Kendimle Tamamen Küstüm

yok canım ne düzelmesi fnd08,hala berbat.burdaki öneriler çevresinde düzelen tek şey moralim,moralim düzelince sorunlar da düzelir diye umut ediyorum.Yarın dermatologa gideceğim ilk adım olarak.

off çok geçmiş olsun.. kesin doktora git, deri kremi falan verir, onlardan bol bol sürersin. ben de bir süre makyaj yapmamanı öneririm, bir dinlendirilmeye ihtiyacı vardır muhtemelen cildinin.

bir de, yüze ağda kesinlikle yaptırmayın derim. bıyıklara da.. çok güzel yapılsa, sivilce vs çıkmasa bile, yüze ağda zararlı.. çünkü devamlı yapılışta cilt erken yaşta aşağı sarkıyormuş.

canım geçmiş olsun öncelikle..

Ben de yıllar önce ilk kaş-bıyık olayına girdiğim zaman tesadüfen bir kuaföre gitmiştim, gözüm de pek tutmamıştı gerçi.

Aynen kadın benim de aklımı çeldi o ağdayı yüzümün her tarafına yapıştırdı da yapıştırdı..

Gözümün altına geldi.. dediğin gibi kızarıklık oldu hatta yanıktı benimki..

2-3 hafta öyle gezdim, şimdi bir iz yok ama artık sadece bildiğim- iyi mekanlarda ağda işlerimi hallediyorum.

Benimki yanıktı ve ona özel krem kullandım ama sen de doktora görün istersen.

Bence gidip o kuaförle de kavga et.. Yanına kalmasın..

Teşekkürler chloen dediklerin çok haklı,birdaha asla ağdayı yüzümün bir santimine sürdürmem.dersimi aldım.

pupiqq anlattıkların benim yaşadıklarımla harfi harfine aynı.Zaten benim iz diye bahsettiğim de yanık muhtemelen.Yanığın izi işte.Hani sadece o izle kalsa birşey demem,gözaltım çizgi çizgi bir hale geldi.Gidip kavga edecek cesareti kendimde bulamıyorum pupiqq:KK43: sorun orda. ama biyandan yanına kalmasını da istemiyorum.Hatta dünden beri kadının moralini tamamen altüst edecek bir mektupmu atsam dükkan daha açılmamışken kapının altından diye bile düşündüm.ama o yüzsüzlükle o mektup bile ona dokunmaz gibi geldi bana. hem moralini nekadar bozabilirim de bende yarattığı zararla eşitlenebilir ki...

Son düzenleme:
pupiqq anlattıkların benim yaşadıklarımla harfi harfine aynı.Zaten benim iz diye bahsettiğim de yanık muhtemelen.Yanığın izi işte.Hani sadece o izle kalsa birşey demem,gözaltım çizgi çizgi bir hale geldi.Gidip kavga edecek cesareti kendimde bulamıyorum pupiqq:KK43: sorun orda. ama biyandan yanına kalmasını da istemiyorum.Hatta dünden beri kadının moralini tamamen altüst edecek bir mektupmu atsam dükkan daha açılmamışken kapının altından diye bile düşündüm.ama o yüzsüzlükle o mektup bile ona dokunmaz gibi geldi bana. hem moralini nekadar bozabilirim de bende yarattığı zararla eşitlenebilir ki...

ya ben de senin gibiyimdir, böyle kuaförlere pek lafımı söylemem, eskiden hiç söyleyemezdim, şimdi gene arada diyorum bir kaç şey. ama senin durumunda olsam ben de gidip kavga mavga edemezdim muhtemelen.. ama mektupta atma bence..

yüzün iyileşmeden, tam bu haldeyken gidip göstermek lazım ne hale getirdiğini. utansın diye.
ama sen böyle olmuşsun, gidip istersen sadece göster, istersen gidip kavga et kadın ne yapacak.. en fazla ağda paranı geri vereyim der. alsın o parayı.....

bepanthen merhem iyi gelir yanık izlerine,yaralara, zedelenmiş ciltler,ciltteki kurumalara v.s çok etkili bir merhemdir ondan kullanırsan 1 günde geçirir cildini göz altlarına da göz altı kremi kullan istersen nemlendirir hem sebamed öneririm.

