ilk tüylerim çıktığından beri hep ağdayla aldım ne jilet nede makine kullanmadım. bazen sir ağda ile bazen de normal ağdaları kullandım. yıllardır böyle yaptığım için ağda yaparken en ufak bir acı hissetmiyorum hatta kuaförler bana çok şaşırıyor çok sakinsiniz diyorlar:)) kollarımda tüy kalmadı diğer bölgelerde git gide azaldı...
hımm cesaret edip kuaföre gittim son 2 aydır ağdaya başladım acıyor filan diye çevremdekiler ürkütmüştü gittim kız sürdü ağdaı çekti bana bakıyor şaikın bir ifadeyle acımadımı diyor yoo valla hatta bumu açıtıyormuş sinekısırığı gibi hiç bişi hisetmedim gülüyorum kızda demekki dayanıklısın genelde gelen kızlar çok bağrıyomuş :) her neyse ben önceden bi aptallık yapıp jiletle alıyordum bacağımı son 2 aydır ağdaya başladım ama batıklarımn olduğunu fark ettim sizce ne yapmalıyım bu normal mi sir ağda yaptırıyorum ayrıca
onlar derinin altida kalan tüyler ve hic cikmazlar kendiligindenben onun yüzünden jilete gectim ayagimda 2 tane büyük yara cikti
kızlar hiç utanmayın.. ben hep gidiyorum, ve her gidişimde "aaa ne kadar azzz" diyolar.. ergenlikte, orman gibiydi,simsiyahtı, bi kökten kaç tane birden çıkardı.. artık mis gibi.. hem de artık acımıyor.. hatta ben hep gülüyorum ağda yaptırırken
kesinlikle tavsiye ediyorum.. herkes ağda yapsın,yaptırsın.. mis gibi bayanlar olalım :)hem de çok temiz oluyo..
bnm buğün başıma talihsiz bir kaza geldi genital bölgeme ağda yapılırken ağda kutusunun kapaği açıldı ve döküldü ilk anda bir şey fark etmedim ama eve gelince çok ağri ve zonklama yaptı hastaneye gittik ve popodan bir ağri kesici ve pomad sürüldü şimdi çok daha iyiyim ama gerçekten yanık fena birşey
Kızlar ben özel bölgemi Sesu ılık ağdayla alıyorum sir ağda değil. Fakat sadece üstlerini alabiliyorum. Altlarını alamıyorum etim kopcak gibi oluyor ya oralar bilirsiniz üstlere göre biraz daha hassas ve yumuşak. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten :26: Ağdayımı değiştirsem yoksa başka bir şeymi yapsam bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar ben özel bölgemi Sesu ılık ağdayla alıyorum sir ağda değil. Fakat sadece üstlerini alabiliyorum. Altlarını alamıyorum etim kopcak gibi oluyor ya oralar bilirsiniz üstlere göre biraz daha hassas ve yumuşak. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten :26: Ağdayımı değiştirsem yoksa başka bir şeymi yapsam bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?