• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda sonrası batık

merhaba güzel bayanlar,4 senedir ağda yaptırıyorum.fakat son zamanlarda sürekli batıklar çıkmaya başladı.ve artık can yakmaya başladılar.iltihap falan oluyor sürekli.acaba ne yapmalıyım jilet mi yapsam bir süre?başına böyle bir olay gelen varmı?ne yapsamm
laser epilasyon (alexandrite ile)

Iltihap oluyorsa hijyenik sebepler olsa gerek. Disarida yatırıyorsanız bence agdacinizi degistirin. Kendiniz yapıyorsanız aletinizi dezenfekte edin.
Batiga kisa surede en iyi gelen sey kese ve kese sonrasi guzelce nemlendirmek. Ama dikkatli olun uzun vadede iz birakiyor ve hic gecmeme ihtimali oluyor.
Benimkiler ancak lazerle gecti mesela.
evet kuaföre gidiyorum.sürekli pamuklu iç çamaşırı kullanırım ve günlük hatta gün içinde iki defa dğeiştirdiğim oluyor iç çamaşırımı.sanırım kuaförden kaynaklı

Gebelikte son iki ayda bende yapamadim.. malum gobek buyuyunce goremiyosun vs. Alisan biri icin cok zor agdadan jilete gecmek.. neyseki dogum yaptim dikisler filan gidince ilk is agda yapmak oldu cok sukur :)
allahım nasip ederse bende düşünüyorum bebek.ve ağda yaptırınca otomatik kendimi kasıyorum çekme esnasında.acaba bir zararı olurmu bebeğe

allahım nasip ederse bende düşünüyorum bebek.ve ağda yaptırınca otomatik kendimi kasıyorum çekme esnasında.acaba bir zararı olurmu bebeğe
Ister istemez o kasma herkeste oluyo... ben bi zararinj gormedim sukurler olsun.. zaten agda yapiyosan normalde gebelikte devam etmekte bi sakinca yokmus.. gebelikte baslamak sakincalj olabilirmis

Bende de vardı, ev tipi lazer yaptım bir süre, geçti. Benimkiler deri altından yürüyüp gidiyordu bir de, deriyi gerdirince ufak tefek belli oluyordu. İğneyle çıkarttığımda 1.5 cm'e kadar uzamış oluyorlardı. O kadar kötüydü yani. Ben genelde ağdadan önce bacağımın temiz olmasına özen gösteririm, ağdadan sonra da limon kolonyası sürerim. İşe yaradığını düşünüyorum ben. Jilet+ kesenin faydasını göremedim ben.

Bende de vardı, ev tipi lazer yaptım bir süre, geçti. Benimkiler deri altından yürüyüp gidiyordu bir de, deriyi gerdirince ufak tefek belli oluyordu. İğneyle çıkarttığımda 1.5 cm'e kadar uzamış oluyorlardı. O kadar kötüydü yani. Ben genelde ağdadan önce bacağımın temiz olmasına özen gösteririm, ağdadan sonra da limon kolonyası sürerim. İşe yaradığını düşünüyorum ben. Jilet+ kesenin faydasını göremedim ben.
ağdadan sonra kuaför bir yağ sürüyor.onu yıkadıktan sonramı sürüyorsunuz limon kolonyasını

ağdadan sonra kuaför bir yağ sürüyor.onu yıkadıktan sonramı sürüyorsunuz limon kolonyasını

Ağdayı ben kendim yapıyorum. Önceden sadece kolonya sürüyordum. Şimdi bioder'in tüz azaltıcı ağdası var, her kartuşun yanında iki tane yağlı mendili oluyor. O yüzden onu sürüyorum. Vücut o yağı emdikten sonra da sürebilirsin bence.

Ağdayı ben kendim yapıyorum. Önceden sadece kolonya sürüyordum. Şimdi bioder'in tüz azaltıcı ağdası var, her kartuşun yanında iki tane yağlı mendili oluyor. O yüzden onu sürüyorum. Vücut o yağı emdikten sonra da sürebilirsin bence.
keşke kendi kendime ağda yapabilsem.bir ara çok niyetlendim kendim yapmaya çalıştım.sürüyorum ağdayı bu seferde çekemiyorum.kalıyor orda 40 saat bekliyorum bu sefer yanlış çekim yapıp uzatıcam yanaklarımı yanlışlıkla diye korkuyorum.

keşke kendi kendime ağda yapabilsem.bir ara çok niyetlendim kendim yapmaya çalıştım.sürüyorum ağdayı bu seferde çekemiyorum.kalıyor orda 40 saat bekliyorum bu sefer yanlış çekim yapıp uzatıcam yanaklarımı yanlışlıkla diye korkuyorum.

Bikini bölgesini ben de ağdayla alamıyorum. Eldivenle alıyorum ya da bacaklarıma ağda yaparken elime az ağda sürüp o şekilde topluyorum. Bikini bölgesindeki batık çok fena oluyor, bir kere kıl deri altında kalmıştı. Baya uğraştırmıştı :/

Bikini bölgesini ben de ağdayla alamıyorum. Eldivenle alıyorum ya da bacaklarıma ağda yaparken elime az ağda sürüp o şekilde topluyorum. Bikini bölgesindeki batık çok fena oluyor, bir kere kıl deri altında kalmıştı. Baya uğraştırmıştı :/
:( Evet batıklar çok can yakıyor ya.eldiven ile yapınca sankşi tek tek çekiyormuşum gibi oluyor.

Back