• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

bildigim kadariyla agda batik yapmaz, makine yapiyor ama...

aslinda agda konusunda uzman sayilirim, en azindan camsakizi konusunda ama gebelikten dolayi biraktim zorlamayi jilet makine karistiriyorum bir suredir...birde sansima aldigim tum agdalar berbat cikti daha elime alir almaz igrenc bir sekilde curumus oluyor...birazda bu birakmama neden oldu...

ilk tüylerim çıktığından beri hep ağdayla aldım ne jilet nede makine kullanmadım. bazen sir ağda ile bazen de normal ağdaları kullandım. yıllardır böyle yaptığım için ağda yaparken en ufak bir acı hissetmiyorum hatta kuaförler bana çok şaşırıyor çok sakinsiniz diyorlar:)) kollarımda tüy kalmadı diğer bölgelerde git gide azaldı...

hımm cesaret edip kuaföre gittim son 2 aydır ağdaya başladım acıyor filan diye çevremdekiler ürkütmüştü gittim kız sürdü ağdaı çekti bana bakıyor şaikın bir ifadeyle acımadımı diyor yoo valla hatta bumu açıtıyormuş sinekısırığı gibi hiç bişi hisetmedim gülüyorum kızda demekki dayanıklısın genelde gelen kızlar çok bağrıyomuş :) her neyse ben önceden bi aptallık yapıp jiletle alıyordum bacağımı son 2 aydır ağdaya başladım ama batıklarımn olduğunu fark ettim sizce ne yapmalıyım bu normal mi sir ağda yaptırıyorum ayrıca

hımm cesaret edip kuaföre gittim son 2 aydır ağdaya başladım acıyor filan diye çevremdekiler ürkütmüştü gittim kız sürdü ağdaı çekti bana bakıyor şaikın bir ifadeyle acımadımı diyor yoo valla hatta bumu açıtıyormuş sinekısırığı gibi hiç bişi hisetmedim gülüyorum kızda demekki dayanıklısın genelde gelen kızlar çok bağrıyomuş :) her neyse ben önceden bi aptallık yapıp jiletle alıyordum bacağımı son 2 aydır ağdaya başladım ama batıklarımn olduğunu fark ettim sizce ne yapmalıyım bu normal mi sir ağda yaptırıyorum ayrıca

normal bir durum herhalde genelde ağda yaptıranların sorunu batıklar. bende de war ama çok da değil bacağımda bir veya iki tane ancak oluyor. keselemeyi tavsiye ediyorlar batık için her banyoda fakat ben hiç yapmadım. gazetede okumuştum kese yapın batıklar için diye. gülü seven dikenine katlanır hesabı ağdayı sevip batığına katlanacağız:)))

onlar derinin altida kalan tüyler ve hic cikmazlar kendiliginden :50: ben onun yüzünden jilete gectim ayagimda 2 tane büyük yara cikti

sizinki daha derinlerde felan mı acaba. benim ki zamanla kendiliğinden çıkıyor. derinin altında uzuyor uzarken kendine bulduğu bir delikten fışkırıveriyor:))

Benim batık yapan tüyler uzasa bile dışarıya çıkmıyor.İçeriden kendine bir yol bulup içeride uzayıp gidiyor.Bende onları iğneyle çıkartıyorum.

Ya arkadaşlar ben bu kıl tüy konusunda ne yapacağımı şaşırdım.
Açık tenliyim kollarımda bacaklarımda göbeğimde çıkan tüyler esmer arkadaşlardaki gibi koyu değil ama çok yani bütün vücudum sanki şeftali gibi tüyle kaplı. Arkadaşlarıma söylediğimde yok ya sen "kıllı" görmemişsin diyorlar ama yakından gösterince hak veriyorlar.

Ama benim esas derdim bu açık renk tüyler değil. Nasıl bi bünyem varsa bikini bölgem ve koltuk altımdaki tüyler çok kalın siyah ve köklü. Biraz tuhaf olacak ama şöyle anlatayım denemek için üst bikini bölgemden bir tanesini cımbızla aldığımda "plop" diye ses çıkıyor resmen duyuyorum. Kökleri de maaşallah derinde ve topluiğne başı gibi.. :26:

Geçen sene iki seans lazere gittim beyaz ten-koyu kıl için uygun olduğundan alexandrite yaptırdım çok da iyi cevap verdi ama gittiğim yer çok pahalıydı. (pazarlıkla bikini+koltuk altı seans başına 170) Ben de bıraktım ilk birkaç ay az çıktı ama devam etmeyince yine coştu. Normalde jiletle alıyorum nerdeyse jilet uzmanı oldum cerrah gibi girişiyorum kesme kanatma olmadan :1: ama o da yine kökleri güçlendirdi ve yayıldı. :( Yayılan kısımlar ne güzel lazerle gitmişti halbuki.