Son düzenleme:
Bu hafta duyduğum 2. Ağda vakası bu görümcemde bikini bölgesi için ağdaya gitmiş sürekli gittiğimiz yer bende giderim kaliteli elit biyerdir sürekli yapan kişi yapmış ağdayı ama yırttık oluşmuş çok fena doktor dikişe gerek yok demiş ama bunda görümcem benim hatam diyor ben artık kendim yapıyorum bütün ağda işlerimi kolay oluyo

Ben senin yerinde olsam yanıma gerçekten onun üstesinden gelebilecek 1 ya da 2 kişi alır giderim kuaföre dava bile açsan yeridir ama uğraşmak lazım işte geçmiş olsun sana çok dikkat et daha çok yıpratacak şeyler sürme yüzüne Dr gidecekmiş sin zaten iz kalmayacaktır merak etme o morarıklardan öyle şiş ve çizgilidir korkma umarım yakın zamanda iyileşir yüzün

Bir cildiyeciye veya eczaneye gitmeni oneririm. O izler soyuk soyuksa korkma benim senede 3-4 defa basina gelir duzei bephantene kullanimiyla geciyor. Gecmis olsun tekrar

Canım olur mu öyle şey ? Sakın susma bu konuda. Gidip yüzünü göster ve gerekirse dava açarım de. Açsan da kazanırsın yani tazminatıyla..

ben de gidip konuşmuştum hatta babamla beraber gitmiştim :KK1:

Kadın da bir ukala bir ukala " ayy senin yüzün hassassa ben napiiiiiiiiiiiiiim " demişti aynen bu şekilde.

Kadının üzerine yürüdüm vallahi düşün karşımdaki 35 yaşındaysa ben de 17 yaşlarındayım, deli cesareti var bende :KK53:

Orada bekleyen de bir sürü müşterisi vardı bir bir anlattım olanları hepsi tıpış tıpış kaçtı kuaförden :KK14:

Gerçekten gidip yüz yüze konuşmalısın ki o stresin, moral bozukluğun ve can sıkıntın gitsin. Çok iyi geliyor, tecrübeyle sabit.

Bu arada hemen yanık için krem alıp sürekli sür canım daha hızlı iyileşir. İzi kalmaz merak etme :)

Merhaba kızlar,

Bilenler bilir belki bu forumun aktif üyelerinden biriyim.Ve yine görüntüsüne önem veren,belki bu konuda hassas biri olduğum da anlaşılıyordur yazdıklarımdan,yorumlarımdan,paylaşımlarımdan.Ki çoğu kadın da hassastır bu konuda. Tamam ben kendimde gerçekten birçok kusur bulup,kendimi beğenmemezlik ediyordum ama meğerse ne güzelmişim iyice kaybettikten sonra anladım...Geçen gün yüzümde özellikle sakal ve yanak bölgesinde çıkan tüğleri ağdayla aldırmak gibi birşey düştü aklıma,gittim alelade, işi gerçekten bilmeyen bir kuaför salonuna. Şu tüğler gitsin de buna da katlanırım diye pek gözüm tutmasa da mekana oturmuş bulundum.

Kadın yüzümü incelerken sadece sakal bölgesi var heralde oraları alsak yeter falan dedim.Yüzümün başka yerlerini göstererek"buralarda da var hepsini alalım" diyerek aklımı çeldi.Ben de demekki var alsın bakalım diye ses çıkarmadım.Ama tam göz altıma kadar getirmeye başladı bu ağdayı.Ben?Salak ben..Ben ,saf gibi bişey demeden durdum öylece.Ağdayı neredeyse gözüme sokana kadar da bişey demedim .Ağdanın kirpiğime değdiğini anladığımda dedim anca,oraya yapmayın kirpiklerim var diye ezile büzüle o da .Bu pısırıklığımın içine s..yım ben.Ne gelirse başıma bu pısırıklıktan geldi.Kadın da"birden korktum" gibi saçma bi tepki verdi.Ama artık çok geçti,iki gözaltım da ağdadan nasibini almıştı.İşte bazen basireti mi bağlanıyor insanın ne oluyor konuşamıyor tepki verip hakkını arayamıyor o durum işte...

