• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda sonrası batık

sedef0

A.H.I.S.K.A
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
618
385
53
merhaba güzel bayanlar,4 senedir ağda yaptırıyorum.fakat son zamanlarda sürekli batıklar çıkmaya başladı.ve artık can yakmaya başladılar.iltihap falan oluyor sürekli.acaba ne yapmalıyım jilet mi yapsam bir süre?başına böyle bir olay gelen varmı?ne yapsamm

Benim jilette ve makinada batik oluyo genelde.. agdada daha az oluyo.. agda o kadar acili olmasina ragmen...cok seviyorum agdayi.. en azindan x bolgesine.. bi yapiyosun bi kac hafta rahatsin bebek gibi :) jilet yap iki gun sonra felaket birde verdigi hissi sevmiyorum.. ama bacaklarada jilet kullaniyorum..onuda seviyorum.. daha buyuk bolge olunca agdayla ugrasmsk cok zaman oluyo..
Gozuken bi yer oldugu icin bacaklar jiletle her gun temiz oluyolar.. ne cok derdimvarmis anacim benimde:)

merhaba güzel bayanlar,4 senedir ağda yaptırıyorum.fakat son zamanlarda sürekli batıklar çıkmaya başladı.ve artık can yakmaya başladılar.iltihap falan oluyor sürekli.acaba ne yapmalıyım jilet mi yapsam bir süre?başına böyle bir olay gelen varmı?ne yapsamm
Banyoda kese yaptıktan sonra jiletleyin. Kuaför öyle demişti. Zamanla daha düzenli oluyor galiba.

Benim bacaklarim makineden dolayi batik doldu bir ara, kac yil geciremedim cok cirkindi..Sonra duzenli olarak kabak lifi kesesiyle keseledim, sonra bebek yağıyla bacaklarimi yaglayip hep jiletle aldim.. Simdi pürüzsüz hic batik sorunum kalmadi..

Benimde batik cok oluyordu jiletvbatiga iyi geliyor dediler aslinda denemek lazim lazer yaptirsam da kurtulsam:KK6:

Daha önce agda yapıyordum hamilelikte yapamadım tabiki yıllardır jilet kullandım.
Makine aldım beceremedim daha fazla yaktı canımı.
Hamile iken agdacıya gittim acemiymiş maalesef inanın her yerim mosmor oldu üstüne batık oldu çok kötü olmuştum.
Aynı kuaför değilse yapan kişi aynı değilse ondan kaynaklarnır.Kullandıgı malzemeden bile kaynaklanabilir.

Daha önce agda yapıyordum hamilelikte yapamadım tabiki yıllardır jilet kullandım.
Hamile iken agdacıya gittim acemiymiş maalesef inanın her yerim mosmor oldu üstüne batık oldu çok kötü olmuştum.
Aynı kuaför değilse yapan kişi aynı değilse ondan kaynaklarnır.Kullandıgı malzemeden bile kaynaklanabilir.
hadi ya :( kuaför değiştirmek gerek o zaman ya belki kullandıgı malzemeyle alakalı.

Benim bacaklarim makineden dolayi batik doldu bir ara, kac yil geciremedim cok cirkindi..Sonra duzenli olarak kabak lifi kesesiyle keseledim, sonra bebek yağıyla bacaklarimi yaglayip hep jiletle aldim.. Simdi pürüzsüz hic batik sorunum kalmadi..
bende jiletle alıyorum bacaklarımı sizinkini deneyeceğim.teşekkürler yorumunuz için.

Gebelikte son iki ayda bende yapamadim.. malum gobek buyuyunce goremiyosun vs. Alisan biri icin cok zor agdadan jilete gecmek.. neyseki dogum yaptim dikisler filan gidince ilk is agda yapmak oldu cok sukur :)

Tek çözüm lazermis. Bende bacak ve genitale basliycm bi hastanede. İlk seansta bile batıklarda farkı görürsünüz dedi. Dermatologumda lazer tek çözüm demişti zaten

Iltihap oluyorsa hijyenik sebepler olsa gerek. Disarida yatırıyorsanız bence agdacinizi degistirin. Kendiniz yapıyorsanız aletinizi dezenfekte edin.
Batiga kisa surede en iyi gelen sey kese ve kese sonrasi guzelce nemlendirmek. Ama dikkatli olun uzun vadede iz birakiyor ve hic gecmeme ihtimali oluyor.
Benimkiler ancak lazerle gecti mesela.

Back