• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda Sonrası Folliex Kullanan Var mı ?

Island merakla bekliyoruz canım sendeki sonuçları. Eğer gerçekten başarılı olursa bende alırım. Ben yüz tüylerim için kullanmak istiyorum. Sitesini bende okudum çok iddialılar ama bu güne kadar hep iddialı oluyorlar ama sonuç alamıyoruz. İnşallah gerçekten başarılı bir üründür.

Island merakla bekliyoruz canım sendeki sonuçları. Eğer gerçekten başarılı olursa bende alırım. Ben yüz tüylerim için kullanmak istiyorum. Sitesini bende okudum çok iddialılar ama bu güne kadar hep iddialı oluyorlar ama sonuç alamıyoruz. İnşallah gerçekten başarılı bir üründür.

Ürünü göndermişler sanırım yarın gidip alıcam Ptt'den.
Merak etmeyin canım gelişmeleri yazıcam tabiki...hihoyyyt

"Sevgili Folliex kullanıcıları sevgili Kimyagerimiz üniversite laboratuvarında bu ürün üzerinde çalışırken hep kadınları düşünerek çalışmalarını sürdürdü. Önce kadına saygı ve nezaket diyerek bu işe yoğunluğunu verdi. Neydi bu saygı. Öncelikle kullanım. Bu tip ürünleri yapanlar ya kadınları tanımıyor ya da tamamen ticari düşünüyorlardı. Hangi kadın üst üste dört beş gün hatta bir ay boyunca hergün bir ürünü bacağına sürebilir ki. Biz yapmış olduğumuz araştırmalarda şunu gördük. Kadına saygı yok. Her gün süreceksiniz ürünü çabuk bitireceksiniz ve hemen bir daha alacaksınız. Başarısız ürünlerde bile kullanım hep böyle. Amaç tamamen ticari. Sadece paranızı ödeyin ve ürünü alın sorgulamak hesap sormak yok. Kadına saygı ve nezaket yok. Folliex yakın zamanda diğer bu tip ürün satıcılarının hedefi haline gelecek bunu biliyoruz. Çünkü biz doğru bir iş yaptık ve doğru kullanımla sizlerin hizmetine soktuk. Piyasada satılan üç beş TL'lik saçma sapan ürünler gibi amacımız sadece kadınların sırtından para kazanmak değil. O kadar uyanık davranıyorlar ki 20 TL'ye sattıkları ürünü size hergün kullandırıp bir ayda 3 veya 4 kutu kullanacak şekilde tarif veriyorlar. Sizlere saygıları yok. Saygısız birilerinden Nezaket zaten beklenemez. Onun için bizler hangi ürünü üretirsek üretelim öncelikle sizlere danışıyor ve sizlerin rehberliğinde bu ürünleri geliştiriyoruz. Folliex'te de bu böyle oldu. Bir çok üyemiz gerek deneme safhasında, gerekse diğer detaylar konusunda bize çok yardımcı oldular. Size olan saygımız bizi buna mecbur kıldı. Ve sonunda ortaya FOLLİEX gibi mucize bir ürün çıktı. Biz iyi ve doğru bir şey yaptık. İyi olan şeylerin reklama ihtiyacı yoktur. O zaman içinde hakettiği yere ulaşır. Saygılarımızla..."

Arkadaşlar site yöneticisinin yazmış olduğu yazıyı buraya kopyaladım. Adamlar o kadar kendilerinden emin konuşuyorlar ki sanki bir mucize yaratmışlar gibi. Lütfen kullanıcılardan çok acil yorum bekliyoruz. Dedikleri gibiyse süper bişey bu ya..

capilex bitkiderman bioder karınca yumurtası yağı...heppppsini kullandım bi halt etmediler..buna güvenmek istiyorum ama zorrrrr :S:S

Kızlar ürünü aldım bugün ve hemen kullandım bakalım sonuçları nasıl olucak?
Zaman geçsin ben size yazacağım yorumlarımıhihoyyyt

Kızlar ürünü aldım bugün ve hemen kullandım bakalım sonuçları nasıl olucak?
Zaman geçsin ben size yazacağım yorumlarımıhihoyyyt

merakla bekliyoruz nasıl sonuçlar vereceğini
çok iddalı konuşuyorlar inşallah konuştukları gibidir eğer öyleyse bende alır kullanırım ve işe yararsada helal olsun derim

Kızlar kızmayın ama lütfen 'gerçekten' olumlu neticeler alıyorsanız ne ala bu folliex.ten ama almıyrsanız kimse yanıltmasın..biliyorsunuz ki bıktık boş ümitlerden..bi emin olsam hemen alcağım..

