• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kızlar ankarada kalıp sir ağda satan yerler vardır mutlaka ama ben bilmiyorum bilen adres tarif edebilir mi :44::44:

İnternet de videoları var bir bak istersen oradan...

kasık bölgesinde biraz zor sürüle bilir çünkü orası yumuşak olduğu için ama gerdirerek süre bilirsin...

Ben dana önce kendim hç almadım kartuşla ama ağdacım öyle alıyordu..

Arkadaşlar bikini bölgesine kartuşlu ağda sürülmez. Kartuşun ısısı, teneke ağdadan daha yüksektir. Kendinizi haşlayacaksınız az dikkat edin.

benim tenim çok hassas. sir ağdaya gitmeyi düşünüorm tüm vücut. genital bölge zor olurmu. çok acı duyarmıyım. daha önce hiç gitmedim. siz ne öneriyorsunz. paylaşırsanz sevinirm

benim tenim çok hassas. sir ağdaya gitmeyi düşünüorm tüm vücut. genital bölge zor olurmu. çok acı duyarmıyım. daha önce hiç gitmedim. siz ne öneriyorsunz. paylaşırsanz sevinirm

canım sir ağda gerçekten çam sakızından falan çok çok daha iyi ve temiz çam sakızı bir yapıştırdığında almıyor tümünü ve aldıkçada üst üst aynı günde tahriş ediyor şimdiye kadar neyle temizliyordun peki? benimde tenim çok hassastır ve çok şükür ki neredeyse 1 senedir sir ağdayla alıyorum kuaförede gittim evde 2-3 saatimi alıyor ama kuaför en fazla 10 dk da bitiyor evde çektiğin onca acıya değmiyor yani:) insan kendisi çekemiyor bazen ama oraya gidince kadına ne dicen ki cart curt valla bitiriyor işi :)

canım sir ağda gerçekten çam sakızından falan çok çok daha iyi ve temiz çam sakızı bir yapıştırdığında almıyor tümünü ve aldıkçada üst üst aynı günde tahriş ediyor şimdiye kadar neyle temizliyordun peki? benimde tenim çok hassastır ve çok şükür ki neredeyse 1 senedir sir ağdayla alıyorum kuaförede gittim evde 2-3 saatimi alıyor ama kuaför en fazla 10 dk da bitiyor evde çektiğin onca acıya değmiyor yani:) insan kendisi çekemiyor bazen ama oraya gidince kadına ne dicen ki cart curt valla bitiriyor işi :)[/Q

bazen jiletle oda çok çıkartıyo. bazende hazır ağda bantlarıyla alıordum ama onunlada çok uğraşıorm. kuaföre gitmeyi düşünüorm. ilk olacak birazda çekiniorm açıkçası.

canım sir ağda gerçekten çam sakızından falan çok çok daha iyi ve temiz çam sakızı bir yapıştırdığında almıyor tümünü ve aldıkçada üst üst aynı günde tahriş ediyor şimdiye kadar neyle temizliyordun peki? benimde tenim çok hassastır ve çok şükür ki neredeyse 1 senedir sir ağdayla alıyorum kuaförede gittim evde 2-3 saatimi alıyor ama kuaför en fazla 10 dk da bitiyor evde çektiğin onca acıya değmiyor yani:) insan kendisi çekemiyor bazen ama oraya gidince kadına ne dicen ki cart curt valla bitiriyor işi :)[/Q

bazen jiletle oda çok çıkartıyo. bazende hazır ağda bantlarıyla alıordum ama onunlada çok uğraşıorm. kuaföre gitmeyi düşünüorm. ilk olacak birazda çekiniorm açıkçası.

hassas oldugum için acımasından korkuorm..

canım bende korkar ve çekinirdim ama canım napalım insan kendisi cesaret edemiyorsa alamıyorsa temizlik için mecbur gidicen başta acır ama sonra hiç acımıyor ikinici alışında inan bana benimde çok acır dı ama gittim hiçde öyle değilmiş

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. evet deniyceğm kesinlikle.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. evet deniyceğm kesinlikle.

rica ederim canım dene gerçekten ilk başta utanman gayet normal ama onlarında işi bu emin ol onlarda hergün binbir türlü insanı görüyorlar ama napsınlar ekmek parası bu işi yapmak zorunda sende temiz olmak hani kendin buna yetmiyorsan mecbur gidiceksin jiletle nereye kadar ki jilet inan yapma bende hep öyle yapardım 1 sene öncesine kadar ama şimdi neden öncesinden bunu yapmamışım gitmemişim diyorum jilet hep tahriş ediyor mutlaka kesiyordum bi tarafımı ama şimdi çok rahatım ve 1,5 ayda bir gidiyorum öyle rahat ki sadece hayatından 10 dakikan gidiyor bence buna değer ve utanmada rahat ol önemli olan sensin ancak güvendiğin temiz oldğuna inandığın bir yere git hijyene önem ver canım benim

kızlar ankarada kalıp sir ağda satan yerler vardır mutlaka ama ben bilmiyorum bilen adres tarif edebilir mi :44::44:

