• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

arkadaşlar ya ben napıcam bılmıyorum. genital bölgem çok fena :( herşeyi geçtim de genital bölge mahve diyorr. birde anestol diye bı krem varmış uyuşturmak için ama bneı uyuşturmadı ühüüü :14:

ben küçüklüğümdne beri kendim yapıyorum ağdamı..annem yapmıştı ilkini..sonra hep kendim yaptım, çamsakızı kullanıyorum, yarım saate tüm ağdam bitmiş oluyor.. canım da yanmıyor, kuaföre gitmeyi bir başkasının vücudumun en özel yerinin temizliğini yapmasını doğru bulmuyorum.

Agdadan sonra aloe vera jeli surulur mu ki?
Uzerinde fitness ve bakim jeli yaziyor
Ama etkilerinde dustan spordan saunadan gunesten solaryumdan falan yaziyor?

ağdadan sonra en az iki saat bir şey sürmemen gerekiyor sanırım tabii ki yaptığın sir ağda değilse...sir ağda ise onun kendi yağı var ağda sonrası onla temizliyorsun kalan ağdaları vs... bana kuaförüm en az iki saat sonra duş al birşey de sürme diyor,bilginize....:40:

ben küçüklüğümdne beri kendim yapıyorum ağdamı..annem yapmıştı ilkini..sonra hep kendim yaptım, çamsakızı kullanıyorum, yarım saate tüm ağdam bitmiş oluyor.. canım da yanmıyor, kuaföre gitmeyi bir başkasının vücudumun en özel yerinin temizliğini yapmasını doğru bulmuyorum.

şahsıma ait konuşuyorum kuaföre doğru bulduğum için değil zorunlu olduğum için gidiyorum eminim giden herkes de aynı sebepten gidiyordur bir de ben çam sakızını kıl köklerini besliyor diye biliyorum sir ağda tavsiye ederim gerçekten azalmasında işe yarıyor...

arkadaşlar ya ben napıcam bılmıyorum. genital bölgem çok fena :( herşeyi geçtim de genital bölge mahve diyorr. birde anestol diye bı krem varmış uyuşturmak için ama bneı uyuşturmadı ühüüü :14:

mrb arkadaşım bir çok kişi emla kremle uyuşturup aldı bunu kullandın mı bilmiyorum ama dene derim bir de ağdadan yarım saat ya da 15 dk önce ağrı kesici alırsan daha az acıttığını söylemişti kuzenim denemekten bir zarar gelmez sanıırm:)

benim hormonal rahatsızlıgım var ve tedavi görüyorum . erkek kılı gibi çok ve siyahlar. bıktım artık !! :( evde başa da cıkamıyorum artıkk. kuaföre de cesaret toplayamıyorum. üst bacaklara yapamıyorum zaten iç kısmı morarıyo resmen aman Allahım !!! ooff yaa. evlenicem ama ben :( bitmedi gitti şu kıl tüy sorunu...........

genital bölgesinde ÇOK , KALIN ve SİYAH + kalçalarında da olan var mı benim gibi :(

Aynen canım malesef. Lazere gitcem inş

Rica ederim yardım edebilirsem ne güzel :34::34:

ılık ağdamı kullanıyorsun yoksa kartuş olanlardan bilmediğim için
eğer ılık ağda kullanıyorsan İç kısımları dondurma çubuklarını kullanabilirsin özelden de yazdığım gibi gerdirerek alabilirsin..Kartuş hiç kullanmadım...
bide bikini için olan ağada bezleri var onları da deneye bilirsin küçük küçük kes onunla almayı dene..

sayın yasmi-n;
senin için bir sakınca yok ise özelden yazmış olduğun bilgiyi bana da bildirebilirmisin

Vivet ılık ağdayla koltuk altımı alıyorum. Acayip seyreltti yani tavsiye ederim.

Önceden çam sakızı kullanırdım. Ama bu ılık ağda süpermiş.

ilk tüylerim çıktığından beri hep ağdayla aldım ne jilet nede makine kullanmadım. bazen sir ağda ile bazen de normal ağdaları kullandım. yıllardır böyle yaptığım için ağda yaparken en ufak bir acı hissetmiyorum hatta kuaförler bana çok şaşırıyor çok sakinsiniz diyorlar:)) kollarımda tüy kalmadı diğer bölgelerde git gide azaldı...

arkadaslar tüylerin batik hale gelmemisi icin ne öneriyorsunuz?? agdada daha cok oluyor derinin icinde tüyler cikiyor...sonra igneyle deriyi kaldir tüyü cek. :D arkadasimdada böyle oldu acaba yalnis mi yaptik ? epilsayondada nadir oluyur ?? neden acaba ?

arkadaslar tüylerin batik hale gelmemisi icin ne öneriyorsunuz?? agdada daha cok oluyor derinin icinde tüyler cikiyor...sonra igneyle deriyi kaldir tüyü cek. :D arkadasimdada böyle oldu acaba yalnis mi yaptik ? epilsayondada nadir oluyur ?? neden acaba ?

epilasyon aletleri genellikle tüyleri kırıyormuş bu yüzden batık olmuyormuş.. ağda da batık olmasının nedeni ise birincisi kökten alması ikincisi ise tüyler zayıfladığı için deriden çıkmasının daha zor olması... batık oluşmaması için kese yapmayı öneriyorlar ben kese ile hiç uğraşmadım ne derece etkili bilmiyorum. bende de batıklar oluşuyor kafat çıkarmak için uğraşmıyorum benimkiler belli bir müddet sonra çıkıyor zaten.. iğneyle çıkarmak çok iz yapar yara bere içerisinde kalır çok bariz belli değillerse kendiliğinden çıkmasını bekleyin derim...

birde bu batık olayı deri yapısı kıl yapısı ile alakalı bir durummuş... hiç ağda yapmamasına rağmen batıklardan şikayetçi olanlar da var..

almina2 .. cok tesekkür ederim sana bilgi verdigin icin denicem kese yapmayi keske sihirli bir krem olsada bi sürümeyle acisiz sonsuza dek gitseler :) -.-

epilasyon aletleri genellikle tüyleri kırıyormuş bu yüzden batık olmuyormuş.. ağda da batık olmasının nedeni ise birincisi kökten alması ikincisi ise tüyler zayıfladığı için deriden çıkmasının daha zor olması... batık oluşmaması için kese yapmayı öneriyorlar ben kese ile hiç uğraşmadım ne derece etkili bilmiyorum. bende de batıklar oluşuyor kafat çıkarmak için uğraşmıyorum benimkiler belli bir müddet sonra çıkıyor zaten.. iğneyle çıkarmak çok iz yapar yara bere içerisinde kalır çok bariz belli değillerse kendiliğinden çıkmasını bekleyin derim...

onlar derinin altida kalan tüyler ve hic cikmazlar kendiliginden :50: ben onun yüzünden jilete gectim ayagimda 2 tane büyük yara cikti

Back