kızlar islandan cesaret alarak bende ürünü bugün sipariş ettim...50 tl. 1 ay sonra sonucu iletirim..umarım işe yarar

Canım benim ben ümit verici hiçbir şey söylemedimki:sm_confused:
Daha ilk kez kullandım folliexi.
İnşallah dediğiniz gibi güzel haberler veririm.
Bu arada ürünün satıcısı şaşırtıcı bir şekilde kendinden emin, ürününe çok güveniyor.
Ben ürünü alırken ne olursa olsun olumlu-olumsuz gerçek sonuçları paylaş dedi.
Tabi ki öyle yapacağım. İnşallah işe yarar kızlar ben buraya yazacağım, hiç merak etmeyin.yerimseniben

Ya kızlar bu da ürünü geliştiren kimyagerin yazısı. Sitesine bugün yazmış okudum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim. Galiba bu adamlar bu işi becerecek. Umarım becerirler.
"merhaba arkadaşlar.
Tüy yok etmek için bir şeyler yapılabileceğini ilk duyduğumuzda, bu tarz birçok ürün olduğunu da öğrendik. Bazılarının kullanımlarını ve etkilerini soruşturduk. İyi sonuçlardan bahsedenlerde oldu fakat çoğunluk bu tarz bir üründen yeterince memnun değildi.
Düşündük; “neden etkisiz bir ürün yapılsın ve piyasaya sürülsün?”, “neden bu kadar yatırım bir yalan üzerine kurulsun?” Bu kadar kötü bir üretim olmaması gerekir diye düşündük.

Uzun bir süre diğer ürünleri kullanan ve memnun olmayanlarla görüştük ve bunun üzerine folliex' i geliştirdik.

Bir ürünün laboratuarda etkili bulunması ya da bilimsel bir çalışmada etkili olması demek, o ürünün kullanım sahasında etkili olması demek değildir.
Çünkü laboratuar şartlarında gönüllü kişileri bulursunuz ve onlara sizin istediğiniz gibi ürünü kullandırırsınız iyi bir formül yapmışsanız etkiyi görürsünüz. Olay biter.

Peki bu ürün piyasaya çıktığında bunu kullanacak kişilerin tam sizin dediğiniz gibi yani laboratuardaki gönüllüler gibi bu ürünü kullanacaklarmı...?

Kesinlikle hayır.

Eğer yaptığınız ürünü kullanacak kişilerin yaşam tarzlarını bilmezseniz ve onların hayatlarını nasıl geçirdiğini anlamazsanız ve hatta buna hiç önem vermezseniz, önem verilmesi gereğini bilmezseniz yaptığınız şey laboratuarda etkili fakat sahada etkisiz bir ürün olur. Kalıcı olmazsınız.

Bir ürünü üretirken kullanıcıya saygı ve nezaket şarttır. Yoksa sadece reklâmların gücü ile bir süre idare edebilirsiniz.
Biz elimizden geldiğince ve aklımızın yettiğince kullanıcıların yaşam tarzlarına saygı göstermeye ve onların bu ürünü kullanırlarken ne hissedeceğini düşünmeye çalıştık ve ortaya bu ürün çıktı.
Çok fazla kullanıcıdan (kullanmadan tepki gösterenler hariç) aldığımız samimi övgü dolu tepkiler. Bizi daha iyiler için cesaretlendiriyor.
Şu an yapabildiğimizin en iyisini size sunduk.

folliex’in kullanımı pratiktir sadece ağda için ayırdığınız süreye bir yarım saat daha ekleyeceksiniz o kadar. Bu işlemi 4 yada 5 kere yaparsanız kesinlikle tatmin edici etkiyi göreceksiniz.folliex sürüldükten sonra cildiniz yağlı kokulu yada yapış yapış kalmaz. Elbisenizi giyer gidersiniz. Yıkanmanıza gerek yoktur (isteyen yıkanabilir ama 1-2 saat kadar sonra olmasını öneriyoruz)
folliex ister inanın ister inanmayın sizi tüy sorunundan kurtaracaktır. Biz bunu biliyoruz.

Eğer ağda yapabiliyorsanız bence en iyi çözüm folliex dir."

Son düzenleme:
Bne de merak eder oldum bu ürünü...bilmiyorum,henüz çok düzenli kullanıp sonuç almış olanı görmedim?var mı?