Sonrasında cildim o kadar berbat bir hal aldı ki,kızarık kızarık ve bir sürü iz dolu.Ki gözaltlarımın geldiği halden sonra cildimi bile unuttum.Göz altlarım şuan o kadar kötü durumda ki kızlar,iki gündür ağlayıp duruyorum.Ağdadan sonra kalan mor iz sanki orda derin bir çizgi varmış gibi bir efekt veriyordu,ve dün gece sabredemedim üzerine krem sürdüm,her derde deva dedikleri için aloeveranın içindeki sıvıdan sürdüm.Ama sabah ne oldu dersiniz?Kalktım ve ne göreyim.Göz altlarım dünden bin kat daha beter durumda.Öyle şiş şiş ve çizgi çizgi olmuştu ki iğrenç duruyordum.23 yaşındayım,ama gören 35 der o derece çökmüş görünüyorum.Dışarı çıkarken makyajla kamufle etmeye çalıştım,saçımı da daha sorunlu olan gözümün üzerini örtecek şekilde ayırdım.Ama eve gelip makyajlar silinince herşey sabahki haliyle aynı.Şuanda gerçekten çok kötü görünüyorum,gözaltımda çok derin aşağı doğru bakan hem de yatay çizgiler var,aynı zamanda mor iz ve halka.Ne yapacağımı bilmiyorum.İki gündür ağlayıp duruyorum.Çözümü var mıdır,yoksa bu yanlış ağda uygulamasının sonucunu ömrüm boyunca çekmek zorunda kalacak mıyım.Eski halime tekrar döner miyim.Lütfen yardım edin arkadaşlar,her türlü önerinizi bekliyorum...

üzülmene hiç gerek yok aynı şeyleri arkdaslarım birçok kez yasadı cildiye uzmanları 1 haftada verdikleri ilaç ve kremle düzeltiyorlar canım ama sonra ağdayı kesip lazere gitmen gerekiyor

Merhaba kızlar,

Bilenler bilir belki bu forumun aktif üyelerinden biriyim.Ve yine görüntüsüne önem veren,belki bu konuda hassas biri olduğum da anlaşılıyordur yazdıklarımdan,yorumlarımdan,paylaşımlarımdan.Ki çoğu kadın da hassastır bu konuda. Tamam ben kendimde gerçekten birçok kusur bulup,kendimi beğenmemezlik ediyordum ama meğerse ne güzelmişim iyice kaybettikten sonra anladım...Geçen gün yüzümde özellikle sakal ve yanak bölgesinde çıkan tüğleri ağdayla aldırmak gibi birşey düştü aklıma,gittim alelade, işi gerçekten bilmeyen bir kuaför salonuna. Şu tüğler gitsin de buna da katlanırım diye pek gözüm tutmasa da mekana oturmuş bulundum.

Kadın yüzümü incelerken sadece sakal bölgesi var heralde oraları alsak yeter falan dedim.Yüzümün başka yerlerini göstererek"buralarda da var hepsini alalım" diyerek aklımı çeldi.Ben de demekki var alsın bakalım diye ses çıkarmadım.Ama tam göz altıma kadar getirmeye başladı bu ağdayı.Ben?Salak ben..Ben ,saf gibi bişey demeden durdum öylece.Ağdayı neredeyse gözüme sokana kadar da bişey demedim .Ağdanın kirpiğime değdiğini anladığımda dedim anca,oraya yapmayın kirpiklerim var diye ezile büzüle o da .Bu pısırıklığımın içine s..yım ben.Ne gelirse başıma bu pısırıklıktan geldi.Kadın da"birden korktum" gibi saçma bi tepki verdi.Ama artık çok geçti,iki gözaltım da ağdadan nasibini almıştı.İşte bazen basireti mi bağlanıyor insanın ne oluyor konuşamıyor tepki verip hakkını arayamıyor o durum işte...

