• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Kızlar!
Bende genital bölgem içim kuaföre gitmek istiyorum napcamı bilemedim..
Nekadar uzatmak gerekir ?
Jilet vs değdiği için kökler kalınlaştı artık ben kendim yaptığımda hem cnm çok yanıyo hemde kanıyo:(
Acısı zaten ayrı dert utanma olayını geçtim ama çok acıcak ee tatil olayıda kapıda tüy kıl sorunu yaşamak istemiyorum
Bacak ve koltuk altı makineyle acısız hallediyorum ama hassas bölgeye geldim mi canım tatlı..
Çok acır mı?
ne kadar uzatmalı?

ne kadar uzatmak gerekir bir türlü tarif edemedim:))Kuaför meselesine gelince ben de ilk başta utandım ve sadece bacağımı aldırmaya gittim,tabi bacağımı aldırırken dahi utandım daha sonra o kişiye alıştığınız da utanma arlanma kalmıyor artık:)Bir gün artık jiletle aldığıım kıllardan o kadar tiksindim ki aldırmaya karar verdim ve şunu fark ettim bu işi yapan kadınlar oraya kolunu,bacağını alıyormuş gibi bakıyorlar bu konu da endişen olmasın.acı konusuna gelince ben acımıyor desem sana yalanların en büyüğünü söylemiş olurum maalesef acıyor fakat bir süre sonra alışıyorsun ve kılların inceliyor doğal olarak acı da azalıyor.(tabi acı meselesi senin acı eşiğinle de alakalı!benim fiikrim en yakın zamanda git ve o temizliği bir kere yaşa daha sonra her ay ayakların seni kuaföre sürükleyecek!!!:)))bir de ben hatırlatayım yine adet dönemine yakın bir dönemde gitme hassaslaştığın için biraz daha fazla acıyor.adetten sonra gitt aldırr ooohhh misler gibi dolaşşş!:)))

ben genital bölgeye çamsakızı yapıyorum. çok basit hemen bitiyor ve azalma var tüylerde. elle yapıldığı (bezsiz) için alt taraflara yapmak daha kolay bence. bazen de evde ılık ağda varsa üst taraflara bezle ılık ağda, alt taraflara el ağdası yaparım. bacaklarımı genelde soğuk ağda bandı ile alıyorum ama yaz sebebiyle tüm bacak yapayım dedim öldüm bittim pes ettim. ya ağdacıya yaptıracağım ya da evde kartuş ısıtıcı vardı onunla yapıcam.

benim sorum şu, kartuş ısıtıcı ile sir ağda yaptırığınızda tüyleri kırmadan nasıl yapıyorsunuz? ben üst bacağıma yaptığımda nedense o bölgeler birkaç gün sonra çıkıyor, ağda almıyor kökten herhalde. nedir bu işin püf noktası? neden ben ağda yapınca birkaç gün sonra tüyler çıkmaya başlar?

Son düzenleme:
istanbulda yaşayan arkadaşlar için diyeyim..ağda eğitimi almak isterlerse okmeydanı perpada tanaçan kozmetikte her çarşamba saat 10 da sertifikalı ücretsiz eğitimlerimiz oluyor.evde ağda yapımı hakkındada bilgilenmiş olursunuz arkadaşlar.dilerseniz mesaj atıp ayrıntıları benden alabilirsiniz........

Hazir herkes uyorken yapayim dedim
Isiticili kartus agdayla
Hic acimadi on bes dakikadaiki bacagimda bitti
Ama suan dokundugumda feci aciyor ve kizardi
Beyaz tenli olmak istemiyorum sirf sunun yuzunden
Agdanin acisi degil agda sonrasi acisi korkutuyor beni :-D

Hazir herkes uyorken yapayim dedim
Isiticili kartus agdayla
Hic acimadi on bes dakikadaiki bacagimda bitti
Ama suan dokundugumda feci aciyor ve kizardi
Beyaz tenli olmak istemiyorum sirf sunun yuzunden
Agdanin acisi degil agda sonrasi acisi korkutuyor beni :-D

hangi ağda markası kullanıyorsun canım ayrıca pudra kullanıyormusun yada pudralı bir ürünmü kullanıyorsun.ağda yaparken acı hissi genellikle adetten önceki dönemde çok oluyor.

