Daha neler
Kopmaz canım bunca yıldır kendım alıyorum daha bir şey olmadı çok şükür
Şuana kadar hiç ağda sürmediysen aşağı kısımlara sana tavsiyem ilk iki sefer için kuaföre gitmen.
Jiletten sonra sert oluyor tüyler,doğru ve tek seferde çekemezsen kan oturması gibi bir sorunla karşılaşabilirsin.
Bu yüzden tüylerindeki sertlik bir miktar kaybolana kadar kendin yapma ağdanı.Kuaför alsın 2 kere filan daha sonrasında sende zaten rahatlıkla alırsın.
ya hanımlar ben özel bölgeme ağda yapıyorum ama dudak kısmına dokunamıyorum bile çok acıyor
nasıl yapmalıyım neyle almalıyım oraları öneriniz var mı
Benim kuaförüm önce bebek pudrası döküyo sonra ağdayı sürüyo oralara canım, daha kolay alınıyo diye mi bilmiyorum ama acıyı azaltıyo dene istersen
çok teşekkür ederim canım öyle deniyim birdee
Merhaba ben 1 seneliğine İsveçe gideceğim ve en büyük sorunum bu kıl tüy işleri olacakönerebileceğiniz kartuş ağda markaları neler bayanlar?
pudra sürünce yapış yapış olmadığı için (insan ister istemez terliyor çünkü) ağda daha kolay uygulanıyor, tüyler daha iyi alınıyor öyle...
yok ben bir türlü yapamıyorum bu ağda işini kartuş ağda ve ısıtma makinesi aldım 20 dk dedi ben 1 saatte ısıtamadım neyse 1 saat sonra kartuşu aldım sreyim derken rol on kısmı dönmedi 2 saat o arada ağda gene dondu fişe taktım bacakkları hallettim ama yarım yamalak oldu sonra koltuk altımı dneedim gene donunca bende fişte takılıyken sürdüm sanırım deriyi yaktım 2 gündür güneş yanığı gibi kızardı zaten alerjik bir cildim var acısından ölüyorum ben nerde yanlış yapıyyorum . ağdayı sıcak sürdüğümün farkındayım yanlız soğuyunca da ağda sürülmüyor kartuşunn başlığı hiç hareket bile etmiyor . ağda dan gene soğudum yapamadım ben ya ev kurda ağda makinesi satılıyordu az daha 360 tl verip alıcaktım deneyim diye 20 tl lik makine aldım ama beceremedim iyiki o parayı vermemişim . şimdi bu koltuk altım bir geçse daha bişey istemem gidip paraya kıyıcam lazer yaptırıcam . kadın olmak zor ... zor...
Kızlar lütfen yardımcı olunBen sürekli ağda yapıyorum daha doğrusu yaptırıyorum kuaförde. Genelde ayda bir adetim hemen biter bitmez aldırıyorum. Tüylerim alınmak için ideal uzunlukta oluyor ne çok kısa ne de uzun. Ama eskiden bu kadar kırılma olmuyordu şimdi hangi bölgemdeki tüyleri aldırsam kırılıyor. Ağdadan sonra elimi nereye atsam pürüzsüz değil hep elime batıyor diken diken tüylerim alırken kırılıyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olun lütfen.
o bölgeler kurumuş olabilir. bir de ağdayı yaptığınız yönün tersine yapmayı deneyin.
Çıkış yönünün tersine yaptırıyorum. Yani şimdi ağda çıkış yönünde çekilse tüyler alınır mı? :44:
tüyleriniz sert değilse her yönde alınır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?