kesinlikle katılıyorum zaten orayı da almadıktan sonra bi anlamı yok.ayrıca gerçekten daha az acıyo o bölge:CüvCüv:arkadaşlar popo arası alınırsa daha güzel oluyor herkese almasını tavsiye ederim...
bi yerden başlaman lazım ben de aynı şekilde düşünüyordum hayatta yapamam diyordum ama baktım ki herkes yapabiliyor benim neyim eksik ben de pürüzsüzler kervanına katılmalıyım dedim ve gaza geldimkaydirigubbakcemile3BENDE jilet yapiorum hic memnun deilim ama canim tatli azcukk oranin acisina dayanamam yanlari almaya kalktim mahvoldum bide ic kisimlara yapsam kimbilir ne duruma gelirim napcam bilmiomm bende kaymak gibi dolasmak isterim ama can acisiz olsa ne iyi olur karinca yagini nerden aldin ve tuyleri kokundenmi kurutuooo canimcim
kıslar valla bendee bi oramı alamıyomm heryerimi makinayla alıyorum dayanıyorum acısına...kaç kes bikinimi alayım diyeee başladım bıraktım bi çekmedee...
yine deniycemmm buseferde olmassa jiletle devam edecem neyapam kaç kes denedim olmadı olmadııı
haklisin valla canim bi yerden baslamak lazim emla kremi duydum bende yan etki yaparmi diye korkuyorum agdayla birlesince bide karinca yagini tuyleri aldiktan sonrami surcez almadan oncemi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?