Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar!
Bende genital bölgem içim kuaföre gitmek istiyorum napcamı bilemedim..
Nekadar uzatmak gerekir ?
Jilet vs değdiği için kökler kalınlaştı artık ben kendim yaptığımda hem cnm çok yanıyo hemde kanıyo
Acısı zaten ayrı dert utanma olayını geçtim ama çok acıcak ee tatil olayıda kapıda tüy kıl sorunu yaşamak istemiyorum
Bacak ve koltuk altı makineyle acısız hallediyorum ama hassas bölgeye geldim mi canım tatlı..
Çok acır mı?
ne kadar uzatmalı?
Hazir herkes uyorken yapayim dedim
Isiticili kartus agdayla
Hic acimadi on bes dakikadaiki bacagimda bitti
Ama suan dokundugumda feci aciyor ve kizardi
Beyaz tenli olmak istemiyorum sirf sunun yuzunden
Agdanin acisi degil agda sonrasi acisi korkutuyor beni :-D
hangi ağda markası kullanıyorsun canım ayrıca pudra kullanıyormusun yada pudralı bir ürünmü kullanıyorsun.ağda yaparken acı hissi genellikle adetten önceki dönemde çok oluyor.
Epilla ve sari kartusu. Yaparken acimadi hic bir sekiilde
Bittikten sonraki dort bes saat dokunsmadim bile bazi kisimlara
kullandığın ürün naturel bir ürün sert bölge ürünü cildinin hassas bölgelerine bu ağdayla girersen her türlü şeyle karşılaşırsın.ayrıca epilla marka daha önce duymadım.fakat diyebileceğim yapışkanlık oranı fazla bir ürün ve derininde tahriş eder.sonrasında losyonlasaydın.yapışkanlığı kuvvetli olunca ister istemez deriyi tahriş ediyor bide hassas bir cilde sahipsen elin mahkum mutlaka kızarıklık tahriş acı hissi yapar.
bencede pudra cok işe yarıyor kesinlikle kullanın tatlı canı olanalr :))
benim hormonal rahatsızlıgım var ve tedavi görüyorum . erkek kılı gibi çok ve siyahlar. bıktım artık !! evde başa da cıkamıyorum artıkk. kuaföre de cesaret toplayamıyorum. üst bacaklara yapamıyorum zaten iç kısmı morarıyo resmen aman Allahım !!! ooff yaa. evlenicem ama ben bitmedi gitti şu kıl tüy sorunu...........
genital bölgesinde ÇOK , KALIN ve SİYAH + kalçalarında da olan var mı benim gibi
ahaha bencede ağdadan zevk alan tek kişisin D: