiye felan görün geçmezse.Belki krem tatbik edilerek belki geçebilir.

Teşekkür ederim gamzeli.Ben de inanılmaz sinirleniyorum hatırladıkça.Ya bilmiyorum bazen sana da olurmu,hani bazı anlar olur konuşamazsın,konuşursan görgüsüzlük olacakmış gibi gelir veya nebileyim basireti mi bağlanıyor insanın öyle birşey işte. o an uyaramadım.Tam gözaltıma kadar çıkan bir ağda bandı var ve ben nebileyim önemsiz bir ayrıntı sanaraktan sessizce oturmaya devam ettim.Ama ordan çıktıktan sonra sinir krizlerine girdim.Belki de benimki pısırıklık biraz da,ya terslenirsem korkusu:KK43: sanırım dermatoloğa gidicem,çünkü gerçekten beter durumda.Gece izlerin geçmesi için bir krem süreyim dedim,sabah uyandığımda katmerli bir göz altıyla kalktım ve şokları yaşadım,tamamen tepkisiz kaldım çünkü şok oldum.Bugün daha da fena oldu.Saçımı gözümün üstüne kapatarak çıktım dışarı artık.Çünkü kendi kendimden iğrenirken,insanların bana hoşnutsuzlukla bakışına hiç katlanamam.

Tam da final zamanı olacak şey değil ya,kaderime mi küseyim neyapayım.Ağlayıp duruyorum.Şuan gözümün altında aşağı doğru inen belirgin çizgiler ve altında da kocaman bir torba var.İğrenç.

X