• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda Sonrası Folliex Kullanan Var mı ?

Valla bioder serumda 60 mış folliex de 60 bide gutto mu ne var o biraz ucuz gibi. şaşırdım bende hangisini alsam. deneyende yok galiba folliex?

şuan piyasada aralarında en iyisi olan yabancı ülkelerde satışa sunulan bikaç solsüyon
biri vaniqa diğeride kalo bence
en çok bunlarla ilgili etkili olmuş yorumlar okudum
ama türkiyede deneyen yok sanırım bunları
vaniqa pahalı ama kalo çok pahalı değil fakat y.dışından temin edince kargo işin içine giriyor bu durumda artıyor fiyat ,eğer y.dışından tanıdık biri aracılığıyla elden getirtilirse deneme fırsatı daha kolay doğmuş olur

kızlar bende kullandım yaklaşık 1 ay önce hala çıkan pek bişi yok. yani adamların dediği gibi ilk seansta tüy alma süren % 50 uzuyo(muş) öyle diyolardı. ve dedikleri gibi. güzel bi ürün gibi geldi bana.

kızlar bende kullandım yaklaşık 1 ay önce hala çıkan pek bişi yok. yani adamların dediği gibi ilk seansta tüy alma süren % 50 uzuyo(muş) öyle diyolardı. ve dedikleri gibi. güzel bi ürün gibi geldi bana.

Ayşegül sakın kaybolma, seni takipteyim :D
Mutlaka önümüzdeki aylardada yaz takip etcem burdan
Sonunda bi denek buldum
hihoyyyt
şaka yerimseniben

heheheh
tamam tatliş kaybolmam bi yere bu hafta sonu 2. seansımı uygulayağagım kısmet olursa . bekleyin beni anacığımmmmmmmm:lepi:

Bikini bölgesine kaç seans uyguladım hala bir fark göremedim :delphin:
Folliex de yalan olacak galiba:kızgın:

aysegul yalan değil der island yalan der ne olacak bu tuyler:1shok:

Ben sadece deneyimimi paylaştım inanıp inanmamak size kalmış.
Şuan için bir gelişme yok. Böyle olduğu halde bu ürünü kesinlikle almalısınız mı deseydim.:delphin:

yaw kızlar 2 seansı uyguladım gecen hafta. 1 hafta geçti geçmedi tüyler çıkmaya basladı. ilk seansımda böle olmamışti. adet olmdan bi gün önce ağda yaptım. tahminim regl ile alakalı. hormonlar değişiyor ya. bakalım. bu hafta sonu tekrar eğda yapcam çıkan tüylere. bu seferde kısa süerde çıkarsa almayın. uzun sürede cıkarsa sonuç iyi alırsınız

yaw kızlar 2 seansı uyguladım gecen hafta. 1 hafta geçti geçmedi tüyler çıkmaya basladı. ilk seansımda böle olmamışti. adet olmdan bi gün önce ağda yaptım. tahminim regl ile alakalı. hormonlar değişiyor ya. bakalım. bu hafta sonu tekrar eğda yapcam çıkan tüylere. bu seferde kısa süerde çıkarsa almayın. uzun sürede cıkarsa sonuç iyi alırsınız

Canım ben kaç seans oldu uyguluyorum ne bir azalma var tüylerde ne de süresi uzadı:oklava:
Maalesefki bu ürün de fos çıktı.
Kendi adıma tavsiye etmiyorum bu ürünü:delphin:

ya arkadaşlar sırf sorularınıza cvp vermek için üye oldum sakın almayın şu kremi mahfoldum yaa üstelik 3 kutu birden almıştım heryerim kabardı felaket bir kaşıntı ve yanma yaptı bana alerji yaptı sanıp kardeşime verdim onda da aynı şeyler oldu ve görümceme de üstelik bu firma şuan yokoldu hiçbiryerde ürünleri kalmadı son stoklarını da satmaya çalışıyorlar aman inanmayın

aaa şimdi merak edip sitesini tıkladım
açılmıyor linki
çok geçmiş olsun ,neden insanları kandırıyorlar böyle hiç anlayamıyorum

Ben de binbir umutlarla aldım satıcısı kendinden o kadar eminki...
Düzenli kullandım sonuç koca bir sıfır:oklava:
Üstelik çok tüylü biri de değilimdir tüyleri yok etmeyi bırakın çıkma süresini bile uzatmadı.
Bu yorumlarımı kendi sitesinde de yazdım bana neslimin ilk ve son örneğiymişim gibi davrandılar işe yaramaması imkansızmış falan filan. Ama yok işte bir halt olmadı allahtan alerji yapmadı.
jassmincik senin adına üzüldüm canım umarım geçmiştir.

sırf şuraya yorumumu yazmak için üye oldum
1.5 ay önce inanılmaz geveze bi adamdan nerdeyse zorla aldım ürünü
eve geldim kazık yedim diye baya dövündüm yorumları okuyunca netten
ama para boşa gitmesin diye işe yaramıycana emin olarak sürdüm pis kokusuna rağmen
şu an tüy müy yok kolumun altında inanmıyorum valla. ama bekliyorum hiç mi çıkmıycak yoksa geciktiriyomu
geciktiriyosa da aletle alınca 5 güne çıkna tüyler iki hafta olcak çıkmadı valla

haberiniz olsun
benden haberler bu
bakarım yine hiç çıkmassa haber veririm

alerji yapıomu diye deneyin önce atlamayın tabii heryerinize sürmeyin önce bence de

Merhaba arkadaşlar;

Yeni çıkan folliex ağda sonrası bakım kremini kullanmaya başladım nişanlım sayesinde.iki aydır kullanıyorum..bacaklarımda inannılmaz değişim yaşadım..çkıllar okadar çok inceldi ki ben hala şok içerisindeyim.....herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum.GUTTO ürününden çok daha iyi.ve arkadaşlar çakmaları piyasada çok fazla.orjinal olmasına dikkat edin.aşağıda vereceğim adreste hem ekonomik hem orjinal..asrkadasım olmıstı aktardan hem pahalı hem de çakma çıktı .o yüzden verdiğim adresi kullanırsanız bana minnettar kalacaksınız...yaz geldi ve bacaklarım şükür ki eskisinden çok daha iyi...

" Folliex Tüy Azaltıcı Krem Bilgi Sitesi " sitesinden satın almıştım siz de buradan sipariş verebilirsiniz ben 49 TL kargo dahil satın almıştım arkadaşlar.

Back