Canım ben sıhhıye ilkiz sokaktan kuaför malzemeleri satan dükkanlardan alıyorum kalıp siri. Hem ucuz satıyorlar hem de çok seçenek var. Metro durağına çok yakın :34:

dün akşam evde yine bir ağda seansı vardı.
hep aynı hatayı yapıp bir hevesle evde hazırlıyorum herşeyi sonuna doğru ,kuaförlerin ağda için aldığı para sonuna kadar helal diyip bir daha evde yapmamaya tövbe ediyorum.
ağda makinası aldım tmm alt bacaklar süper oluyor hemencecik rahatçana,ama üst taraflarda ölüp bitiyorum.
bacak iç kısımları çok zor oluyor,karşımda klima açık olduğu halde bazı yerlere bez yapıştı kaldı çok canım acıdı.
kuaförde otur kalk misss,eee bide yapıştı almadı derdi yok mis gibi yapıyorlar.

böyle konuştuğuma bakmayın ben bacaklarımdan bile çok utanıyorum ağdayıca yaptırırıken.
ama üst bacaklar için kesin gitmeliyim.başa çıkamıyorum...

Kızlar!
Bende genital bölgem içim kuaföre gitmek istiyorum napcamı bilemedim..
Nekadar uzatmak gerekir ?
Jilet vs değdiği için kökler kalınlaştı artık ben kendim yaptığımda hem cnm çok yanıyo hemde kanıyo:(
Acısı zaten ayrı dert utanma olayını geçtim ama çok acıcak ee tatil olayıda kapıda tüy kıl sorunu yaşamak istemiyorum
Bacak ve koltuk altı makineyle acısız hallediyorum ama hassas bölgeye geldim mi canım tatlı..
Çok acır mı?
ne kadar uzatmalı?

dün akşam evde yine bir ağda seansı vardı.
hep aynı hatayı yapıp bir hevesle evde hazırlıyorum herşeyi sonuna doğru ,kuaförlerin ağda için aldığı para sonuna kadar helal diyip bir daha evde yapmamaya tövbe ediyorum.
ağda makinası aldım tmm alt bacaklar süper oluyor hemencecik rahatçana,ama üst taraflarda ölüp bitiyorum.
bacak iç kısımları çok zor oluyor,karşımda klima açık olduğu halde bazı yerlere bez yapıştı kaldı çok canım acıdı.
kuaförde otur kalk misss,eee bide yapıştı almadı derdi yok mis gibi yapıyorlar.

böyle konuştuğuma bakmayın ben bacaklarımdan bile çok utanıyorum ağdayıca yaptırırıken.
ama üst bacaklar için kesin gitmeliyim.başa çıkamıyorum...

Burada bazı arkadaşlar bebek pudrası sürüp öyle alıyormuş hem terlemeyi önlüyormuş hemde derine yapışmıyormuş ağda (ben daha denemedim ama)
Kızlar!
Bende genital bölgem içim kuaföre gitmek istiyorum napcamı bilemedim..
Nekadar uzatmak gerekir ?
Jilet vs değdiği için kökler kalınlaştı artık ben kendim yaptığımda hem cnm çok yanıyo hemde kanıyo:(
Acısı zaten ayrı dert utanma olayını geçtim ama çok acıcak ee tatil olayıda kapıda tüy kıl sorunu yaşamak istemiyorum
Bacak ve koltuk altı makineyle acısız hallediyorum ama hassas bölgeye geldim mi canım tatlı..
Çok acır mı?
ne kadar uzatmalı?
Parmağın ile tutabiliyorsan alınacak kıvama gelmiş demektir yanı 1 cm kadar uzun olması yeter...
Valla ister ilk kez olsun istersen senelerce aldırıyor ol gene acıyor gene kanıyor bazı kişilerin kıl kökleri sağlık ve kalın oluyor belkide senin ki de sağlıklı ve kalındır bu yüzden kanama ve acı çok oluyordur...
Ama bir süre sonra alışıyorsun acıya:34::34:

bir kere dene ağdacıda memnun kalacaksındır kendin evde aldığın gibi oluyor...

Ya ben yaptırmayı unutarak.Giyim denemeye codentry'e gittim. Ay yardımcı olan kadın gördü heralde çok utanmıştım .( Siz siz olun unutmayın^^

Back