- Konu Sahibi bayankahkaha
kızlar ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum ama hala kuşkularım var 60 lira da az para değil yani çöpe atmak istemiyorum. Yok mu kullanıp memnun kalan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tubacım yazdığını yani yorumunu anlayamadım. Adam ne yazmış orada bizim aleyhimize?
arkadaşım dikkatli okumadın sanırım aleyhimize bişey demiş demedim:1no2: Açıklamasındaki bir paragrafa dikkatinizi çekmek istedim. Sanki fazla şey anlatır gibi çok fazla laf kalabalığı yapıp tekerleme söyler gibi bi açıklamayla ürünü anlatmaya çabalıyor. Lütfen biraz açıklamayı dikkatli okuyun ve sizlere soruyorum arkadaşım siz olsaydınız böyle muhteşem bir ürünün yaratıcısı, ürününden emin biri olarak kocaman 1 sayfa yazıyı böyle laf kalabalığı ilemi tanıtırdınız. Şahsen ben ürünümden eminsem aynı sözleri defalarca tekrarlayarak laf kalabalığı yapıp dikkati başka yöne çekip insanları şaşırtıp affalatmak yerine daha net belirleyici öz konuşurdum. Haa bu benim fikrim ve gözlemlediğim olurda gözünden kaçıran olursa bi daha okusun bana hak verir veya vermez herkesin kendi tercihi bunuda paylaşmak istedim.:a015:
SLM bence buradaki tabirler çok kaba site yöneticisinin gerçek emeğe saygısı yok bence ne demek saygısız birinden nezaket beklenmez asıl nezaketsizlik kendi ürününü tanıtırken başkalarını karalamak tır bence ne demek insanları kandırmak ben 25 tl ye aldığım ürünü 1 yıl kullandım nerdeyse bu da 7-8 seans demek oluyor bir kutu bir seansta bitermi hiç yani çok kınıyorum lütfen sahte olanlara bende çok karşıyım başkalarının emeğine konanlarada ama böyle insanlara ki emek vermiş ürününü kanıtlamış her türlü testlerden ve onaylardan geçmiş ürünlere bunu yapmayalım günah yahu .yine söylüyorum sahte ve emeksiz sağlıksız olanları ayıralım ama gerçekten işine saygı duyanları doğru dürüst çalışanları lütfen ayrı tutalım çok çok sinirlendim .ayrıca bu ürünlerden kullanan bizlerde saygısızlık ediyorlar evet o ürünü 4 gün üst üste bacağıma da sürerim başka yerimede kimseyi ilgilendirmez ürününü kendi özellikleriyle kiseyle kıyaslamadan tanıtsanıza.ama reklam yapmış para harcamış bilinen markaları kullanmak daha kolay.lütfen kimseyle uğraşmadan malınızı tanıtın satın .ARKADAŞIM bunu alıntı yapmışsın sözüm sana değil ama ben böyle şeylere çok kızıyor ve üzülüyorum .hatta emeğe saygısızlık beni delirtiyor"Sevgili Folliex kullanıcıları sevgili Kimyagerimiz üniversite laboratuvarında bu ürün üzerinde çalışırken hep kadınları düşünerek çalışmalarını sürdürdü. Önce kadına saygı ve nezaket diyerek bu işe yoğunluğunu verdi. Neydi bu saygı. Öncelikle kullanım. Bu tip ürünleri yapanlar ya kadınları tanımıyor ya da tamamen ticari düşünüyorlardı. Hangi kadın üst üste dört beş gün hatta bir ay boyunca hergün bir ürünü bacağına sürebilir ki. Biz yapmış olduğumuz araştırmalarda şunu gördük. Kadına saygı yok. Her gün süreceksiniz ürünü çabuk bitireceksiniz ve hemen bir daha alacaksınız. Başarısız ürünlerde bile kullanım hep böyle. Amaç tamamen ticari. Sadece paranızı ödeyin ve ürünü alın sorgulamak hesap sormak yok. Kadına saygı ve nezaket yok. Folliex yakın zamanda diğer bu tip ürün satıcılarının hedefi haline gelecek bunu biliyoruz. Çünkü biz doğru bir iş yaptık ve doğru kullanımla sizlerin hizmetine soktuk. Piyasada satılan üç beş TL'lik saçma sapan ürünler gibi amacımız sadece kadınların sırtından para kazanmak değil. O kadar uyanık davranıyorlar ki 20 TL'ye sattıkları ürünü size hergün kullandırıp bir ayda 3 veya 4 kutu kullanacak şekilde tarif veriyorlar. Sizlere saygıları yok. Saygısız birilerinden Nezaket zaten beklenemez. Onun için bizler hangi ürünü üretirsek üretelim öncelikle sizlere danışıyor ve sizlerin rehberliğinde bu ürünleri geliştiriyoruz. Folliex'te de bu böyle oldu. Bir çok üyemiz gerek deneme safhasında, gerekse diğer detaylar konusunda bize çok yardımcı oldular. Size olan saygımız bizi buna mecbur kıldı. Ve sonunda ortaya FOLLİEX gibi mucize bir ürün çıktı. Biz iyi ve doğru bir şey yaptık. İyi olan şeylerin reklama ihtiyacı yoktur. O zaman içinde hakettiği yere ulaşır. Saygılarımızla..."
Arkadaşlar site yöneticisinin yazmış olduğu yazıyı buraya kopyaladım. Adamlar o kadar kendilerinden emin konuşuyorlar ki sanki bir mucize yaratmışlar gibi. Lütfen kullanıcılardan çok acil yorum bekliyoruz. Dedikleri gibiyse süper bişey bu ya..
bencede 4-5 uygulamadan sonra sağlıklı sonuç belli olurcanım enazından şöyle bi 4-5uygulamadna sonra sonuç değerlendirebilirsin yani zaman olarak 1.5-2ayı alır en az.
agda sonrası sivilcelerime hiçbi etkisi olmadı bi sivilce çıktıki kızlar gören aaaaaaaaa die bağırır yani. neyse o deil de yüzümü bugun dahil 4 gün önce aldırdım ve sürdüm ama masallah yüzüm 4 gün snra bile alınacak duruma geldi.
ne diyim şimdi etkili mi yoksa etkisiz mi? siz karar verin