Arkadaşlar bu ürünü netde gördüm karınca yağı kullanıyoruz ama bu daha kısa surede etkı edıyor denılıyor acaba kullanan varmı
bakın sitede
arkadaşlar folliex kullanımında değişiklik yaptık. Folliex sürekli gelişen ve gelişecek bir üründür.
kullanımında yaptığımız değişiklikle toplam yarım saatlik bir uygulama ile bir seansı bitiriyoruz. Hem daha kolay hem daha etkili bir kullanım bu.
şöyleki: ağdadan hemen sonra hiçbir şey kullanmadan (ağda yağı vs.) direk ve beklemeden folliex i sürüyoruz sonra 15 dakika bekleme yapıyoruz ve tekrar sürüyoruz. 15 dakika sonra son kez (3. kez) sürüyoruz ve uygulamayı bitiriyoruz . 2-3 dakika içinde kuryacaktır bundan sonra aslında yıkamanız filan gerekmez. Çünkü ne koku ne bir iz nede bulaşıklık kalmayacaktır. ama yok ben illada yıkayacağım diyorsanız 3 saat beklemenizi öneriyorum.
bundan sonra diğer ağda seansına kadar beklemeniz gerekiyor bu şekilde yeterli sonuç alana kadar devam etmelisiniz. yeterli sonuç zamanı değişebilir ama tüylerinizin kalınlığına ve yaptığınız ağdanın kalitesine bağlı olarak tüylerden kesin olarak kurtulacaksınız.
bunları dıyorlar ama nekadar kesın karınca yagı varmış ıcındede zaten :uhm: