Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Canım ben 1 sene boyunca kuaföre aldırdım zaten. İlk ağdaylada kuaför almıştı. Fakat artık kendim almak istediğim için deneme yaptım 2-3 kere ve hep aynı üstleri alıyorum altlar kalıyor. Korkuyorum tam çekicekken böle sanki etimle beraber gelicekmiş gibi hissediyorum Yani öyle görünüyor gibi. Tabi bir de acısını düşünmek cok kötü. En güzeli kuaförde aldırmak gerçekten ama okuduğum için vakit bulamıyorum gitmeye bazen birde sürekli ona para vermek zoruma gidiyor.

ya hanımlar ben özel bölgeme ağda yapıyorum ama dudak kısmına dokunamıyorum bile çok acıyor
nasıl yapmalıyım neyle almalıyım oraları öneriniz var mı

ya hanımlar ben özel bölgeme ağda yapıyorum ama dudak kısmına dokunamıyorum bile çok acıyor
nasıl yapmalıyım neyle almalıyım oraları öneriniz var mı

Benim kuaförüm önce bebek pudrası döküyo sonra ağdayı sürüyo oralara canım, daha kolay alınıyo diye mi bilmiyorum ama acıyı azaltıyo dene istersen

Benim kuaförüm önce bebek pudrası döküyo sonra ağdayı sürüyo oralara canım, daha kolay alınıyo diye mi bilmiyorum ama acıyı azaltıyo dene istersen

pudra sürünce yapış yapış olmadığı için (insan ister istemez terliyor çünkü) ağda daha kolay uygulanıyor, tüyler daha iyi alınıyor öyle...

Merhaba ben 1 seneliğine İsveçe gideceğim ve en büyük sorunum bu kıl tüy işleri olacak önerebileceğiniz kartuş ağda markaları neler bayanlar?

Merhaba ben 1 seneliğine İsveçe gideceğim ve en büyük sorunum bu kıl tüy işleri olacak önerebileceğiniz kartuş ağda markaları neler bayanlar?

Canım sana tavsiyem depilissima ağda setleri yada Depilliisma ürünleri olacak. Ağda ürünlerini fazla al örnek oalrka 1 adet kartuş ağdayı türkiyede 4-5 tl ye alırsın Yurtdışında bulamazsın bulsanda 15-20 tl olduki güzellik salonunda yaptırayım dedim 50Eurolardan başlıyor. Google depilissima ağda seti diye yaz zaten satan siteler çıkıyor. Bikini bölgesi için titanyum kalıp ağdayı tavsiye ediyorum çok iyi.

yok ben bir türlü yapamıyorum bu ağda işini kartuş ağda ve ısıtma makinesi aldım 20 dk dedi ben 1 saatte ısıtamadım neyse 1 saat sonra kartuşu aldım sreyim derken rol on kısmı dönmedi 2 saat o arada ağda gene dondu fişe taktım bacakkları hallettim ama yarım yamalak oldu sonra koltuk altımı dneedim gene donunca bende fişte takılıyken sürdüm sanırım deriyi yaktım 2 gündür güneş yanığı gibi kızardı zaten alerjik bir cildim var acısından ölüyorum ben nerde yanlış yapıyyorum . ağdayı sıcak sürdüğümün farkındayım yanlız soğuyunca da ağda sürülmüyor kartuşunn başlığı hiç hareket bile etmiyor . ağda dan gene soğudum yapamadım ben ya ev kurda ağda makinesi satılıyordu az daha 360 tl verip alıcaktım deneyim diye 20 tl lik makine aldım ama beceremedim iyiki o parayı vermemişim . şimdi bu koltuk altım bir geçse daha bişey istemem gidip paraya kıyıcam lazer yaptırıcam . kadın olmak zor ... zor...

ay bende artık kendim almak istiyorummm ama korkuyorumda bi yandan..tırsıyorumm yaaa bikini bölgesini.

kuaföre gitmekten bıktım yaaaa bide bu aralar kadın tam almamaya başladı..eve gelıyorum tekrardan ustunden kendım gecıyorum ne anladım ben kii (bacaklarım için) , bikini bölgemde kezaa öylee çok cabuk çıkıyorr siniirr oluyorummmm...

10 sene önce alıyodum bu kartuşları aynı böyle anlattığınız gibi,ağda ısınmaz,başlık dönmez vs.Bi gün yapamadım ağdayı mosmor ettim bacaklarımı.Epilatör aldım 10 sene kullandım.
Bikaç gün önce gene korka korka kartuş ağda aldım,Sesu'nun titanyumlu pembe kartuşu.Bi cezveye su koydum 5 dakika falan cezvede kaynar suda ısıttım kartuşu.Ağdayı yaparken de gene başka bi tasta sıcak suyun içinde beklettim(devirip de haşlanmamak lazım tabi,gerçi sıcaktı su sadece,kaynar halde değildi)
Sonuç: 10 sene sonra mis gibi ağda yaptım,el alışkanlığım az olduğu için tek tük kırdım ama çok rahat sürdüm,başlık rahat dönüyo,sesu'nun hazır bezlerini almıştım onlardan da memnun kaldım.
Bi de bu ısıtıcı makinelerin piyasası 20-25 lira.Sizdeki hangi marka bilmiyorum ama iyi marka olduğu söylenen vivol'ün ısıtıcılarını bile 23-25 civarı gördüm nette.Ben de almayı düşünüyorum.

Kızlar lütfen yardımcı olun Ben sürekli ağda yapıyorum daha doğrusu yaptırıyorum kuaförde. Genelde ayda bir adetim hemen biter bitmez aldırıyorum. Tüylerim alınmak için ideal uzunlukta oluyor ne çok kısa ne de uzun. Ama eskiden bu kadar kırılma olmuyordu şimdi hangi bölgemdeki tüyleri aldırsam kırılıyor. Ağdadan sonra elimi nereye atsam pürüzsüz değil hep elime batıyor diken diken tüylerim alırken kırılıyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olun lütfen.

o bölgeler kurumuş olabilir. bir de ağdayı yaptığınız yönün tersine yapmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…