• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda Sonrası Folliex Kullanan Var mı ?

merhaba arkadaşlar.komşum almıştı.ve sizlere sonuçları yazarım demiştim.bayagı memnun kalmış.tüyler bayagı azalmış.özellikle yüzünde çıkan tüyler eskisi gibi degilmiş.
yeni gelişmeler olursa yazarım inş.

arkadaşım kullanmadan böle hemen çekilin yazmak doğrumu gerçekten kullanan ve verim alan kişiler oluyorsa katı olmamak lazım bence ayrıca o hatice dene hanıma fazla hoşgörülü bile olmuşlar o kadr yazı yazmış kaba biri bence ürünü bende tanımıyorum ama her aldığımız şeyde memnunmu kaldık hayır hangi biriine bu kadar fırçalayabildik umarım dedikleri gibi kaliteli bişedir denemek istiyorum ama duyan olmadığı için bende terddütlüyüm.Ayrıca kimyagere msj yazdım oda karşılık verdi bende sitenin kaldırıldığını düşünenlerdenim ama kullananlardan umarım güzel şeyler duyarsam bende kullanmak istiyorum

ızlar bu follex BDS denen karınca yumurtasıyla aynıymış yani firma aynıymış doğrumu ki eğer öyleyde bunların içinde karınca yum.yağı yok aldanmayın .başka maddeler kullanılıyor ve karıncayla alakası yok üniversite falan filan hikaye gibi geliyor .ama sitesini bi inceliim bakıyım belge ve ıspatlar varmı.ondansonra bakarız

sadece en az 3 aylık düzenli kullanan arkadaş varsa onların yorumlarını bekliyorum sahteyse kim almak ister yok galiba bu sorundan kurtulmak ama kimyager diyorki meilleştikte neden çok fayydalı ise kadınlar kulubünde net bir yorum yok dedim sizin hakkınızda oda iyi sonuç aldıklarına bağlıyoruz memnuniyeti 1-2 kelimede olsa yakınlarındaki kişilerin bile yazmadığını söyledi kötü sonuç olsaydı mutlaka taşlardılar yorumlar iyi olduğundan ullananlar devam ediyor bişede yazmıyorlar diyor sizce ne kadar doğru ?

Lütfen topiği dağıtmayalım. Buradaki konu ne gutto ne de bir tartışma konusu:mymeka:
Konu oldukça açık: Folliex kullananların yorumları. Eğer başka bir derdiniz varsa rica ediyorum ilgili yere bir topic açın ve derdinizi orada anlatın. İnsanlar folliexle ilgili yorumları paylaşmak, fikir edinmek için bu konuyu takip ediyor. Her yeni yorumda alakasız mesajlar görmek canımı sıkmaya başladı.:delphin:
Lütfen bu başlıkta sadece Folliex ile ilgili görüşlerinizi saygı çerçevesinde yazın da konu kilitlenmesin:1closedeyes:

Sevgili Bodrumdayaz sizin yazılarınız üzerine bende guttoyu araştırdım. Guttonun onayı da diğerleri gibi. Standart üretim iznini sağlık bakanlığının 5324 sayılı kozmetik kanununa göre vermişler. Bu genel bir onay. Bu belge Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü Bildirim kayıt Belgesi. Onay almak için etkinlik ve alerjik testlerinin bakanlık tarafından incelenmesi gerekir demişsin. Guttonun etkinlik raporlarına baktım. Pek bana inandırıcı gelmedi. Üniversitede yapılmış bir etkinlik testi göremedim.Bir rapor gördüm Dr.Med.Dermatoloji uzmanı diye. Tüy azaltıcı etki diye yazılmış. Hangi üniversiteden bu uzman acaba. Soyadı filan yokmu ya da çalıştığı üniversite. Ben bioderin üniversite etkinlik testlerinede baktım. Orada inanılmaz detaylı bilgiler var. Üniversitelerin adları yapılan etkinlik testlerinin bilimsel sonuçları çok detaylı bir şekilde verilmiş. Guttonun etkinlik testini sanki birileri öylesine yazmış gibi. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Guttonun sağlık bakanlığı onayıda standart her firmanın elinde olan üretim onayı. Amacım guttoyu veya bir başka ürünü karalamak değil ama guttonun diğer ürün sahiplerinin onaylarından farklı bir onayları olmadığını hatta etkinlik deneylerinin hiçbir üniversiteden yapılmadığını burada belirtmek istedim.

evrimece BİODERi araştırmışsın her türlü etkinlik testlerinin sonuçları, üniversite adları,onayları demişsinde ben bioder serumu 1 yıl aksatmadan kullandım bir tane tüyümü bile azaltmadı.Bunun sebebinide araştırırmısın zahmet olmazsa.Herkes kafasına göre konusuyo isteyen alır dener memnun kalmazsada kullanmaz bu kadar yani...Kullananların yorumları önemli burda...

evrimece BİODERi araştırmışsın her türlü etkinlik testlerinin sonuçları, üniversite adları,onayları demişsinde ben bioder serumu 1 yıl aksatmadan kullandım bir tane tüyümü bile azaltmadı.Bunun sebebinide araştırırmısın zahmet olmazsa.Herkes kafasına göre konusuyo isteyen alır dener memnun kalmazsada kullanmaz bu kadar yani...Kullananların yorumları önemli burda...