Esas mesele :52:

Ağdaya gideyim diyorum arada bir. Ama ben jiletle coşturup coşturup gidince ağdada öyle bir acıyor ki resmen ağlıyorum. Acı eşiğim düşük değil lazerde gık demedim ama kökleri çok güçlü olduğu için ağdada bikini bölgesi kanıyor acıyor.. Bir de mikrop kapmaktan korkuyorum sonra.

Azmettim uzattım şimdi yarın gideceğim ağdacıya ama bu kuaför kartuşla mı alıyor kutudan mı spatula yapıyor bilmiyorum sizce her ihtimale karşı kendi kartuşumu götürsem mi? Kesin kanayacak çünkü kendimi biliyorum. Böyle yapan var mı? Önceden rahattım ama bir arkadaşım (evli değil ilişki de yaşamadı) ağdadan siğil kaptı bende de korku oluştu. Hatta eski temiz çarşaflardan da götürebilirim.

kızlar hiç utanmayın.. ben hep gidiyorum, ve her gidişimde "aaa ne kadar azzz" diyolar.. ergenlikte, orman gibiydi,simsiyahtı, bi kökten kaç tane birden çıkardı.. artık mis gibi.. hem de artık acımıyor.. hatta ben hep gülüyorum ağda yaptırırken :D :36:

kesinlikle tavsiye ediyorum.. herkes ağda yapsın,yaptırsın.. mis gibi bayanlar olalım :) :21: hem de çok temiz oluyo..

Eklemeyi unutmuşum, bir kökten 2 diyor ya arkadaşlar, benim rekorum 4. Düşünün artık. :53:

Canlar bişey Anlatacam ve sorcam :))

ben şuan 20 yaşındayım . Neyse ergenlıge gırdık artık tüymüş buymuş ya.. neyse ben zaten ıcıme kapanık bırısıydım . anneme hıc oyle seyler demezdım :) .. utanırdım bende jiletle kılları aldırırımdım annaaammmm ne bılım jilet çok yapıyor... şuanda tüylerim çok varkı :( üzülüyorum nasıl ağda yapamıyorum çam sakızı ağdası aldım çok hemde yapacam falan dedım . yapamadım . ilk baslarda öbir veet falanda yaptım iyiydim ama yapamıyorum . ama herhalde en iyisi çam sakızı yapmak gercekden bir seferınde arkadas bana yapmıstı 1 ayda gelmedı. çam sakızı şimdi nasıl yapacam :))))

bende önceleri jilet kullanırdım ama 2 yıldır güzellik salonuna gidiyorum sırf vücut temizliği üzerine bi bölüme ve cok azaldı acı oluyor bende hala ama aşırı değil zaten o rahatlığa alıstıktan sonra 10 dk acı cekmeye razı oluyorsun :) doğumumdan sonrada sadece kol altıma lazer yaptırıcam özel bölgede ışınlar yumurtalıklara zarar veriyor.

kizlar bende ilk kez hayatimda camsakizi agda yapicam ama hic bilmiyorum nasil hazirlaniyor agda? lutfen beni bilgilendirirmisiniz hazirlanisiyla ve yapilisiyla ilgili ??

Kızlar 18 yaşındayım genital bölgemi hep jiletle aldım ağdaya geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bi keresinde gaza gelip ağda yapayım dedim küçük bir parça yapıştırıp çektim çok acıttı, epilasyon aleti değdirdim çok canım yandı
siz hangi marka ağda kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz? kıl kökleri çok güçlü olduğundan birden ağda yapmak kötü sonuçlara yol açar mı
derisi kalkan falan olmuş böyle şeyleri okuyunca hepten vazgeçmek istiyorum ama ağda da yapmak istiyorum sizin düşüncelerinizi almak isterim ilk emla kremi alıp başlasam alıştırmak için kendimi nasıl olur iyi bir fikir mi? bir de hep jiletle aldığımdan genital bölgemde kararma oluştu aslında beyaz tenliyim onun için napabilirim

Ben 16 yaşındayım ve genital bölgemi sürekli jiletle aldım.Orman gibi oldular.

Geçen gün bir yazı okudum.Her ayın bir dolunay günü varmış.Eğer o günde tüylerimizi aldırırsak çıkan tüylerde azalma ve geç çıkıyorlarmış.

