Ağda Sonrası Folliex Kullanan Var mı ?

bayankahkaha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
595
0
96
İstanbul
Arkadaşlar bu ürünü netde gördüm karınca yağı kullanıyoruz ama bu daha kısa surede etkı edıyor denılıyor acaba kullanan varmı

bakın sitede

arkadaşlar folliex kullanımında değişiklik yaptık. Folliex sürekli gelişen ve gelişecek bir üründür.
kullanımında yaptığımız değişiklikle toplam yarım saatlik bir uygulama ile bir seansı bitiriyoruz. Hem daha kolay hem daha etkili bir kullanım bu.
şöyleki: ağdadan hemen sonra hiçbir şey kullanmadan (ağda yağı vs.) direk ve beklemeden folliex i sürüyoruz sonra 15 dakika bekleme yapıyoruz ve tekrar sürüyoruz. 15 dakika sonra son kez (3. kez) sürüyoruz ve uygulamayı bitiriyoruz . 2-3 dakika içinde kuryacaktır bundan sonra aslında yıkamanız filan gerekmez. Çünkü ne koku ne bir iz nede bulaşıklık kalmayacaktır. ama yok ben illada yıkayacağım diyorsanız 3 saat beklemenizi öneriyorum.
bundan sonra diğer ağda seansına kadar beklemeniz gerekiyor bu şekilde yeterli sonuç alana kadar devam etmelisiniz. yeterli sonuç zamanı değişebilir ama tüylerinizin kalınlığına ve yaptığınız ağdanın kalitesine bağlı olarak tüylerden kesin olarak kurtulacaksınız.

bunları dıyorlar ama nekadar kesın karınca yagı varmış ıcındede zaten :uhm:

Bu ürünü deneyen var mı acaba?
Oldukça iddialı gözüküyorlar.benneyaptımki

valla dün bende nette gördüm baktm ama görüldügü gibi sirf Tr de var, ben yine yararlanamiyacagim tr gitmeden önce (

zahmetli beee mirmirmirmir

Neden zahmetli olsun canım?
Normal ağdanı yaptıktan sonra 1 kez sürülüyormuş.
Valla 60 tl az değil İşe yarayacağını bilsem hemen alıcam ama biz de öğrenciyiz yani havaya para veremem...
Benim çok fazla tüy sorunum yok ama bacıklarımda yıllardır düzelmeyen batıklar var. Folliex batıklara da iyi geliyormuş. Benim asıl kullanmak isteme amacım batıklar...
2 sene önce 75 tl verip in grow go diye bir ilaç aldım. Güya 3 günde bütün batıkları geçiriyormuşşÇok üzgünüm çoook Hiçbir işe yaramadı. O yüzden her duyduğuma atlamıyorum artık. Emin olmak lazım.

karınca yumurtası yapı kullannaların aalanında bir aekadaş bu ürünü kullandığını ve memnun olduğunu yazmış acaba sonuş ne oldu bizimle paylaşırmı bende merak ettim şimdi fooliexi iddalı bir ürün en hızlı etki bundaysa kullananalar lütfen yorum yazsın arkadşalr paylaşın bizimle lütfen .....saygılar

çok iddialılar yaa,acaba denesek mi?deneyen olduysa eğer lütfen bizimle paylaşsın lütfeeeeen :)

Kızlar ben Folliex'in yetkilisine mail göndermiştim.
Tüylerden ziyade bacaklarımdaki batıklardan şikayetçiyim, bu soruna iyi gelir mi diye...
Öğrenci olduğumu ve parayı öyle çöpe atamayacağımı da ekleyiverdimkaydirigubbakcemile
Adam işe yarar diyor tabiki (kimse yoğurdum ekşi demez) Güvenmek istiyorum ama...
Kargo da dahil fiyatta yardım edebileceğini söylüyor.
Şurdan biri çıkıp be kullandım, işe yaradı dese 1 dakika düşünmicem alıcam yani...

komşum kullanmıştı bayagı bir faydasını görmüş.bayagı azalmış.ama bir senedir görüşemiyoruz.başka şehre taşınıp gittiler.son durum ne bilemiyorum.şuan başka bir komşum aldı.eger o da memnun kalırsa ben de almayı düşünüyorum.

yeni kullanmaya başlayan komşumdan bilgi alıp , gelişmeleri yazarım .

Canım ya ben de çok merak ediyorum komşuna sorunca hemen yaz olur mu?
Ben almayı düşünüyorum, yetkilisiyle mailleştim. Adam benden adresimi bekliyor, ürünü gönderecek. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. Batıklara da iyi geliyormuş ben en çok bu nedenle almak istiyorum. 1 şişe yeterli gelmiş mi sorabilir misin?a.s.

Şuan itibariyle siparişimi vermiş bulunmaktayım. Pişman olmam inşallah haydi hayırlısı...

Son düzenleme:
İSLAND! GELİŞMELERİ VE SONUCU BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN CANIM ha birde ne kadara mal oldu ...........?

arkadaslar urunun kendi sitesinde forum kisminda kullananlar izlenimlerini paylasmislar. okuduklarimin hepsi cok memnun kaldiklarini soyluor. siz de bir bakin isterseniz....

ürün elime geçsin tüm detayları aktarıcam
Hiçç merak etmeyin olumlu olumsuz her şeyi yazıcam...
İnşallah işe yarar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…