Bioderin üniversite etkinlik sonuçlarını kimse okumuyor ki. Okusalar bioderin ne kadar başarısız olduğunu zaten oradan görecekler. Herkes reklamla ürün satın alıyor. Siz okudunuzmu bioderin etkinlik raporlarını. Bence okuyun ve ne kadar başarısız olduğunu görün. Ben etkinlik testine örnek olarak orayı gösterdim. Üniversitelerin isimleri yapılan tetkikler hepsi detaylı bir şekilde yazılmış. Guttonun etkinlik testi diye gösterdiği kağıdı görünce insan şok oluyor. Bunlar herkesi cahil yerine koyuyorlar.

Selam. İzmit carrefourda bulunan eczaneden folliex aldım ve hafta sonu kullanmaya başlayacağım. Bende deneyimlerimi buradan paylaşmak istiyorum. Umarım güzel sonuçlar alırım ve sizlerle paylaşırım.

ben şunu yice anladım hiçte folliex i kullan yok sitelerinde iddaalılar ama reklam berbat uyduruk bişe bende çok kullanmak isteyenlerdendim ama baksana tala için yorumları okumaktan sıkıldım ama bu hiçbişe yok negatif bence

kadınların güzellik merakından yola çıkan kişilerin uydurması heralde şu folliex bioder tala falan . işe yarayan hiç biri yok. folliex in sitesindeki yorumları okudum hep " ay çok güzel sağolun varolun" bi tane olumsuz yorum göremedim. kanmmak en iyisi sanırım. tüysüz yarınlar yok.:1shok::enbuyukkk:
eczanelerde bulabşlrisin Niobem

arkadaşalar ben aldım follex ilk kullanımdan sonra pek fark olmadı.. sadece 1 kez kullandım..bugün 2. ye kullanıcam..almayı düşünenler varsa biraz sabretsin..3. yada 4. kullanımdan sonra işe yarayıp yaramadığı belli olur diye düşünüyorum buraya düzenli olrak gelişmeleri yazıcam..umarım işe yarar

arkadaşalar ben aldım follex ilk kullanımdan sonra pek fark olmadı.. sadece 1 kez kullandım..bugün 2. ye kullanıcam..almayı düşünenler varsa biraz sabretsin..3. yada 4. kullanımdan sonra işe yarayıp yaramadığı belli olur diye düşünüyorum buraya düzenli olrak gelişmeleri yazıcam..umarım işe yarar

büyük bir merakla bekliyorum sonucua.s.

Canım benim ben ümit verici hiçbir şey söylemedimki:sm_confused:
Daha ilk kez kullandım folliexi.
İnşallah dediğiniz gibi güzel haberler veririm.
Bu arada ürünün satıcısı şaşırtıcı bir şekilde kendinden emin, ürününe çok güveniyor.
Ben ürünü alırken ne olursa olsun olumlu-olumsuz gerçek sonuçları paylaş dedi.
Tabi ki öyle yapacağım. İnşallah işe yarar kızlar ben buraya yazacağım, hiç merak etmeyin.yerimseniben

islandcım follexle durumun nedir..ben koltuk altıma 2 kez sürdüm daha..henüz bilemiyorum daha çıkmadı ama merak ediyorum

islandcım follexle durumun nedir..ben koltuk altıma 2 kez sürdüm daha..henüz bilemiyorum daha çıkmadı ama merak ediyorum

Canım ben folliex'i en çok bacaklarımdaki batıklar için aldım ama onlara hiçbir etkisi olmadı!
En çok Bikini bölgesine uyguladım ama öyle vay be dedirtecek bir etkisi de olmadı.
Daha ne kadar zaman gerekiyor bilmiyorum. Şimdilikl ürünü kötüleyemem 1 şişe bitsin o zaman net bir cevap verebilirim. İnanmıştım ben bu ürüne :1no2: inşallah zamanla etkili olur.
Bence almayı düşünenler biraz daha beklesin.

folliex i kullanıpta cevap yazacakları sabırsızlıkla bekliyorum.çünkü bende başlamak istiyorum

Back