vivet'in sir agda bantlarını kullanıyorum 2 seferdir çok memnunumkaydirigubbakcemile2 hassasımdır normalde acıya karşı ama hızlı çekince ağda bandını hiç acımıyo ben bile şaşırıyorum valla :teytey: bide çok pratik ve temiz oluyo tavsiye ederim yani yerimseniben
ne acısı yaaa.jiletin yazın verdiği acı ıstırap felaket.değmez.ağda alışın arkadaşlar cidden jiletin o pisliğine hayatta değmez.birde ağdayı sakın çok sıcak sürmeyin bu çok önemli.sürülen bölgeyi yakıyor ve rengini karartıyor aman dikkat !!!
ben de bir başlayabilsem su agdaya ama dayanamıyorum acıya
arkadaslar bisey sorcam jinekologa giderken agda yapamayanlar genital bolgedeki tuylerden nasil kurtulu bide popo arasi ve ic dudaklar var ordaki killari nasil aliosunuz jilet pek almiodaa yardimci olursaniz sevinirim
popo arasına epilatör düşünemiommdelikafadulden warmı düşünebilen
keşke bi seferden sonraçıkmasa bende bıktım temizliyorum ay geçmeden tekrar çıkıyor ve benim koltuk altımı aldıktan sonra siyah oluyor anlanıyorum neden olyuyor nasıl geçirecegimi bilemiyorum kolumu rahat kaldıramıyorum çünkü siyahlık var bende beyazım düşünün
keşke bi seferden sonraçıkmasa bende bıktım temizliyorum ay geçmeden tekrar çıkıyor ve benim koltuk altımı aldıktan sonra siyah oluyor anlanıyorum neden olyuyor nasıl geçirecegimi bilemiyorum kolumu rahat kaldıramıyorum çünkü siyahlık var bende beyazım düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?