şekerlerrrrrrrrrrrrrr ürün ulaştı elime . bekleyin bugun deniycem yüz için. yazışırız sonra yine. çok deil 1 hafta sonra anlatırım deneyimlerimi ok. hadi bybybyby öptüm kızlarrrrrrr

kızlar şimdi mail attım ürünün sitesinden. dedimki ürününüze bu kadar güveniyorsanız numune dağıtımı yada ücretsiz olmayacaksa cüzzi miktarda numune satışı yapın deneyelim işe yararsa alalım dedim bakalım ne cevap verecekler.

aysegul takibimdesin..1ay boyunca her hafta bilgilendirebilrsen seviniriz ;) tüysüz kılsız günler...:D

Ya kızlar bu da ürünü geliştiren kimyagerin yazısı. Sitesine bugün yazmış okudum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim. Galiba bu adamlar bu işi becerecek. Umarım becerirler.
"merhaba arkadaşlar.
Tüy yok etmek için bir şeyler yapılabileceğini ilk duyduğumuzda, bu tarz birçok ürün olduğunu da öğrendik. Bazılarının kullanımlarını ve etkilerini soruşturduk. İyi sonuçlardan bahsedenlerde oldu fakat çoğunluk bu tarz bir üründen yeterince memnun değildi.
Düşündük; “neden etkisiz bir ürün yapılsın ve piyasaya sürülsün?”, “neden bu kadar yatırım bir yalan üzerine kurulsun?” Bu kadar kötü bir üretim olmaması gerekir diye düşündük.

Uzun bir süre diğer ürünleri kullanan ve memnun olmayanlarla görüştük ve bunun üzerine folliex' i geliştirdik.

Bir ürünün laboratuarda etkili bulunması ya da bilimsel bir çalışmada etkili olması demek, o ürünün kullanım sahasında etkili olması demek değildir.
Çünkü laboratuar şartlarında gönüllü kişileri bulursunuz ve onlara sizin istediğiniz gibi ürünü kullandırırsınız iyi bir formül yapmışsanız etkiyi görürsünüz. Olay biter.

Peki bu ürün piyasaya çıktığında bunu kullanacak kişilerin tam sizin dediğiniz gibi yani laboratuardaki gönüllüler gibi bu ürünü kullanacaklarmı...?

Kesinlikle hayır.

Eğer yaptığınız ürünü kullanacak kişilerin yaşam tarzlarını bilmezseniz ve onların hayatlarını nasıl geçirdiğini anlamazsanız ve hatta buna hiç önem vermezseniz, önem verilmesi gereğini bilmezseniz yaptığınız şey laboratuarda etkili fakat sahada etkisiz bir ürün olur. Kalıcı olmazsınız.

Bir ürünü üretirken kullanıcıya saygı ve nezaket şarttır. Yoksa sadece reklâmların gücü ile bir süre idare edebilirsiniz.
Biz elimizden geldiğince ve aklımızın yettiğince kullanıcıların yaşam tarzlarına saygı göstermeye ve onların bu ürünü kullanırlarken ne hissedeceğini düşünmeye çalıştık ve ortaya bu ürün çıktı.
Çok fazla kullanıcıdan (kullanmadan tepki gösterenler hariç) aldığımız samimi övgü dolu tepkiler. Bizi daha iyiler için cesaretlendiriyor.
Şu an yapabildiğimizin en iyisini size sunduk.

folliex’in kullanımı pratiktir sadece ağda için ayırdığınız süreye bir yarım saat daha ekleyeceksiniz o kadar. Bu işlemi 4 yada 5 kere yaparsanız kesinlikle tatmin edici etkiyi göreceksiniz.folliex sürüldükten sonra cildiniz yağlı kokulu yada yapış yapış kalmaz. Elbisenizi giyer gidersiniz. Yıkanmanıza gerek yoktur (isteyen yıkanabilir ama 1-2 saat kadar sonra olmasını öneriyoruz)
folliex ister inanın ister inanmayın sizi tüy sorunundan kurtaracaktır. Biz bunu biliyoruz.

Eğer ağda yapabiliyorsanız bence en iyi çözüm folliex dir."

:enbuyukkk: Kimyager değil tekerleme uzmanı sanki çok fazla laf kalabalığı yapmak soru sorulmasına fırsat tanımamak demektir gelecek sorular aynı şekilde geçiştirilir bende güven uyandırmadı sizi bilmem.şakkıdı

kesinlikle hayır yazısının altındaki paragrafı almak istemiştim yalnızca olmadı. orayı okursanız anlarsınız arkadaşlar :)

Back