Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pudralı kalıp ağdayı uyguladıktan sonra pembe kalıntılardan nasıl kurtulucazzz :26::26: yağ yapmama rağmen çıkmadı pek :44:
kızlar bikini bölgenizin alt kısımlarını dudaklarını nasıl alıyorsunuz. ben elime ağda alıp koparıyorum. valla 4-5 senedir ağda yapıyorum acısı hep aynı nasıl git gide azalır bu acı ya
bende bugun yada yarın evde ilk kez :18::18::18:kendim alıcam ... azcıkk tırsıyorum sadece umarım becerebilirim
bacak neysede bikini bölgesini nasıl yapıcam ,, altından kalkabilecekmiyim bilmiyorumm :18::18::18:
ilk alışınsa hemen sinirlenme derim ben
canım keşke olsa eldivenle. eldivenle üstü alıyorum alt kısımlarda tüyleri çekiyorum gelmiyor ne yazıkki. ben mi beceremiyorum yoksa kökleri mi sağlam bilmiyorumo zaman dr. eldiveni seni bekliyor demektir
dr. eldiveni evde varsa tak eline teker teker kılın çıkış yönünün tersine değil çıkış yönüne doğru çek. bak görüceksin öyle daha kolayına geliyor. biraz tek tük uğraşmak sabır gerektiriyor.
canım keşke olsa eldivenle. eldivenle üstü alıyorum alt kısımlarda tüyleri çekiyorum gelmiyor ne yazıkki. ben mi beceremiyorum yoksa kökleri mi sağlam bilmiyorum
canım keşke olsa eldivenle. eldivenle üstü alıyorum alt kısımlarda tüyleri çekiyorum gelmiyor ne yazıkki. ben mi beceremiyorum yoksa kökleri mi sağlam bilmiyorum
canım kıl köklerin çok sert ve hassas olduğu için zor oluyordur
kızlar ben bacağımın hepsine ağda yaptırmıyorum ama deniz sezonu açıldı annem üst tarafını yaptırırsan hep aldırmak zorundasın dedi üst tarafı ağdayla almak acıtır mı çok ?
acısı oluyora da o kadar değil canım zaten üst bacakta seyrek çıktığı için alt bacak gibi sürekli almıyorsun
he iyi ya ben bi kere başka kuaföre gittim nasıl bi ağda kullandılarsa bana 1 haftada öncekindendse fazla çıktı normalde böyle olmuyodu giderek azalmıştı tüyler
canım rolon agdayı sürüp agda bezi ile çekiyorlar
sen agdadan snra limon ile tuz karışımı yap hem uzun sürede çıkar hemde seyrekleşir
canım rolon agdayı sürüp agda bezi ile çekiyorlar
sen agdadan snra limon ile tuz karışımı yap hem uzun sürede çıkar hemde seyrekleşir