Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyoda kese yaptıktan sonra jiletleyin. Kuaför öyle demişti. Zamanla daha düzenli oluyor galiba.merhaba güzel bayanlar,4 senedir ağda yaptırıyorum.fakat son zamanlarda sürekli batıklar çıkmaya başladı.ve artık can yakmaya başladılar.iltihap falan oluyor sürekli.acaba ne yapmalıyım jilet mi yapsam bir süre?başına böyle bir olay gelen varmı?ne yapsamm
valla benimn için şuan dert hanımefendi.Ne dert ama
hadi ya kuaför değiştirmek gerek o zaman ya belki kullandıgı malzemeyle alakalı.Daha önce agda yapıyordum hamilelikte yapamadım tabiki yıllardır jilet kullandım.
Makine aldım beceremedim daha fazla yaktı canımı.
Hamile iken agdacıya gittim acemiymiş maalesef inanın her yerim mosmor oldu üstüne batık oldu çok kötü olmuştum.
Aynı kuaför değilse yapan kişi aynı değilse ondan kaynaklarnır.Kullandıgı malzemeden bile kaynaklanabilir.
bende jiletle alıyorum bacaklarımı sizinkini deneyeceğim.teşekkürler yorumunuz için.Benim bacaklarim makineden dolayi batik doldu bir ara, kac yil geciremedim cok cirkindi..Sonra duzenli olarak kabak lifi kesesiyle keseledim, sonra bebek yağıyla bacaklarimi yaglayip hep jiletle aldim.. Simdi pürüzsüz hic batik sorunum kalmadi..
bende istiyorum lazer maddi açıdan biraz hafifleyeyim yaptıracağım.Benimde batik cok oluyordu jiletvbatiga iyi geliyor dediler aslinda denemek lazim lazer yaptirsam da kurtulsam
Bencede git yani tek cozumbende istiyorum lazer maddi açıdan biraz hafifleyeyim yaptıracağım.
hımm denemekte fayda var tabiki.teşekkür ederim.Banyoda kese yaptıktan sonra jiletleyin. Kuaför öyle demişti. Zamanla daha düzenli oluyor galiba.
Gebelikte son iki ayda bende yapamadim.. malum gobek buyuyunce goremiyosun vs. Alisan biri icin cok zor agdadan jilete gecmek.. neyseki dogum yaptim dikisler filan gidince ilk is agda yapmak oldu cok sukur :)Daha önce agda yapıyordum hamilelikte yapamadım tabiki yıllardır jilet kullandım.
Makine aldım beceremedim daha fazla yaktı canımı.
Hamile iken agdacıya gittim acemiymiş maalesef inanın her yerim mosmor oldu üstüne batık oldu çok kötü olmuştum.
Aynı kuaför değilse yapan kişi aynı değilse ondan kaynaklarnır.Kullandıgı malzemeden bile kaynaklanabilir.
Ne dert ama