Sonrasında cildim o kadar berbat bir hal aldı ki,kızarık kızarık ve bir sürü iz dolu.Ki gözaltlarımın geldiği halden sonra cildimi bile unuttum.Göz altlarım şuan o kadar kötü durumda ki kızlar,iki gündür ağlayıp duruyorum.Ağdadan sonra kalan mor iz sanki orda derin bir çizgi varmış gibi bir efekt veriyordu,ve dün gece sabredemedim üzerine krem sürdüm,her derde deva dedikleri için aloeveranın içindeki sıvıdan sürdüm.Ama sabah ne oldu dersiniz?Kalktım ve ne göreyim.Göz altlarım dünden bin kat daha beter durumda.Öyle şiş şiş ve çizgi çizgi olmuştu ki iğrenç duruyordum.23 yaşındayım,ama gören 35 der o derece çökmüş görünüyorum.Dışarı çıkarken makyajla kamufle etmeye çalıştım,saçımı da daha sorunlu olan gözümün üzerini örtecek şekilde ayırdım.Ama eve gelip makyajlar silinince herşey sabahki haliyle aynı.Şuanda gerçekten çok kötü görünüyorum,gözaltımda çok derin aşağı doğru bakan hem de yatay çizgiler var,aynı zamanda mor iz ve halka.Ne yapacağımı bilmiyorum.İki gündür ağlayıp duruyorum.Çözümü var mıdır,yoksa bu yanlış ağda uygulamasının sonucunu ömrüm boyunca çekmek zorunda kalacak mıyım.Eski halime tekrar döner miyim.Lütfen yardım edin arkadaşlar,her türlü önerinizi bekliyorum...

aay çok sinirlendim yaaa kesinlikle şikayet et o kuaförü bu şekldeyken gitt hemde

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız,yardımlarınız için.Çoğunuzun önerdiği gibi kadına gidip hesabını sormak en doğru olanı ama gerçekten bunu yapabilecek biri değilim.Kavga tarzı olayları hiç sevmem,oyüzden nekadar uzak kalırsam o kadar iyi.yapamıyorum. Gözaltlarıma gerçekten eskiden olmayan çizgiler oturmuş durumda.Ama bunlar benden önce de vardı diye iddia edebilir öyle değilmi?

Merhaba kızlar,

:) dönersin üzülme.en fazla 1 hafta sürer.cildini bu arada bol bol nemlendir.kurursa düzelmesi daha zor oluyor

Gittim arkadaşlar bugün cildiyeciye.Gözaltımdan çok cildimdeki sivilcelerle ilgilendi ama:) ben gözaltım için gittim,dinledi sorunumu ama o daha çok sivilcelerle ilgilendi onlara da iki tane ilaç yazdı.Gözaltımdaki durum için tahriş olmuş dedi,Hametan diye bir krem yazdı.Sizce işe yarar mı bu krem?Üstünde cilt yanığı,tahrişler ve pişiklerde yazıyor.Ama benim göz altım için bunu yazdı.Sivilceler içinse benzamycin krem ve monodoks antibiyotik yazdı.Antibiyotik tedavisinde sivilcelerin iz bırakarak geçtiğini duydum ben hep,siz ne biliyorsunuz bu konuda.eğer öyleyse kullanmayım onu.

Bu arada sizin iyileşmem için önerdiğiniz arnica,sebamedin bebe sabunu ve bunlar gibi önerdiğiniz not ettiğim ürünleri almak istiyordum aslında,nebileyim denendiği için demekki şifalı olanlar bunlar demiştim ama doktor diğer saydıklarımı yazınca onları aldım.doğru mu yaptım bilmiyorum..

Son düzenleme:
ağda sıcak gelediği için ya da tahriş ettiği için morartmıştır. ben nereme ağda yapsam her yerim morarıyo ama geçer korkma. yüz ayrı bir konu tabi ama mutlaka geçer. doktora görün işini şansa bırakma. ama makyaj yapma sakın mikrop kapabilirsin ya da yaranın iyileşmesini geciktirebilir. ağlamamaya da çalış yakmasın yüzünü. hiç korkma geçecektir.

teşekkürler kubra.ama sanırım bugün yanlış bir doktor tercih ettim.aldığım ilaçları netten araştırdım da pek başarılı ilaçlar değiller benim anladığım.neyapalım önümüzde finaller varken hangi doktora gitmeli araştıracak vaktim de yoktu.

Çok geçmiş olsun. Çok çok üzüldüm.

Aslında böylesine hassas konularda gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor. Her ne olursa olsun, işini kötü yapan insanlar benim oldum olası en hazetmediğim insanlardır.

