Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agdadan sonra aloe vera jeli surulur mu ki?
Uzerinde fitness ve bakim jeli yaziyor
Ama etkilerinde dustan spordan saunadan gunesten solaryumdan falan yaziyor?
ben küçüklüğümdne beri kendim yapıyorum ağdamı..annem yapmıştı ilkini..sonra hep kendim yaptım, çamsakızı kullanıyorum, yarım saate tüm ağdam bitmiş oluyor.. canım da yanmıyor, kuaföre gitmeyi bir başkasının vücudumun en özel yerinin temizliğini yapmasını doğru bulmuyorum.
arkadaşlar ya ben napıcam bılmıyorum. genital bölgem çok fena herşeyi geçtim de genital bölge mahve diyorr. birde anestol diye bı krem varmış uyuşturmak için ama bneı uyuşturmadı ühüüü
benim hormonal rahatsızlıgım var ve tedavi görüyorum . erkek kılı gibi çok ve siyahlar. bıktım artık !! evde başa da cıkamıyorum artıkk. kuaföre de cesaret toplayamıyorum. üst bacaklara yapamıyorum zaten iç kısmı morarıyo resmen aman Allahım !!! ooff yaa. evlenicem ama ben bitmedi gitti şu kıl tüy sorunu...........
genital bölgesinde ÇOK , KALIN ve SİYAH + kalçalarında da olan var mı benim gibi
Aynen canım malesef. Lazere gitcem inş
Rica ederim yardım edebilirsem ne güzel
ılık ağdamı kullanıyorsun yoksa kartuş olanlardan bilmediğim için
eğer ılık ağda kullanıyorsan İç kısımları dondurma çubuklarını kullanabilirsin özelden de yazdığım gibi gerdirerek alabilirsin..Kartuş hiç kullanmadım...
bide bikini için olan ağada bezleri var onları da deneye bilirsin küçük küçük kes onunla almayı dene..
arkadaslar tüylerin batik hale gelmemisi icin ne öneriyorsunuz?? agdada daha cok oluyor derinin icinde tüyler cikiyor...sonra igneyle deriyi kaldir tüyü cek. arkadasimdada böyle oldu acaba yalnis mi yaptik ? epilsayondada nadir oluyur ?? neden acaba ?
epilasyon aletleri genellikle tüyleri kırıyormuş bu yüzden batık olmuyormuş.. ağda da batık olmasının nedeni ise birincisi kökten alması ikincisi ise tüyler zayıfladığı için deriden çıkmasının daha zor olması... batık oluşmaması için kese yapmayı öneriyorlar ben kese ile hiç uğraşmadım ne derece etkili bilmiyorum. bende de batıklar oluşuyor kafat çıkarmak için uğraşmıyorum benimkiler belli bir müddet sonra çıkıyor zaten.. iğneyle çıkarmak çok iz yapar yara bere içerisinde kalır çok bariz belli değillerse kendiliğinden çıkmasını bekleyin derim...
kizlar çam sakizi kullanan var mi? o da isitilarak mi kullaniliyo?