Yapanların yorumlarını http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-282.html bulabilirsiniz.

Bu ay 10 OCAK (Perşembe günü) denk geliyormuş.Bende deneyeceğim.

Hadi hayırlısı.. :16::16:

bende cok korkuyordum agdadan hep kremle yapiyordum genital bölgemi..koltuk altini hep epilasyon makinasiyla yaptim daha acili oluyo ve tuylerin alinan yerden siyah siyah cikmasine neden oluyo,sadece kisa tuyleri almasi cok iyi..
tüm cesaretimi topladim ve agda yapmaya karar verdim..veetin sicak agdasiyla yaptim evet acidi ama sonuc buna deydi dogrusu :52:
bide o kuaforlerde olan kazan icindeki agdalar genital bölge icin cok aci verici..bandla olanlarla alin bandlari ince ince keserseniz daha kolay olucaktir herkeze basarilar tüysüz günler:17:

Ağda yapmanın en kolay yolu ''ılık ağda'' kullanmak kızlar. Ben genital bölgeme jilet hiç kullanmadım, hep ağdayla aldım, şimdi pupik tüyleri çok seyrek çıkıyor, tek tük var hep. Marketten sesu ılık ağda alıyorum, turuncu kabı. Ağdayı cezveye koyuyorum (kabıyla beraber), suyla kaynatıyorum onu. Ağda sıvı halene kadar, 15 dk fln sürüyo. Ağda erdikten sonra, kapağını açıyorum ve bıraz soğumaya bırakıyorum. Sonra spatulanın ucuna ağdadan alıp tüylerin çıkış yönüne doğru yani yukardan aşağı doğru sürüp üzerine bez yapıştırıp tersten çekiyorum. Sonuç pırıl pırıl :):) El ağdasındansa bu yöntem daha kolay ve temiz:)

bnm buğün başıma talihsiz bir kaza geldi genital bölgeme ağda yapılırken ağda kutusunun kapaği açıldı ve döküldü ilk anda bir şey fark etmedim ama eve gelince çok ağri ve zonklama yaptı hastaneye gittik ve popodan bir ağri kesici ve pomad sürüldü şimdi çok daha iyiyim ama gerçekten yanık fena birşey

bnm buğün başıma talihsiz bir kaza geldi genital bölgeme ağda yapılırken ağda kutusunun kapaği açıldı ve döküldü ilk anda bir şey fark etmedim ama eve gelince çok ağri ve zonklama yaptı hastaneye gittik ve popodan bir ağri kesici ve pomad sürüldü şimdi çok daha iyiyim ama gerçekten yanık fena birşey

ayy :18: :18: gecmis olsun canimm

Kızlar ben özel bölgemi Sesu ılık ağdayla alıyorum sir ağda değil. Fakat sadece üstlerini alabiliyorum. Altlarını alamıyorum etim kopcak gibi oluyor ya oralar bilirsiniz üstlere göre biraz daha hassas ve yumuşak. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten :26: Ağdayımı değiştirsem yoksa başka bir şeymi yapsam bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim :31:

Kızlar ben özel bölgemi Sesu ılık ağdayla alıyorum sir ağda değil. Fakat sadece üstlerini alabiliyorum. Altlarını alamıyorum etim kopcak gibi oluyor ya oralar bilirsiniz üstlere göre biraz daha hassas ve yumuşak. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten :26: Ağdayımı değiştirsem yoksa başka bir şeymi yapsam bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim :31:

Kopmaz merak etme :)

Aşağısı üstüne göre daha az acıyor,ağdayı sürdükten sonra elinle iyice gerdirip çekersen hem acın az olur hemde çekerken daha kolay çekersin...Bir de azar azar al biraz uzun sürer ama sende alışmış olursun...

Karın tok olsun arada çikolata yersen az acı olur ve adetin bittiğinde al adetine yakın alma...

Daha neler:1:
Kopmaz canım bunca yıldır kendım alıyorum daha bir şey olmadı çok şükür:1:
Şuana kadar hiç ağda sürmediysen aşağı kısımlara sana tavsiyem ilk iki sefer için kuaföre gitmen.
Jiletten sonra sert oluyor tüyler,doğru ve tek seferde çekemezsen kan oturması gibi bir sorunla karşılaşabilirsin.
Bu yüzden tüylerindeki sertlik bir miktar kaybolana kadar kendin yapma ağdanı.Kuaför alsın 2 kere filan daha sonrasında sende zaten rahatlıkla alırsın.:ssz:

Back