Tanımladığınız kadarıyla, zaten böyle bir konuda, hem de yüzünüz söz konusuyken cesaret edip bu işi o bayanın ellerine bırakmakla başlamış herşey.

Başedemeyeceğiniz izlenimi verdiği için bulaşmak istemiyorsunuz gibi anladım yazdıklarınızdan.
Belki kavga döğüş olarak değil ama yüzünüzün bu halini görmesini sağlayabilirsiniz.

Olan olmuş artık. Size bir faydası olmayacaktır lakin, en azından başka insanların da aynı şeyi yaşamaması adına ve işini biraz daha titizlikle yapması adına belki faydası olur mu? orası da meçhul, anlattığınız tanımlamadan vardığım sonuca göre. Bu konuda kendi adınıza en doğru kararı verebilecek olan yine siz olacaksınızdır. Çünkü böyle bir olaydan sonra herkes kendine özgü bir hareket ve davranış tarzı belirleyeceği için, yine en doğru kararı kendiniz vereceksinizdir.

Cildimiz ana hatlarıyla üç önemli katmandan oluşur. Normal cilt problemlerinde veya cildin ihtiyacı olan şeylerde, etkileri bu şekilde değerlendirmek çok önemli.

Fakat küçük de olsa hırpalanmalar ve ağdanın yüzden ayrılması esnasındaki etkilerden en önemlisi, kılcal damarlarda meydana gelen kanamalar nedeniyle morarma olarak ortaya çıkar çoğunlukla. Ki, gözaltı derimiz insan vücudundaki en hassas ve ihtimam gösterilmesi gereken bir yapıda olması yanında, aynı zamanda o bölgeden difüzyon yoluyla alınan veya o bölgeye sürülen herşeyin yine en önemli organımız olan gözlerimizi de direk etkilemesi bakımından bir kat daha önem arzeden bir bölümdür gözaltı ve gözçevresi.

Zaten ağda gibi birşeyden böylesi etkilenmişken, üzerine o kadar ağlama ve üzülme eklenince doğal olarak biraz daha kötü olmuştur o bölge.

Ama bahsettiğiniz ve kalıcı olur mu dediğiniz çizgilerin derinliği biraz da şu anda gözaltındaki bölgede meydana gelen şişlikten ötürüdür.

Kalıcı olacağını sanmıyorum. Yapmanız gerekenlerle ilgili olarak ise, benim söyleyeceğim bir şey yok ne yazık ki.

Geçmiş olsun.

Gittim arkadaşlar bugün cildiyeciye.Gözaltımdan çok cildimdeki sivilcelerle ilgilendi ama:) ben gözaltım için gittim,dinledi sorunumu ama o daha çok sivilcelerle ilgilendi onlara da iki tane ilaç yazdı.Gözaltımdaki durum için tahriş olmuş dedi,Hametan diye bir krem yazdı.Sizce işe yarar mı bu krem?Üstünde cilt yanığı,tahrişler ve pişiklerde yazıyor.Ama benim göz altım için bunu yazdı.Sivilceler içinse benzamycin krem ve monodoks antibiyotik yazdı.Antibiyotik tedavisinde sivilcelerin iz bırakarak geçtiğini duydum ben hep,siz ne biliyorsunuz bu konuda.eğer öyleyse kullanmayım onu.

Bu arada sizin iyileşmem için önerdiğiniz arnica,sebamedin bebe sabunu ve bunlar gibi önerdiğiniz not ettiğim ürünleri almak istiyordum aslında,nebileyim denendiği için demekki şifalı olanlar bunlar demiştim ama doktor diğer saydıklarımı yazınca onları aldım.doğru mu yaptım bilmiyorum..

ilaçların hepsinin isimlerini yanına alıp bir eczacıya sorun. eğer aynı görevi görenler varsa, forumdan arkadaşların tavsiye ettiğini de alırsınız ama bence dr önerisine öncelik verin. duruma en uygunu o yazmışstır diye umuyorum. (bazen dr lar anlaşmalı firmaların ilaçlarını yazıyorlar maalesef. o yüzden tanıdık bir eczaneden, eczacının fikrini alın). ilacı birkaç gün kullanıp kontrole gidin aynı dr a. iyileşme olmazsa ilacı değiştirebilir.

X