Epilla ve sari kartusu. Yaparken acimadi hic bir sekiilde
Bittikten sonraki dort bes saat dokunsmadim bile bazi kisimlara

kullandığın ürün naturel bir ürün sert bölge ürünü cildinin hassas bölgelerine bu ağdayla girersen her türlü şeyle karşılaşırsın.ayrıca epilla marka daha önce duymadım.fakat diyebileceğim yapışkanlık oranı fazla bir ürün ve derininde tahriş eder.sonrasında losyonlasaydın.yapışkanlığı kuvvetli olunca ister istemez deriyi tahriş ediyor bide hassas bir cilde sahipsen elin mahkum mutlaka kızarıklık tahriş acı hissi yapar.

kullandığın ürün naturel bir ürün sert bölge ürünü cildinin hassas bölgelerine bu ağdayla girersen her türlü şeyle karşılaşırsın.ayrıca epilla marka daha önce duymadım.fakat diyebileceğim yapışkanlık oranı fazla bir ürün ve derininde tahriş eder.sonrasında losyonlasaydın.yapışkanlığı kuvvetli olunca ister istemez deriyi tahriş ediyor bide hassas bir cilde sahipsen elin mahkum mutlaka kızarıklık tahriş acı hissi yapar.

Beyaz tenliyim ama hassas degil cildim ya
Daha once yaptigimda bu sekilde olmuyordu
3ay kadar once zoretanini biraktim belki onun etuleri devam ediyordur
Sonradan aklima geldi
Yagiyla temizledim sabahta bepanten surdum :-)

pudrayı ağdadan önce bölgeye sürüyrsun normal talk pudra üzerine ağdayı uyguluyorsun...

kullandığınız ağdalara dikkat edin arkadaşlar özellikle yerli üretimlere çünkü ucuz olduğu için zamk ve tutkal sanayisinde kullanılan hammadde kullanıyorlar

benim hormonal rahatsızlıgım var ve tedavi görüyorum . erkek kılı gibi çok ve siyahlar. bıktım artık !! :( evde başa da cıkamıyorum artıkk. kuaföre de cesaret toplayamıyorum. üst bacaklara yapamıyorum zaten iç kısmı morarıyo resmen aman Allahım !!! ooff yaa. evlenicem ama ben :( bitmedi gitti şu kıl tüy sorunu...........

genital bölgesinde ÇOK , KALIN ve SİYAH + kalçalarında da olan var mı benim gibi :(

benim hormonal rahatsızlıgım var ve tedavi görüyorum . erkek kılı gibi çok ve siyahlar. bıktım artık !! :( evde başa da cıkamıyorum artıkk. kuaföre de cesaret toplayamıyorum. üst bacaklara yapamıyorum zaten iç kısmı morarıyo resmen aman Allahım !!! ooff yaa. evlenicem ama ben :( bitmedi gitti şu kıl tüy sorunu...........

genital bölgesinde ÇOK , KALIN ve SİYAH + kalçalarında da olan var mı benim gibi :(

iç bacakta morarma olmasının sebebi geniş çalışıp alttan deriyi germediğin için olabilir.hormonal bozukluğunun olduğunu söylemişsin canım açıkçası kalçalarındada tüylerinin olması anormal bişey değil sonuçta hormonlarınla alakalı bişey.ayrca kuaföre gitmeye çekinme inan senden daha kötü olanlar gidiyor onlara ve bu onların işi gerisini sen düşünme dert etme kendine...

Agdadan sonra aloe vera jeli surulur mu ki?
Uzerinde fitness ve bakim jeli yaziyor
Ama etkilerinde dustan spordan saunadan gunesten solaryumdan falan yaziyor?

ağda yaparken tek zevk alan insan ben miyim acaba, sanırım mazoşistim :27: cırt diye kılları alıp kurtulmak paha biçilemez :51: iç bacaktaki morarıkları napcağuk ? :53:

.

ağda coook acıtıyor hep tras bıcağı kulllaıyordum sımdı bebek ıcın calısma yapıyorz bebek olursa nasıl yapacam dıye dusundum ağdaya basladım ama coooook acıyyoooooo :S emla kremımı ne o nasıl bırsey gerrcekden de acıyı azaltıyormuuu bn dayanamıyorum acıyaaa :50:

Back